Конкуренти Melovin. Хто може виграти "Євробачення" у 2018-му

8 травня, 2018 вiвторок
13:26

Яскрава співачка із Ізраїля Netta - потенційна переможниця конкурсу, за даними букмекерів. Чи справді вона краща за Меловіна та хто ще може перемогти українcького співака на "Євробаченні" у Лісабоні

Еспресо.TV зібрали претендентів на перемогу у "Євробаченні-2018" у Лісабоні.

Швеція (Benjamin Ingrosso - Dance You Off)

Бенджамін Інгроссо і його пісня Dance You Off виграли Melodifestivalen 2018 - шведський відбір на "Євробачення". Співак став фаворитом у Швеції. Тепер він спробує не підвести своїх фанатів та запалити сцену конкурсу .


Нідерланди (Waylon - Outlaw in 'Em)

Від Нідерландів цьогоріч на конкурс поїде співак під іменем Waylon. Він спробує перемогти із піснею Outlaw in 'Em, яку написав кантрі-співак Мітчел Тенпенні.

Пісня звучить дуже сучасно, хоча слід кантрі у ній дуже помітний. Цікаво, чи зможе Вейлон запалити нею слухачів.


Бельгія (Sennek - A Matter of Time)

Лаура Гроесенекен представлятиме Бельгію у Лісабоні. Про участь Гроесенекен у майбутньому конкурсі "Євробачення" було оголошено в ток-шоу VanGils&Gasten, під час якого вона виконала англомовну версію пісні-переможниці 2017 року Amar Pelos Dois (Love For Both).

На конкурс вона поїде із піснею A Matter of Time.


Фінляндія (Saara Aalto — Monsters)

На пісенний конкурс Євробачення-2018 представлятимуть Фінляндію поїде фінська поп-вокалістка Саара Софія Аалто. У 2016 році вона брала участь в The X Factor у Великобританії і потрапила до фіналу, в якому посіла друге місце.

Зараз співачка має 5 власних альбомів і кілька дуетів з відомими виконавцями, такими як Адам Ламберт, Андреа Бочеллі, Хосе Каррерас і Роберт Уелс. У минулому році Саара отримала звання людини року Фінляндії.

А на конкурсі вона виконає нову композицію Monsters.


Росія (Yulia Samoylova - I Won't Break)

На пісенному конкурсі “Євробачення-2018” Російську Федерацію буде представляти співачка Юлія Самойлова.

Юлія з другої спроби відправляється підкорювати "Євробачення". Минулого року співачка не змогла приїхати на "Євробачення" у Києві через заборону Служби безпеки України. Співачці заборонили в'їзд до України через виступи в окупованому Криму.


Португалія (Claudia Pascoal — О jardim)

23-річна Клаудія Паскаль спробує повторити минулорічний успіх свого земляка Сальвадора Собрала.

У 2010 році взяла участь в португальському музичному шоу Idolos, а 2013 році - в X-Factor. Минулоріч вона стала фіналісткою п'ятого сезону "Голосу країни" Португалії, і вмить стала відомою у своїй країні. Це допомогло їй перемогти у португальському відборі на Євробачення. На конкурс вона поїде із композицією O jardim.


Азербайджан (Aisel - X My Heart)

Азербайджан на "Євробаченні-2018" представить джазова співачка Айсель Мамедова. Претендентку визначили на засіданні журі національного пісенного конкурсу.

Айсель з дитинства виявляла велику цікавість до музики, а пізніше стала учасницею багатьох міжнародних джазових і музичних фестивалів. Тепер вона хоче підкорити сцену “Євробачення” зі своєю піснею X My Heart.


Литва (I. Zasimauskaitė - When We're Old)

Співачка Іева Засімаускайте представить Литву на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2018" в Лісабоні в травні. За перемогу на відборі боролися шість артистів, але переможцем стала Іева. Вона поїде на конкурс із піснею When we're old.


Грузія (Iriao - Sheni Gulistvis)

Група Iriao віртуозно виконує унікальну суміш джазу і автентичної грузинської етномузики.

