Зеленський прокоментував питання повернення моряків і розповів, про що говорив із Путіним

Президент України Володимир Зеленський висловив упевненість, що питання повернення захоплених Росією українських військових моряків буде "вирішене найближчим часом"

Про це Зеленський заявив під час брифінгу 21 липня, передає Еспресо.TV.

"Що стосується моряків. Впевнений, що ми найближчим часом вирішимо це питання. Ми дуже багато працюємо над цим питанням. Термінів точних я не можу надати, тому що це була б не правда, якщо б я сказав. Для нас пріоритетне питання не тільки моряки - і моряки і всі наші політв'язні і всі наші військовополонені - для нас це є пріоритетом", - сказав Зеленський.

Також президент України розповів, що говорив на цю тему з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Я з президентом РФ говорив на тему термінового повернення моряків і всіх тих полонених - нашіх українців, які знаходяться в Росії. Коли ми говоримо про всіх полонених, це різні треки, тому що ми не виходимо з Мінських домовленостей, із нормандського формату. Коли ми кажемо саме про тих полонених, моряків у тому числі, які знаходяться саме в Росії, в Криму - саме про це ми говорили. Мені здається, ми знайдемо порозуміння, тому що мені це здалося впродовж цього звінка", - додав Зеленський.