15 найкращих нових серіалів осені 2017

Дар'я Тарасова
9 вересня, 2017 субота
15:00

Багатосерійні прем'єри, яким пророкують успіх, та продовження улюблених телепроектів. Що варто не пропустити восени 2017 любителям серіалів

Традиційно восени стартують нові серіали та нові сезони. Цієї осені глядачі побачать продовження "Теорії Великого вибуху", історію дитинства її головного героя в окремому спін-оффі, пародію на "Стар Трек" та новий серіал із космічної саги, серіал-екранізацію детективів Джоан Роулінг, продовження історії з російською окупацією Норвегії та багато іншого.

Еспресо.TV розповідає про серіали, якими приємно заповнити похмуру осінь.

"Двійка" / Deuce

null

Дата виходу: 10 вересня

У новому сезоні HBO запускає чимало нових проектів. Стартує зокрема і серіал, який розповість про витоки американської порноіндустрії. Події розгорнуться у 70-ті роки в Нью-Йорку, де виробництво фільмів для дорослих пережило свій бум, а пізніше було легалізовано та принесло мільярди доларів. 

У серіалі з'являться Джеймс Франко, який є до того ж і режисером проекту, та Меггі Джилленгол. Сценаристом нового серіалу став Девід Саймон, той самий, який створив нашумілий серіал "Прослушка".


"Орвілл" / The Orville

null

Дата виходу: 10 вересня

Fox запускає 13-серійний комедійний проект, який по суті є пародією на "Стар Трек". Події розгорнуться через 400 років. Команда космічного корабля "Орвілл", у якій будуть і прибульці, і люди, стикатиметься з постійними проблемами під час міжзоряних перельотів.

Режисером нового проекту став Сет Макфарлейн, творець "Гриффінів" та "Третього зайвого". Глядачів також заманюють появою Шарліз Терон у кількох серіях. А головну роль виконує сам Макфарлейн.


"Стар Трек: Діскавері" / Star Trek: Discovery

null

Дата виходу: 24 вересня

На любові глядачів до науково-фантастичної франшизи про космічне майбутнє вирішили зіграти не лише автори "Орвілла". На екрани вийде шостий серіал всесвіту "Зоряного шляху". 

Події розгорнуться за 10 років до історії оригінального серіалу, тож "Стар Трек: Діскавері" стане пріквелом. Головною героїнею нового проекту CBS стане Номер Перший – Мішель Бернгем – зведена сестра Спока. Глядачам покажуть також батька Спока. Обіцяють, що шостий серіал більше зосередиться на драмах та конфліктах всередині колективу корабля. 


"Теорія Великого вибуху" / The Big Bang Theory

null

Дата виходу: 25 вересня

Наприкінці вересня виходить також 11 сезон одного з найуспішніших комедійних серіалів, герої якого фанатіють від "Стар Треку". Створений Чаком Лоррі та Біллом Преді, серіал вже 10 років не втрачає популярності. За 10 років проекту вийшло 200 серій, і це при тому, що актори отримують по $1 млн за серію.

Сюжет розгортається навколо талановитих та дивакуватих фізиків – Шелдона, Леонарда, Говарда і Раджеша. У новому сезоні Шелдон та Еммі одружаться. 


"Юний Шелдон" / Young Sheldon

null

Дата виходу: 25 вересня

Одночасно з новим сезоном "Теорії" відбудеться прем'єра серіалу, який розповість про дитинство Шелдона Купера. Новий проект стане спін-оффом популярного ситкому. Маленький геній у виконанні Єна Армітейджа такий само зануда.

Малий Шелдон, як і той, якого грає Джим Парсонс, постійно потрапляє у комічні ситуації через нездатність розрізняти прості принципи людського спілкування. До речі, продюсерами нового проекту стали творець "Теорії Великого вибуху" Чак Лоррі та сам Джим Парсонс.


"Страйк" / Strike

null

Дата виходу: 27 серпня

Новий британський детективний серіал є екранізацією романів Джоан Роулінг, які вона пише під псевдонімом Роберт Гелбрейт. Головним героєм, як не дивно, є не юний чарівник, а одноногий сищик Корморан Страйк.

Страйк – учасник багатьох воєн, зокрема і Афганської. У нього чисельні фізичні і психологічні травми, але саме вони часто допомагають розплутувати йому ті справи, які не по зубах іншим детективам. 

Всього у серіалі буде 7 серій. Епізоди за романом "Поклик зозулі" вже вийшли. Незабаром можна буде побачити історії "Шовкопряд" та "На службі зла".


"Окуповані" / Okkupert

null

Дата виходу: 22 вересня

Фантастичний серіал про російську окупацію Норвегії матиме другий сезон.

За сюжетом до влади в Норвегії приходять екологічні активісти, які забороняють добувати нафту і газ. Не бажаючи відмовлятися від норвезьких енергоносіїв, ЄС пропонує Росії напасти на Норвегію. Спершу російські військові захоплюють лише норвезькі нафтогазові родовища, щоб контролювати ринок нафти. Але цим все не обмежується.