Засновник групи і її музичний керівник Давид Малазонія вважається одним з перших грузинських композиторів, що об'єднав ці два жанри.

Впродовж 30 років Малазонія створював музику для театру, телепроектів, окремих музикантів і колективів як в Грузії, так і в Німеччині. За його ж ініціативою в Тбілісі з'явився ансамбль Iriao, дебют якого відбувся в 2013 році.


Польща (Gromee & L. Meijer - Light Me Up)

Польща візьме участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2018" з піснею Light Me Up. Її написала ціла компанія: Анджей Громала, Лукас Мейєр, Махан Моїн та Крістіан Рабб.

Але співатимуть її на сцені конкурсу лише двоє: дует Громейя та Лукаса Мейєра.


Ісландія (Ari Ólafsson - Our Choice)

Арі Олафссон здобув перемогу на відборі Söngvakeppnin 2018 з піснею Our Choice. Незважаючи на те, що Арі всього 19 років, він майже усе життя займається музикою.

Our Choice - це пісня про любов і терпимість, послання до єдиності у світі.


Сан-Маріно (Jessika & Brening - Who We Are)

Who We Are - пісня, яку виконує мальтійська співачка Джессіка Мускат та німецька виконавиця Дженіфер Бренінг. Саме вони предсталятимуть Сан-Марино на конкурсі.
Минулого року телекомпанія San Marino RTV та британська компанія 1in360 оголосили про запуск інтернет-талант-шоу, щоб знайти представника для Сан-Маріно. Ось так знайшлися два виконавці, які тепер спробують перемогти у "Євробаченні". 


Австралія (Jessica Mauboy - We Got Love)

Співачка, яка стала першою австралійкою на сцені "Євробачення", знову підкорюватиме конкурс. 28-річна Джессіка Маубой вже готує нову пісню під назвою We Got Love.

Джессіка виконує пісні в стилі поп і R&B, а також сама пише пісні і знімається у кіно. На батьківщині вона - найпопулярніша солістка. Вперше про неї заговорили в 2006 році після шоу Australian Idol, де вона посіла 4 місце. З того часу ім'я Джесіки Маубой не сходить з музичних чартів.


Болгарія (Еquinox - Bones)

У Лісабоні на конкурсі "Євробачення" цього року Болгарію представить група Еquinox із піснею Bones.

Група була створена спеціально для конкурсу, у неї увійшли Жана Бергендорф, Владо Михайлов, Георгій Сімеонов - Джей Джей, один з фіналістів "Америка шукає таланти" Джонні Мануел і Трей Кембло.


Естонія (Elina Nechayeva - La Forza)

На "Євробачення" в 2018 році від Естонії поїде не естонка. Їм допомагатиме російська співачка Еліна Нечаєва.

Вона взяла участь відбіркового конкурсу Eesti Laul (Пісня Естонії) і перемогла. Еліна заспівала композицію La forza італійською. Музику для неї написав естонський композитор Міхкель Маттіс, а текст пісні - сама Нечаєва і Ксенія Кочукова.


Норвегія (Alexander Rybak - That’s How You Write A Song)

Якщо ви давно хотіли написати власну пісню, але не знаєте, як це зробити, норвезький співак Олександр Рибак розповість про це у новій композиції That’s How You Write A Song.

Норвежець вже одного разу підкорив сцену міжнародного конкурсу, його хіт Fairytale іще довго лунала із різних радіостанції. Вісім років потому він спробує знову перемогти.


Албанія (Eugent Bushpepa – Mall)

Цього року Албанію представлятиме албанський співак Евгент Бушпепа. Коли хлопець закінчив школу, він був змушений поїхати до Італії, щоб заробити грошей. Коли Евгент повернувся додому, захотів виконувати музику рідною мовою. Із піснею Mall ("Той, що сумує") він представлятиме свою країну у Лісабоні.


