Справа Суркісів проти ПриватБанку: олігарх заявив, що не пов'язаний з Коломойським

14 серпня в інтерв'ю Ігор Суркіс заявив, що вони з братом не є пов'язаними особами з Ігорем Коломойським у справі про відсудження в державного ПриватБанку понад $350 млн

Про це Ігор Суркіс заявив в інтерв'ю для Tribuna.ua.

Олігарх заявив, що вони з братом були рядовими вкладниками банку, "одними з 16 млн".

Суркіс звинуватив п'ятого президента Петра Порошенка в тому, що нібито він нібито намагався "пограбувати нас (з братом, - Ред.) та забрати 25% акцій телеканалу "1+1".

Водночас він заявив, що ні його, ані його брата Григорія Суркіса не можна пов'язувати з ПриватБанком та він збирається це доводити в лондонських судах.

Читайте також: Верховний суд визнав Суркісів пов'язаними з ПриватБанком особами, скасувавши рішення попередніх інстанцій

"Пов'язувати мене з банком, з акціонерами - ні з Коломойським, ні з Геннадієм Боголюбовим і іншими, аж ніяк не треба. Я не маю ніякого відношення до їх банку і тому, що вони робили. Якщо ми поклали туди гроші на рахунки, то торгувалися за кожен відсоток. Ми спеціально закривали гроші на три роки для того, щоб був трохи більше відсоток. Ми отримували відсотки і відправляли гроші на зарплати футболістів і менеджменту клубу. Це все легко перевіряється", - заявив Суркіс-молодший.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо