10 комедійних серіалів, які переглядаються на одному подиху

Дар'я Тарасова
25 березня, 2017 субота
13:00

Найпопулярніші та найсмішніші, нові та ті, що стали класикою. Комедійні серіали, які підіймуть настрій будь-кому

Не завжди хочеться, щоб перегляд фільму чи серіалу став приводом зануритись в екзистенціальні роздуми або порушив фундаментальні питання філософії. Іноді хочеться просто подивитись щось легке, просте, можна навіть нетривале – не більше 30 хвилин. Але разом з тим, є ризик, шукаючи подібний серіал, натрапити на низькопробний гумор.

Еспресо.TV відібрало комедійні серіали з гарним гумором, які підіймуть настрій.


"Теорія Великого вибуху" / The Big Bang Theory

null

Створений у 2007-му Чаком Лоррі та Біллом Преді американський ситком має шалену популярність. За 10 років уже вийшло 10 сезонів на 200 серій, а цього річ у березні проект подовжили ще на два сезони. І це при тому, що актори отримують по $1 млн за серію.

Сюжет розгортається навколо талановитих фізиків – Леонарда, Шелдона, Говарда і Раджеша, - які при всіх своїх розумових здібностях дуже наївні, дивакуваті та навіть не зовсім пристосовані до звичного життя. Все починає змінюватися, коли вони знайомляться з білявкою Пенні.

У серіалі, як не дивно, багато фізики. І всі сценарії, діалоги, рівняння та схеми перевіряє професор фізики та астрономії Каліфорнійського університету Девід Салтзберг.


"Кремнієва долина" / Silicon Valley

null

Думати, що комедійний серіал "Кремнієва долина" буде зрозумілим лише ІТ-шникам, так само безглуздо, як і вважати, що "Доктор Хаус" – лише медикам. Телесеріал не перенасичений незрозумілими термінами, і хоч сюжет і зосереджуються на команді програмістів та їхньому старт-апі, він одразу зацікавить любителів комедій.

"Кремнієва долина" – це історія дивакуватих програмістів, які створили додаток, в основу якого покладений революційний алгоритм. Утім, бути винахідливим розробником та гарним підприємцем, як виявилося, зовсім не те ж саме. 

23 квітня, до речі, стартує 4 сезон.


"Остання людина на Землі" / The Last Man on Earth

null

Події комедійного футуристичного серіалу розгортаються у 2022 році. Дивакуватий 42-річний Філ Міллер – остання людина, яка вижила на Землі після епідемії вірусу, що знищив усіх живих істот на планеті. У надії, що хтось випадково вижив, як і він сам, Філ їздить країною, залишаючи на білбордах напис "У Тусоні є живі".

У новому світі, коли всі блага цивілізації стали "нічиїми", варто не забути, що разом із власниками померли і ті, хто вмів їх виробляти. І зовсім скоро усе, що поки у надлишку, стане в дефіциті.

До речі, серіал створив актор, сценарист та продюсер Вілл Форте, який і виконує у проекті головну роль Філа Міллера. Наразі повністю відзняті 2 сезони, а третій стартував у США 25 вересня минулого року.


"Друзі" / Friends

null

Цей серіал небезпідставно називають культовим. Стартувавши у 1994-му, він став чи не найпопулярнішим комедійним телепроектом у світі. За 10 років вийшло 10 сезонів з 236 серіями.

Серіал розповідає про життя шістьох друзів. Усі вони різні: Рейчел – балувана "татусева донька", Моніка – чистюля-кухар, Чендлер – типовий офісний працівник, Джої – актор, який більше за все у житті любить їжу і секс, Рос – палеонтолог, від якого жінка пішла до іншої, та Фібі – масажистка, хіпі та співачка. Але попри свою несхожість – вони гарні друзі і щодня знаходять час в своєму кафе та обговорити проблеми один одного.


"Клініка" / Scrubs

null

Цей ситком, який виходи в США з 2001 по 2010 роки, розповідає про життя і кар’єру молодих ординаторів, які мають стати справжніми лікарями.

Закінчивши навчання, Джей Ді та його друг Крістофер Тьорк поступили в лікарню. Тут вони зустрічають нових друзів та, звісно, наставників: хитрого директора Боба Келсо, лікаря Кокса, який, будучи медиком, ненавидить людей, та старшу медсестру Карлу Еспіносу.

Попри комедійний жанр, у серіалі наявні серйозні та драматичні моменти і сцени.


"Секс і Каліфорнія" / Californication

null

Є кілька варіантів україномовної назви цього серіалу, створеного у 2007-му студією Showtime Networks. На українському телебаченні у 2010 році він виходив під назвою "Секс і Каліфорнія".

Головний герой, Генк Муді (Девід Духовни), письменник, який переїхав до Каліфорнії у пошуках натхнення. Але нова сходинка у кар’єрі виявилась кроком до руйнування стосунків з коханою Карен та дочкою Беккою. Протягом усіх сезонів він намагається повернути кохану, але його постійні випадкові зв’язки, алкогольне та наркотичне сп’яніння, в якому він перебуває через творчу кризу, не дуже сприяють цьому.

