"Розцінюю це як помсту". Пімахова розповіла про обшуки НАБУ в її квартирі

Заступниця глави Державної міграційної служби Діна Пімахова розповіли про обшуки представниками НАБУ 24 січня в її квартирі

Про це повідомляє Еспресо.TV.

За її словами, співробітники НАБУ прийшли проводити обшуки о 7:40. 

"Я попросила їх почекати 10 хвилин, поки приїде мій адвокат і будемо проводити слідчі дії. На що вони відповіли, що чекати не будуть, і почали взлом дверей. Вони взламали двері і зайшли", - розповіла Пімахова.

Вона наголосила, що надала повний доступ до всіх речей. За її словами, гроші або інші речі, які можуть свідчити про зловживання, в неї були відсутні. Також Пімахова наголосила, що підозру їй не вручали.

"Співробітники НАБУ дуже уважно провели обшук. Слідчі дії завершені, далі буде проводитися слідство. Це стосується справи стосовно пропозиції мені хабара в розмірі $30 тис. Чекаємо результатів слідства", - додала вона.

Пімахова також наголосила, що співпрацюватиме зі слідством. А сьогоднішні дії НАБУ розцінює як помсту за заяву стосовно працівника НАБУ Сергія Тітєнкова.

"Розцінюю це як помсту за ті дії, які мною були здійснені по відношенню до співробітників НАБУ, а саме написання заяви на Тітєнкова і у підсумку його затримання", - сказала вона.

Заступниця глави ДМС розповіла, що адвокат викликав поліцію під час обшуку, бо були зафіксовані деякі порушення. Також паралельно проводився обшук в її робочому кабінеті.

Раніше стало відомо, що представники НАБУ проводять обшук вдома у заступниці Пімахової. Згодом адвокат Пімахової Богдан Хмельницький підтвердив, що у помешканні чиновниці проводять обшуки, та розповів, чому

Читайте також: Детектив-антикорупціонер став другом чиновниці, щоб дати їй хабар. Чим закінчилась спецоперація НАБУ