Чехія (Mikolas Josef - Lie To Me)

Цьогоріч конкурсантам буде не просто, бо конкурентом їм стане Джастін Бібер. Щоправда, чеський, і звати його Міколас Джозеф. У минулому модель, він записав трек Hands Bloody і одразу став відомим співаком.

Для "Євробачення" він підготував не менш голосну пісню Lie to me. Джозеф вже захопив чеські вуха, а у травні планує завоювати і вуха глядачів конкурсу.


Іспанія (Amaia & Alfred - Tu Canción)

Із Іспанії до Лісабону їде цілий дует, у якому — Альфред Гарсія та Амайя Ромеро. Альфред самотужки випустив кілька альбомів і хоче податися у кінематограф, а Амайя — досконало грає на гітарі, фортепіано та барабанах. Разом вони виконають чуттєву пісню Tu canción.


Німеччина (M. Schulte - You Let Me Walk Alone)

Як і у більшості співаків, кар’єра Майкла Шульта розпочиналася із каверів на відомі пісні. Їх хлопець викладав на YouTube, а вже 10 років потому він їде на "Євробачення-2018", щоб підкорити міжнародну сцену. Пісню You Let Me Walk Alone співак присвячує своєму татові, який помер 13 років тому.


Італія (Meta & Moro - Non mi avete fatto niente)

Італійці теж вирішили відправити на конкурс дует Meta & Moro. Вони заспівають для публіки пісню Non mi avete fatto niente, що означає "Ви нічого не зробили для мене". У альбомах Ермала Мети та Фабріціо Моро вона стала головним синглом.

Вони співатимуть проти воєн у всьому світі та терористичних нападів у Європі та на Близькому Сході. Оскільки Італія є членом "великої п'ятірки", пісня автоматично потрапляє до фіналу конкурсу.


Білорусь (Alekseev – Forever)

Українців цьогоріч на Євробаченні буде більше. Від Білорусі виступатиме співак Alekseev.

Спочатку він подавав заявку на участь від України, та згодом відкликав її. За словами ALEKSEEV, він вважає себе білоруським співаком, оскільки активно гастролює в Білорусі. Конкуруватиме із українцями співак буде із треком Forever – англомовна версія пісні "Навсегда".


Франція (Madame Monsieur Mercy)

Голос із реклам відомих брендів Blackberry, Lacoste и Chanel зазвучить і на сцені "Євробачення". Дует Madame Monsieur з’явився п'ять років тому. Увесь час вони готували свій перший альбом, який презентують цьогоріч.

А на конкурсі дует заспіває пісню Mercy. Її виконавці вже презентували на сцені українського Національного відбору на конкурс.


Ізраїль (Netta Barzilai – Toy)

Ох і непереливки буде конкурсантам, коли на сцену вийде Нетта Барзілай. Вона не лише співачка, а ще й саунд-продюсер. Тут на конкурс відправляють переможця місцевого талант-шоу Hakochav Haba. Заспівавши кілька каверів, жінка підкорила ізраїльську публіку, а, отже, у 2018-му поїде до Лісабона.


Греція (Yianna Terzi - Oneiro Mou)

У музичній сфері Джанна Терзі вже понад 10 років. Вона випустила кілька успішних платівок, поїхала у США, а зараз повернулася, щоб розірвати європейську сцену своєю піснею Oneiro mou, що в перекладі означає "Моя мрія". Подивимося, чи збудеться мрія про перемогу 38-річної співачки у "Євробаченні".


Данія (Rasmussen - Higher Ground)

На “Євробачення” представник Данії поїде не просто із піснею, а з цілим "повідомленням для світу". Композицією Higher ground Джонас Расмуссен закликатиме вирішувати конфлікти мирним способом й утримуватися від насильства.

Виступатиме Rasmussen у образі мужнього вікінга. На це його надихнула легенда про Магнуса Ерлендссона, який був вождем вікінгів.


Кіпр (Eleni Foureira – Fuego)

Елені Фурейра двічі намагалася прорватися на сцену "Євробачення": це було у 2010 та 2016 роках. Та право представляти Кіпр вона отримала лише після третьої спроби. На конкурсі вона співатиме пісню з етно-мотивами під назвою Fuego.