"Переправа" / The Crossing

null

Дата виходу: жовтень

Режисер "Секретних матеріалів" Роб Бовмен представить фантастичну драму про майбутнє. Головні герої – біженці з майбутнього. Вони опиняються в нашому часі, намагаючись врятуватися від війни, яка йде у майбутньому. 

Самі прибульці мають надможливості та володіють секретною інформацією, яка може змінити хід історії і попередити війни. Але все було б дуже просто, якби до теперішнього прибули лише добрі люди. 


"Наркос" / Narcos

null

Дата виходу: 1 вересня

Повертається на екрани і екранізація реальної історії колумбійського наркобарона Пабло Ескобара. Після двох сезонів боротьби наркокартеля із спецагентами увага творців проекту зосередилась на Гільберто Родригесі – голові картелю "Калі", який був конкурентом Пабло Ескобара.

У третьому сезоні буде 10 епізодів.


"Десять днів у долині" / Ten Days in the Valley

null

Дата виходу: 1 жовтня

Прем'єра від ABC розповість історію успішної жінки-телепродюсера, яка весь свій час присвячує роботі. Однак її життя докорінно змінюється, коли невідомі викрадають її доньку. Чим далі йде розслідування, тим більше спливає таємниць, які ховають усі учасники пошуків. 


"Американська історія жахів" / American Horror Story: Cult

Дата виходу: 5 вересня

7 сезон популярного багатосерійного горрору має назву "Культ". Цікаво, що це буде перший сезон, у якому не буде паранормальних явищ. Натомість сюжет буде у де-чому політичним. 

Через перемогу Трампа на виборах президента у героїні Сари Полсон починають загострюватися жахливі фобії. Одна з них – страх клоунів.


"Гарне місце" / The Good Place 

null

Дата виходу: 20 вересня

Фантастична комедія від NBC матиме своє продовження. У вересні виходить 2 сезон. Менеджер Елеонор – за сумісництвом власниця жахливого характеру – все своє життя була не найкращою людиною. Але через ганебний нещасний випадок та помилку опиняється після смерті у гарному світі. 

Елеонор отримує унікальну можливість: вона знову повертається на землю з тими ж рисами характеру, але в іншому тілі. Вона має позбутися своїх поганих звичок, але це не так вже й просто. 


"Брехун" / Liar

null

Дата виходу: 27 вересня

Стартує міні-серіал на межі психологічного трилера та мелодрами. Шкільна вчителька Лора Ньюелл, яка нещодавно пережила розрив стосунків, знайомиться з хірургом Ендрю Ерлгемом – батьком одного з її учнів. Вони зустрічаються на одне побачення, але клубок брехні та звинувачень охоплює їхні життя.

Усього у проекті буде 6 серій.


"Стартап" / StartUp

null

Дата виходу: 28 вересня

Розпочнеться і 2 сезон драми Бена Кетаї про учасників злочинної схеми з відмивання грошей за допомогою цифрової валютної системи.

Коли гарні ідеї народжуються в невідповідному місці, де немає потрібних ресурсів, трапляється саме так, як у "Стартапі". Син мажора, дівчина-програміст, гангстер та агент ФБР, якого, до речі, грає Мартін Фрімен, вирішують діяти разом. Звісно, попри окремі інтереси, вони зрештою перетворюються на одну команду.

У новому сезоні, який складатиметься з 10 серій, герої почнуть роботу над прототипом Даркнета під назвою Araknet – прихованою мережею, яка поставить їх у центр цифрового чорного ринку. 


"Остання людина на Землі" / The Last Man on Earth 

null

Дата виходу: 1 жовтня

Творці постапокаліптичної комедії випускають 4 сезон проекту. Події серіалу розгортаються у 2020 році - через рік після того, як смертельний вірус винищив все живе на Землі. 42-річний працівник банку Філл Міллер, не наділений особливим інтелектом, імовірно, остання людина, яка вижила. 

Після радісного нищення всього навкруги, розбою та пияцтв, він починає їздити країною, залишаючи на білбордах напис – "У Тусоні є живі". Поступово живих з'являється все більше. 

На перший погляд серіал може видатись дурнуватим, а його головний герой буде дратувати. Але в цьому також є своя привабливість. Вілл Форте не лише виконує головну роль у серіалі, а й є творцем та сценаристом проекту. 

