Кадиров, Поклонська, Вассерман. Новий "фрік-десант" поповнить Держдуму

Дмитро Гомон
28 липня, 2016 четвер
14:30

На вибори в російську Держдуму йде така кількість розпіарених кремлівською пропагандою персонажів, що аж дух перехоплює

Сміливо, товариші, в ногу! До кремлівського царства дорогу можна прокласти не лише грудьми, але й лютим колорадським патріотизмом.

Довести це має на меті Марія Катасонова, яка за три роки війни дико розпіарилась на різних мітингах на підтримку самопроголошених "народних республік" та акціях проти "п'ятої колони".

Талановиту баришню пригрів помічником депутат Держдуми Євген Федоров і доручив їй кермувати молодіжним відділенням створеного ним же "Национального освободительного движения". У просторіччі більш відомого як НОД.

Федоров — це той самий діяч, який переконує московських пенсіонерів у тому, що право безкоштовного проїзду в них забрав Обама, а не рідна російська влада.

Виплекані депутатом нодівці відомі нападами на всіх тих, хто підтримує Україну та критикує Путіна. Саме вони обзивали "націонал-зрадниками" школярів, які приїхали в Москву на церемонію нагородження конкурсу, організованого правозахисниками з "Меморіалу". Тоді ж вони облили зеленкою письменницю Людмилу Улицьку.

Тепер Катасонову (можливо) чекає нагорода у вигляді депутатського мандату з гарною зарплатнею, аби вона могла "мочити ліберастів і піндосів" в комфорті. "У випадку обрання в Держдуму їй нарешті не потрібно буде бігати за Михайлом Касьяновим (російським опозиціонером. - Авт.)", - іронізує видання Yod.

Ну а щоб було розуміння щодо вмісту голови пані Катасонової, ось кілька картинок з її ж "вконтактика":

Марія Катасонова

Марія Катасонова

Марія Катасонова

А ось ще відео, на якому вона спалилася під час запису фейкового ролика про обстріл ЗСУ позицій сепаратистів:

Вичерпну характеристику Катасоновій з її младонодівцями дав мер Єкатеринбургу Євген Ройзман: "Ви або провокатори, або дебіли".

Закрадається думка, що насправді Марічка — таємний український шпигун, який має завдання дискредитувати кремлівський режим шляхом доведення теми імперсько-шовіністичного патріотизму до крайнього ступеня абсурду.

Кадиров пакує валізи

Катасонова йде на вибори по списку партії "Родина". Її партійний шеф — Олексій Журавльов. Це той самий депутат Держдуми, якого в грудні 2013 року побив колега по фрації "єдиноросів", депутат Адам Делімханов.

Представника Чечні образило те, що Журавльов подав запит щодо законності відкриття пам'ятника чеченським жінкам, які чинили спротив російській армії під час війни на Кавказі в 19-му сторіччі. Ну і як і Катасонова, Олексій любить фоточки зі зброєю:

Олексій Журавльов

У новій Держдумі Журавльов тепер матиме шанс отримати по шиї не від якогось там Делімханова, а від самого Рамзана Кадирова.

Цар всія Чечні та постачальник гарматного м'яса на Донбасс йде на вибори по списку "Единой России". Він любить постити власні фоточки в Інстаграмі та приймати вибачення від тих нещасних, хто насмілився його критикувати.

Рамзан Кадиров

Профукані мізки

Кадиров буде не єдиним одіозним бородачем в Держдумі. Достойну пару йому складе Анатолій Вассерман, відомий користувачам інтернету за прізвиськом Онотоле.

Колишній гравець в "Що? Де? Коли?" та "Брейн-рінг" від Одеси, колишній громадянин України (російський паспорт отримав у 2016 році) йде на вибори по московському списку "Справедливої Росії". Символічно: псведоукраїнець обрав собі псевдоопозицію.

Метаморфози Вассермана не випадкові. У 1994 році він пробував балотуватись у депутати Верховної Ради, та в другому турі програв їх. "В истории Украины не бывало несчастья большего, чем независимость", - так написав він у своїй агітаційній листівці.

Анатолій Вассерман

Зараз чоловік-жилетка жваво реалізовує свої набуті за час "звірячої українізації" комплекси. Виглядає це комічно, жалюгідно, а інколи його промови просто наганяють нудьгу.

Вассерман, окрім звичного набору обіцянок, пропонує легалізацію проституції, наркотиків та мату в інтернеті, а також виступає проти одностатевих шлюбів.