Вірменія (Sevak Khanagyan – Qami)

Виконавця від Вірменії в Україні вже знають. Севак Ханагян був переможцем сьомого сезону українського вокального шоу "Х-фактор".

В Україні він вдосконалив свої співочі навички, і вже цьогоріч поїде прославляти Вірменію із композицією Qami ("Вітер"). Пісня звучатиме рідною мовою виконавця.


Австрія (Cesár Sampson - Nobody But You)

Сезар Семпсон не вперше виступатиме на сцені "Євробачення". Він раніше виконував бек-вокал для представників Болгарії протягом двох років поспіль в конкурсах 2016 і 2017-го. Та після цього Семпсон вирішив, що з нього досить, і у 2018 році виступатиме сольно із піснею Nobody But You.

"Це дуже сучасна пісня, у якій можна почути усе: від блюзу до класичного року", - розповів співак.


Хорватія (Franka Batelić – Crazy)

Хорватію на "Євробаченні" представлятиме Франка Бателіч і співатиме пісню Crazy. Співачка стала відомою завдяки тому, що брала участь у шоу талантів Pop Idol в 2007 році. Після тріумфу артистка зникла і повернулася тільки в 2013 році.


Латвія (Laura Rizzotto - Funny Girl)

Лорі Різотто — не лише латвійська, а й бразильська співачка, адже в дитинстві вона жила у Ріо-де-Жанейро. Та все ж представлятиме Латвію і співатиме пісню Funny girl ("Весела дівчина").


Велика Британія (SuRie – Storm)

Під псевдонімом SuRie виступає співачка Сусанна Марі Корк. Вона представлятиме Велику Британію у Лісабоні. Вона вже брала участь у конкурсі, щоправда, як бек-вокалістка у 2015 році із представником Бельгії. Цьогоріч вона співатиме пісню про те, що усі складнощі — тимчасові.


Ірландія (Ryan O'Shaughnessy – Together)

З Ірландії на "Євробачення" у 2018-му поїде 25-річний Райян О'Шонессі. Про нього дізналися тоді, коли він прийшов на шоу талантів The Voice of Ireland.

На конкурсі він виконає пісню Together, яку писав спільно з авторами спільноти The Nucleus спеціально для конкурсу. Пісню ще не опублікували, та є інші треки Райяна. 


Угорщина (AWS - Viszlát nyár)

Рок-гурт AWS – це як українські O.Torvald, але родом з Угорщини, а музика їхня важча. Угорці не побоялися і вирішили відправити бенд підкорювати публіку конкурсу. Цікаво, як приймуть схожий на український гурт цьогоріч.


Румунія (The Humans Goodbye)

Гурт The Humans з’явився рік тому. Молодий проект вирішив ризикнути і подався на Національний відбір в Румунії. Як не дивно, та гурт набрав найбільшу кількість балів. Свій квиток на міжнародну сцену The Humans отримали якраз у день народження гурту. На "Євробачення" вони поїдуть із піснею Goodbye.


Молдова (DoReDoS - My Lucky Day)

У фіналі минулого "Євробачення" Молдова посіла третє місце. Після цього наступним представникам буде важко, адже планка піднята високо. Не підвести цього разу Молдову спробує гурт DoReDos з піснею My lucky day. До речі, трек написав Філіп Кіркоров разом з поетом Джоном Баллардом.


Сербія (Sanja Ilić & Balkanika - Nova deca)

А від Сербії на сцені "Євробачення" співатиме Саня Іліч. Сербський композитор є фронтменом гурту "Балканіка". У музиці вони використовують автентичні балканські інструменти. Проект везе на конкурс пісню Nova deca, яка в перекладі означає "Наші діти".


Македонія (Eye Cue - Lost and Found)

Македонський поп-рок дует Eye Cue не афішує свою пісню. Гурт дебютував в 2008 році і відразу став одним з найпопулярніших в країні. За час свого існування Eye Cue брали участь у багатьох міжнародних фестивалях, але на "Євробаченні" їдуть вперше.