Теги:
Читайте також:
Київ
+5°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.41
    Купівля 39.41
    Продаж 39.92
  • EUR
    Купівля 42.16
    Продаж 42.89
  • Актуальне
  • Важливе
2024, п'ятниця
19 квітня
07:33
Маріуполь
В окупованому Маріуполі пролунали вибухи, уражено пункт РФ, - Андрющенко
07:22
ЗСУ генштаб війна з Росією
На фронті за добу відбулося 86 боєзіткнень, РФ атакує на 6 напрямках
07:19
Дональд Трамп
У суді щодо приховування Трампом виплат порнозірці обрали 12 присяжних
07:13
Радослав Сікорський
"Угорщина блокує компенсації за надану Україні зброю": очільник МЗС Польщі заявив про ускладнення подальшої допомоги
07:11
Наталія Гуменюк
Генштаб ЗСУ звільнив Наталію Гуменюк з посади речника Сил оборони півдня
07:05
Оновлено
збитий "Шахед"
РФ атакувала Україну: на Дніпропетровщині загинула жінка, в Дніпрі є постраждалі, зруйновано багатоповерхівку
07:00
Бєлгород вибух
У Росії заявили про збиття 25 повітряних цілей над Білгородщиною: нібито є пошкодження
07:00
Обидві партії у Конгресі США підтримують законопроєкт з допомогою Україні, - Шмигаль після зустрічей з сенаторами та конгресменом
06:45
Держдеп США
"Глибоко розчаровані": США закликали Грузію не приймати "інспірований Кремлем" закон про "іноагентів"
06:36
Дональд Трамп
Трамп заявив, що виживання України є важливим для Сполучених Штатів
06:32
росія мобілізація
РФ посилила мобілізацію перед можливим наступом влітку: ISW назвав проблеми, що можуть чекати на РФ
06:26
Дональд Туск
"Ситуація критична": Туск заявив, що найближчі тижні можуть вирішити долю війни в Україні
06:17
Ізраїль, ЦАХАЛ
Ізраїль завдав ракетного удару по Ірану, - ABC News
06:10
Додо, Фіорентина, Ліга конференцій
Ліга конференцій: визначились півфіналісти турніру, результати матчів чвертьфіналу
05:05
Мохамед Салах (в центрі), Ліверпуль - Аталанта
Ліга Європи: визначились півфіналісти турніру, результати матчів чвертьфіналу
04:27
Дмитро Пєсков
"Київ продовжує анонсувати теракти по території РФ": російські фейки і маніпуляції за 18 квітня
02:20
Марта Костюк
Костюк перемогла імениту суперницю і вийшла у чвертьфінал турніру WTA у Німеччині
01:45
окупант
У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам
01:00
фото Юлія Кочетова
Українська фотожурналістка Юлія Кочетова – серед переможців глобального етапу премії World Press Photo-2024
00:56
Анатолій Трубін, Бенфіка
Трубін не врятував "Бенфіку" від вильоту з Ліги Європи: по пенальті виграв "Марсель"
00:38
Баєр, Байєр, Ліга Європи
"Баєр" пройшов "Вест Гем" в ЛЄ і встановив історичний рекорд у європейському футболі
00:28
ЦРУ
Є ризик програшу України до кінця року, якщо не буде схвалено допомогу США, – директор ЦРУ Бернс
00:13
Оновлено
Харківщина газопровід пожежа
На Харківщині пошкоджено газопровід: виникла пожежа, постраждалих немає
00:01
Ентоні Блінкен та Дмитро Кулеба
"У нас немає плану Б": Кулеба прокоментував очікування від голосування в конгресі США
2024, четвер
18 квітня
23:56
Венеційська бієнале: українці поширили по всьому місту мапи бомбосховищ
23:44
Генасамблея ООН
США обмежили пересування очільника МЗС Ірану, який прибув на заходи ООН
23:13
В Україну після року роботи в Антарктиці повернулася 28-ма експедиція
23:03
Окупанти на ЗАЕС
У МАГАТЕ повідомили про вибухи на території ЗАЕС. Окупанти заявили, нібито "нейтралізували" дрон
23:01
Дмитро Кулеба
"Навіть більше є батарей, ніж 100": Кулеба про ППО, які можуть бути надані Україні
22:50
Meta представила прототип нової моделі ШІ LLaMA 3
22:27
конгрес США
Демократи у конгресі пообіцяли підтримати законопроєкт про допомогу Україні
22:18
Валдіс Домбровскіс
У G7 розглядають використання $300 млрд заморожених активів РФ як заставу для кредитів України, - віцепрезидент Єврокомісії Домбровскіс
22:14
Аналітика
Сергій Згурець, український журналіст, військовий експерт
Залежність України від допомоги США. Технологічні рішення та ситуація на полі бою. Колонка Сергія Згурця
21:51
Оновлено
Віцеканцлер Німеччини Габек
Віцеканцлер Німеччини Габек у Києві зустрівся з Зеленським
21:46
Ексклюзив
Військові
За умови нормальної ротації 70-80% військових повернулися б на фронт після відпочинку, - нардеп Костенко
21:40
"Схеми": Портнов, який перебуває в Іспанії, переоформив на дітей маєток під Києвом
21:36
Зеленський напередодні свята Песах зустрівся з єврейською громадою в укритті школи
21:30
Чехія допомога Україні
Україна та Чехія розпочали підготовку двосторонньої безпекової угоди
21:04
Google
Google звільнила 28 працівників, які протестували проти контракту компанії з Ізраїлем
20:57
Дмитро Сус
Касаційна палата Верховного Суду підтвердила вирок експосадовцю Генпрокуратури Сусу
Більше новин