На Великдень у зоні АТО спростили перехід лінії розмежування

На період Великодніх свят для жителів населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, спрощено режим перетину лінії розмежування - де дозволяє оперативна ситуація

Про це в суботу, 7 квітня 2018 року, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Читайте такожАгресія Росії проти України: обсяги втрат і можливості репарацій

“На період Великодніх свят для жителів певних населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, де це дозволяє оперативна обстановка, спрощений режим перетину лінії розмежування на 72 години, починаючи з 8:00 7 квітня 2018 року”, - йдеться в повідомленні.

Читайте такожЩо відомо про голову Об'єднаних сил (ООС) Сергія Наєва: меч від Єлизавети II, воював за ДАП, має брата в Криму

Зазначено, що таким чином мешканці прифронтових сіл можуть перетинати в спрощеному режимі умовну лінію розмежування, щоб потрапити до рідних або близьких, які проживають на непідконтрольній території Україні.

Читайте також: Приватне військо Вагнера. Історія підполковника з України, який очолив особисту армію Путіна

“Цей крок командуванням антитерористичної операції зроблений назустріч людям, враховуючи їх нагальні потреби під час Великодніх свят. Надалі перетин лінії розмежування буде здійснюватися в установленому порядку відповідно до вимог чинного законодавства України”, - уточнили в штабі.