А поки гурт тримає у секреті, як звучить пісня для конкурсу, слухаємо інші композиції Eye Cue.


Мальта (Christabelle Borg – Taboo)

Кристабель Борг з Мальти вже давно вільно почувається як в кадрі, так і на сцені. Відомою вона стала ще коли була підлітком: вона на мальтійському телебаченні вела підліткове шоу.

Кристабель вже намагалася потрапити на конкурс у 2014-му, 2015-му та 2016-му роках, але відправили її на конкурс лише зараз. Співачка вдосталь начекалась, тому планує перемогли. Вона спробує це зробити із композицією Taboo.


Чорногорія (Vanja Radovanović – Inje)

У Чорногорії через Національний відбір до перемоги пройшов Ваня Радованович. Свої пісні молодий співак пише сам, і у другому півфіналі Ваня виступить із піснею Inje ("Іній").


Словенія (Lea Sirk - Hvala, ne!)

Співачка Ліа Сірк вже оббила всі пороги відбору на «Євробачення». Після того, як кілька разів поспіль її не взяли на конкурс, вона все ж зібрала свої сили і прийшла ще раз. Можливо, із натяком, Ліа заспівала пісню із назвою Ne, hvala! ("Ні, дякую"). Неочікувано для себе, Сірк таки виборола перемогу і нарешті виступить на сцені конкурсу.


Швейцарія Zibbz – Stones)

Дует рідних брата та сестри Zibbz підкорили серця швейцарців, щоб поїхати у Лісабон та представити свою країну на конкурсі. Кілька років їм не вдавалося потрапити на "Євробачення", та нарешті мрія збулася. Zibbz виконають пісню Stones. А ще обіцяють одночасно барабанити.


Від України на пісенний конкурс поїде співак Melovin, який переміг у Національному відборі. Він співатиме пісню Under The Ladder. Чи допоможе вона співаку посісти перше місце - невідомо, але у нього ще є час удосконалити свій номер.

А які перемоги були найгучнішими за усю історію Євробачення?

