З'явився додаток, що дасть домашнім тваринам змогу "дзвонити" людям

На виставці CES 2018 у Лас-Вегасі стартап Petcube представив функцію активації дзвінка від домашніх тварин своїм господарям

Про це пише The Verge.

Продукти Petcube вже пропонують кілька способів господарям взаємодіяти зі своїми тваринами — Petcube Play має вбудовану лазерну указку, за допомогою якої можна грати з кішками або собаками, поки господар відсутній, а Petcube Bites дозволяє користувачу видавати їжу в якості нагороди віддалено або просто розподіляти порції через рівні проміжки часу.

У них є інтеграція Facebook Live і Amazon Alexa, яка дозволяє користувачам бачити, розмовляти і записувати відео улюбленця.

Хоча багато камер для домашніх тварин пропонують аналогічні варіанти для перегляду за діями вихованця віддалено, нова функція Petcube унікальна тим, що дозволяє домашній тварині почати взаємодію.

Кожного разу, коли домашня тварина захоплюється камерою пристрою, відеозапис вмикатиметься автоматично. Потім кліп буде переданий власнику як повідомлення в додатку.

Власники можуть прийняти "запит" відео-дзвінка від свого вихованця, зберегти кліп на автовідповідач, поділитися ним у соціальних мережах або просто переглянути його пізніше в застосунку Petcube.

Читайте також: Всі говорять про штучний інтелект. Простими словами пояснимо, що це

  • В кінокомпанії Netflix розповіли, яким чином вони застосовують "індивідуальний підхід" до кожного користувача, і пропонують "виграшний" набір фільмів, серіалів та навіть картинок до них