Цікаво, як складуться в нього стосунки з гомофобом та захисником моральних цінностей Віталієм Мілоновим? Цей достойник йде на вибори від "Єдиної Росії".

Піар на Мадонні

Чи не першу порцію потужного піару Віталій Мілонов наварив на скандалі, який він затіяв після концертів Мадонни в РФ у 2013 році.

Рудобородий (правосславна скрєпа, не інакше) депутат законодавчих зборів Сенкт-Петербурга звинуватив співачку в пропаганді гомосексуалізму серед неповнолітніх. Судовий позов він програв, але це його не зупинило. З того часу він накатав стільки ініціатив, що хоч-не-хоч виникають асоціації з кролячою плодючістю.

Віталій Мілонов

Наприклад, він прагне заборонити аборти, серіал "Гра престолів", гуляти жінкам по вулицям в купальнику, а чоловікам — з голим торсом. Одна з найсвіжіших інціатив — заборонити показ телепрограм містичного та окультного змісту.

Та головні вороги Мілонова — це, безперечно, активісти ЛГБТ-руху. Кандидат пропонує саджати підписчиків пабликів на відповідну тематику на 5 років, а модераторів — на 20.

Кримський десант

По списку "єдиноросів" йдуть і представники окупаційної влади Криму — Гоблін, пробачте, "голова уряду" Сергій Аксьонов та Няша, знову пробачте, "прокурор" Наталя Поклонська.

Щодо першого є теорія, що ним незадоволені в Кремлі, тож вирішили поміняти владу. Депутатство стане для Аксьонова синекурою. В принципі, як і для Поклонської, яка зможе тепер всі сили віддати зведенню пам'ятника царю Миколі II.

Наталя Поклонська карикатура

Малюнок Михайла Жилкіна

"Експерт" по танчикам

Від партії "Родина" в Держдуму йде несправжній полковник Ігор Коротченко.

По зомбоящику його розпіарили як військового експерта — головного редактора журналу "Національна оборона". Про рівень його компетенції можна зробити висновок, якщо порівняти його твердження щодо причин катастрофи малайзійського "Боїнга" над Донбасом:

 

В усіх бідах людства Коротченко звинувачує віроломний Держдеп США. Та свої викривальні твіти він пише з американського iPhone, а не патріотично-російського "Йотафона".

Серед інших помітних епіків Коротченка можна згадати пропозицію відродити п'ятий відділ КДБ — щоб люди, чия діяльність пов'язана зі США та ЄС, були під постійним наглядом ФСБ.

Ще він пропонував нанести превентивний ракетний удар по "таборах міжнародних терористів" які, згідно з його фантазіями, кубляться в Україні.

Поганий правнук

Завершимо огляд кандидатом від "Єдиної Росії" Петром Толстим, який, як і попередні персонажі, давно й плідно промиває мізки росіянам. Робить він це на "Первом канале" в передачі "Время покажет".

Петро Толстой

"Незважаючи на роль модератора, він постійно висловлює в ній свою позицію", - пише російське видання Yod.

Воно зазначає, що праправнук письменника Льва Толстого запрошує на передачі людей з різними точками зору, але повноцінно висловитись дозволяє лише провладним героям. Критикам ведучий та інші фігуранти ток-шоу всім натовпом затикають рота.

Враховуючи популярність зомбоящика в Росії за всіх перерахованих кандидатів напевно проголосують. Весела ж в них там Держдума буде...