Теги:
Читайте також:
Київ
+15°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.42
    Купівля 39.42
    Продаж 39.9
  • EUR
    Купівля 42.16
    Продаж 42.92
  • Актуальне
  • Важливе
2024, четвер
25 квітня
20:32
Дмитро Лубінець
Україна передала Катару список викрадених дітей росіянами. РФ опрацьовує його
20:09
OPINION
Ігор Гулик
Американці допоможуть зброєю. А хто пособить з демократією?
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 792 дня війни: Європарламент закликав не визнавати псевдовибори Путіна, а в Росії продовжують палати нафтопродукти
19:54
Стара національна галерея Берліна
Українці в Німеччині зможуть отримати документ для встановлення особи, якщо паспорт стане недійсним, - DW
19:25
Литва прапор
Литовська армія назвала заяву Білорусі про нібито зірвану атаку дронів дезінформаційною атакою
19:23
Оновлено
Ілюстративне фото
РФ атакувала залізничний вокзал Балаклії ракетою: постраждали 10 людей, які були в електричці
19:21
Ексклюзив
Паспортний сервіс
Лист МЗС про обмеження консульських послуг є протиправним, - нардепка Фріз
19:00
На фото: логотип гільдії сценаристів Канади
За справедливі роялті та захист від ШІ: гільдія сценаристів Канади готується до страйку 
18:54
НАБУ викрило злочинну групу
Заволодіння держземлею на 291 млн грн: міністр Сольський подав у відставку
18:52
арка Дружби народів
Колишню Арку Дружби народів у Києві не демонтуватимуть, простір біля неї отримає нову концепцію, - КМДА
18:46
Сі Цзіньпін
В Угорщині підтвердили, що Сі Цзіньпін відвідає Будапешт
18:40
Оновлено
Богдан Львов
Суд переніс розгляд оскарження ВСУ про поновлення судді Львова на посаді
18:37
На фото: Jerry Heil та Alyona Alyona вирушили на Євробачення
Jerry Heil та Alyona Alyona вирушили у Мальме на Євробачення
18:19
Володимир Зеленський
Захист інфраструктури, фронт та контракти на озброєння: Зеленський провів Ставку
18:16
Маріуполь
Окупанти "платять" іноземним робітникам заселенням у відремонтовані будинки маріупольців
18:13
Оновлено
Наслідки удару по Черкащині 25.04.24
РФ атакувала Черкащину: 6 постраждалих, пошкоджено критичну інфраструктуру
18:08
OPINION
Володимир Єрмоленко
Російські інтелектуали чіплятимуться за "вєлікую Россію" до останнього
18:03
На фото: Гарві Вайнштейн
Апеляційний суд Нью-Йорка скасував вирок Гарві Вайнштейну у справі 2020 року про зґвалтування
17:39
Ексклюзив
Віктор Медведчук
Європарламент закликає запровадити санкції проти Медведчука, - кореспондентка Висоцька 
17:36
Польща
У Польщі до 2,5 року засудили російського шпигуна, який збирав інформацію про військові частини країни
17:27
На фото: Співачка KOLA
KOLA випустила іронічну пісню-рефлексію на стосунки з татом, якого не було в її житті
17:24
ДСНС
Виїхали ліквідувати пожежу: в передмісті Херсона рятувальники потрапили під повторний обстріл РФ
17:22
Ексклюзив
Олег Синютка
Дуже дивним способом це збіглося з перевіркою використання грошей Єдиним телемарафоном: нардеп Синютка про відставку 7 членів Рахункової палати
17:06
в'язниця
В Україні до 15 років засудили російського агента, який на Харківщині збирав розвіддані для окупантів
17:00
PR
Комфорт та максимальна свобода разом з NarsCars: як орендувати авто для поїздок в Україні
16:52
Ексклюзив
ЗСУ
Захопити Часів Яр практично неможливо: офіцер НГУ Матвійчук про проблеми армії РФ на Бахмутському напрямку
16:35
ЗСУ. Війна з Росією. Військові новини
В ОСУВ "Хортиця" розповіли, якими є втрати РФ у живій силі й техніці на Східному напрямку
16:20
Ексклюзив
Дніпро, ракетний удар, воєнні злочини Росії
Це свідчить про перехід Росії до стратегії "Алеппо": президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" про ракетні удари РФ по містах України
16:17
Європарламент
Європарламент закликав не визнавати легітимними "вибори" Путіна
16:16
Оновлено
Телемарафон внесли у звіт держдепу США про порушення прав людини в Україні. Нардеп Юрчишин прокоментував
16:07
OPINION
Олексій Голобуцький
Дуже дорогий для кожного з нас "Єдиний телемарафон"
16:05
літній дощ
І не холодно, і не спекотно: Наталка Діденко розповіла, якою буде погода до кінця тижня
15:53
Ексклюзив
Снаряди 155-мм США
Артилерійські боєприпаси зі США можуть надійти до лінії фронту за кілька днів, -  полковник ЗСУ Черник
15:38
На фото: Юрій Феліпенко
Актор театру на Подолі Юрій Феліпенко став до лав ЗСУ
15:38
дрони для військових
РФ планує залучити дітей у школах ТОТ до курсів з управління дронами, - Спротив
15:26
кадр з фільму "Ти мене любиш?"
Вийшов трейлер українського фільму "Ти мене любиш?" режисерки Тоні Ноябрьової
15:16
Вибух
Росіяни вдарили КАБами по інфраструктурі Сум
15:12
Шахтарська каска
Окупанти взялися за "ревізію" останніх 33 шахт Донбасу, - Спротив
15:09
На фото: "Портрет фройляйн Лізер" Густава Клімта
Незавершену картину Клімта, яку 100 років вважали втраченою, продали на аукціоні за 30 млн євро
14:56
Верховна Рада
Рада не підтримала законопроєкт про накопичувальну пенсію: документ відправили на доопрацювання
Більше новин