Тарута підтримав кандидата в президенти Юлію Тимошенко

Кандидат на пост президента України від партії "Основа" Сергій Тарута ухвалив рішення підтримати на виборах 31 березня лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко

У суботу, 16 березня 2019 року, політики підписали Меморандум про взаємодією, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

"Є великий ризик того, що ще 5 років буде ця влада, триватиме війна і економічна розруха. Час перемагати і об’єднуватися всім проукраїнським силам. Ми розуміємо, що реальний кандидат, який може перемогти - це Юлія Тимошенко. У нас спільна енергія і цінності - побудувати щасливу Україну", - наголосив Тарута.

Читайте також10 фактів із життя Сергія Тарути

Він також додав, що об’єднання з Тимошенко - це сигнал іншим кандидатам, які міряють свої рейтинги, - подумати про країну.

Своєю чергою Тимошенко зауважила, її команду та команду Тарути єднають політичні цілі, тому що "наші програми - Новий курс і ваша стратегія - вони співпадають так на відсотків 80".

Читайте також10 фактів із життя Юлії Тимошенко

"Я не порушу цінності і партнерство. Я можу закликати вас впевнено дивитися у майбутнє. Дякую за складне рішення", - підсумувала Тимошенко.