Теги:
Читайте також:
Київ
0°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.55
    Купівля 39.55
    Продаж 40.08
  • EUR
    Купівля 42.27
    Продаж 43.03
  • Актуальне
  • Важливе
2024, субота
20 квітня
06:41
У Нідерландах спецслужба рекомендувала урядовим організаціям не користуватися Facebook
06:30
Зоран Міланович
У Хорватії суд заборонив президенту Мілановичу ставати прем’єр-міністром, якщо він переможе на виборах
06:19
На фото: система ППО
Здатність України збивати ворожі літаки в РФ не в змозі компенсувати критичний дефіцит української ППО, - ISW
06:01
збита ракета, Київ 9 травня
У ніч на 20 квітня у Запоріжжі пролунали вибухи
05:44
Росія пожежа безпілотник війна з Росією
Атака дронів на РФ: У трьох областях РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру
05:34
Raiffeisen Bank
ЄЦБ вимагає у Raiffeisen Bank та UniCredit згорнути бізнес у Росії
05:06
Оновлено
Близький Схід Іран Ірак Сирія США
В Іраку прогримів потужний вибух на військовій базі: США та Ізраїль відкидають причетність
04:50
США ДНР кримінал окуповані території війна з Росією
У Донецьку військові РФ вбили американця, який воював за "ДНР" і займався пропагандою
04:22
Єнс Столтенберг
Україна має право збивати ворожі військові літаки у небі над РФ, – Столтенберг
03:54
Армія, Велика Британія
Міноборони Британії використало менше половини коштів фонду підтримки України, - Guardian
03:26
Німеччина туризм
На півдні Німеччини в Альпах відновили роботу гірськолижні курорти
02:20
КНДР повела випробування двох ракет, одна з них здатна нести ядерний заряд
01:52
Іран
Радар ППО: ABC News повідомили про ціль Ізраїлю під час удару по Ірану
00:56
Румунія, прапор Румунії
Росія обурилась забороною показу в кінотеатрах Румунії пропагандистських фільмів з РФ. Бухарест відповів
00:41
OPINION
Наталка Діденко
Скільки разів в Україну приходить весна?
00:35
Оновлено
Семен Єрьомін
Сили оборони ліквідували російського воєнкора-пропагандиста Єрьоміна
00:28
Лавров
Лавров назвав Швейцарію "відверто ворожою" до РФ державою
00:01
Марта Костюк, теніс
Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла у півфінал турніру WTA у Німеччині
2024, п'ятниця
19 квітня
23:43
Путін і Лавров
"РФ завжди надає перевагу переговорам, а не бійкам та війнам": фейки і маніпуляції за 19 квітня
23:42
Вірменія
Вірменія та Азербайджан почали демілітацію кордону: Єреван віддав кілька сіл. Там почались протести
23:08
Оновлено
обстріл, ППО
Росія атакує Сумщину ввечері 19 квітня
23:07
сша допомога Україні
У Білому домі заявили, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення конгресу
22:41
Начо, Реал, Ла Ліга
Капітан "Реала" прийняв доленосне рішення стосовно свого майбутнього
22:40
Поліція США - ілюстрація
У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де проходив розгляд справи Трампа
22:31
Оновлено
РФ атакувала Україну: у Дніпрі й області є загиблі та поранені, в тому числі діти
22:06
Оновлено
РФ атакувала ракетами порт "Південний" на Одещині: знищено продукцію для країн Азії та Африки
21:56
Ексклюзив
Віктор Шлінчак
"Ми вже почали чути про перемогу України", - голова правління Інституту світової політики Шлінчак про переломний етап війни
21:50
Аналітика
Сергій Згурець, Василь Зима, телеведучі
Намагання ворога просунутися на Донеччині та в Запорізькій області. Воєнні підсумки тижня
21:49
Сенат США
Частина сенаторів закликає республіканців у Палаті представників відхилити стратегію Джонсона щодо України
21:26
Протест в Тбілісі
У Тбілісі поновились акції протестів проти закону про "іноагентів"
21:25
Еммануель Макрон
Ресурси Європи обмежені: Макрон заявив про неможливість побудувати в Україні систему ППО, як в Ізраїлі
21:03
Заблоковано дві сотні YouTube-каналів ворога: у ЦПД розповіли про боротьбу з пропагандою РФ у мережі
20:59
Ексклюзив
військовий квиток, мобілізація
Питання демобілізації потрібно вирішити терміново, - військовослужбовець ЗСУ Фірсов
20:56
Михайло Федоров
Мінцифра відзвітувала про роботу над еАкцизом. Деталі
20:18
зниклі безвісти
Україна розслідує 3,8 тис. злочинів російських військових проти дітей, - Лубінець
20:04
Пресреліз
"Голка" та Еспресо розпочали партнерство заради боротьби з корупцією
20:04
OPINION
Тетяна Вергелес
Карл Маркс підтримав би російський Telegram
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 786-го дня війни: Повітряні сили вперше збили носій крилатих ракет Ту-22М3, німецький виробник дронів відкрив завод в Україні
19:57
Іран
Країни G7 застерегли Іран від відправки балістичних ракет Росії
19:44
Чорнобильська зона
"Україна йде до нового Чорнобиля": росіяни запустили нову ІПСО
Більше новин