Серіал виходив з 2007 по 2014 роки і наразі повністю дознятий. Тож, підійде для тих, хто не любить чекати рік на новий сезон і дивиться усі серії запоєм. 


"Бруклін 9-9" / Brooklyn Nine-Nine

null

Головний герой цього комедійного детективу - Джейк Перальта, який працює в поліції Брукліна. При всіх своїх гарних аналітичних здібностях Перальта не відрізняється відповідальністю та ентузіазмом у роботі, а іноді поводиться як велика дитина. 

Він міг би і далі безтурботно проводити час на своїй роботі, якби начальника, який закривав на це очі, не замінив новий – суворий капітан Рей Голт. А він не терпітиме подібну поведінку Джейка, адже прагне зробити дільницю однією з найкращих у Нью-Йорку.

Перший сезон цього серіалу, створеного Деніелом Гуром і Майклом Шуром, вийшов у вересні 2013. Восени минулого року розпочався показ вже четвертого сезону.


"Як я познайомився з вашою мамою" / How I Met Your Mother

null

Цей ситком, який виходив з 2005-го по 2014 роки нерідко порівнюють з "Друзями". Він такий же веселий, простий, романтичний, а до його героїв так само прив’язуєшся. 

Серіал представлений у форматі розповіді Теда Мосбі, який вирішив поділитися з дітьми історією про те, як познайомився зі своєю дружиною. Але його оповідання стало дуже детальним, тож дізнатися, хто ж є мамою двох малих, глядачу доведеться не скоро.

Серіал не перенасичений складними і карколомними сюжетними лініями, але він близький кожному глядачу, адже розповідає про такі прості, але найцінніші речі, як дружба, кохання та родина.


"Секс і місто" / Sex and the City

null

Ще один серіал, який часто характеризують як культовий. Телепроект HBO транслювався з 1998 по 2004 рік, а в 2008-му навіть вийшов однойменний повнометражний фільм.

Серіал заснований на однойменній книзі журналістки і письменниці Кендес Бушнелл, яка є збіркою її статей для колонки в газеті New York Observer. Серіал розповідає про життя чотирьох подруг у віці "за 30", різних за характером і темпераментом, але об'єднаних вільними поглядами на життя в динамічній атмосфері Нью-Йорка. Вони вільно обговорюють питання сексу, кохання і кар'єри, і їхні бесіди не позбавлені жартів.

У головних ролях Сара Джесіка Паркер, Кім Кетролл, Крістін Девіс та Сінтія Ніксон.

 


"Антураж" / Entourage

null

Комедійний серіал, знятий для НВО, показує історію буднів кінозірки та його друзів зсередини. За основу сюжету взяли життєвий досвід одного з виконавчих продюсерів серіалу Марка Волберга.

Молодий та перспективний актор Вінсент Чейз, знявшись у кількох рекламних роликах, отримує гроші та славу. Разом з друзями він вирушає підкорювати Голлівуд. Ставши знаменитим, він не забуває про друзів: усі вчотирьох вони живуть у великому будинку Чейза, поринають у розкішне життя, де постійно проводяться вечірки, тусовки та фестивалі. 

З 2004 до 2011 року вийшло 8 сезонів. А у 2015-му відбулася прем’єра повнометражного фільму "Антураж".

У серіалі велика кількість комео. Зокрема знялися такі зірки, як Крістіна Агілера, Джеймс Кемерон, Кені Вест, Мартин Скорсезе та навіть київський міський голова Віталій Кличко.

Теги:
Читайте також:
Київ
+7°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.55
    Купівля 39.55
    Продаж 40.08
  • EUR
    Купівля 42.24
    Продаж 43.03
  • Актуальне
  • Важливе
2024, субота
20 квітня
08:39
Оновлено
обстріл, ППО
Українська ППО знищила дві ракети Х-59/Х-69 та три розвідувальні БПЛА
08:34
Судан
У Судані близько 800 тис. людей перебувають у "надзвичайній і безпосередній небезпеці", - ООН
08:14
Державний секретар США Блінкен з прем'єром Ізраїлю Нетаньягу
Bloomberg: Ізраїль просить у США надати більше зброї
08:05
порт
У Фінляндії виявили компанію портового оператора, яка наполовину належить росіянам
08:03
OPINION
Тарас Загородній
Треба ставити США перед вибором
07:47
Оновлено
збита ракета, Київ 9 травня
Вранці 20 квітня у Запоріжжі та Одесі пролунали вибухи
07:45
ЗРК Patriot
Німеччина розглядає можливість закупівлі чотирьох додаткових систем ППО Patriot вартістю $1,3 млрд, - Bloomberg
07:40
Ексклюзив
На фото: Мітинг родичів полонених і зниклих безвісти 13.04.24
Проходять пекло на землі: як в Україні родичі розшукують безвісти зниклих воїнів
07:29
Оновлено
ЗСУ
Росія за добу війни в Україні втратила 8 танків, 20 артсистем і 750 військових, - Генштаб
07:19
Оновлено
Росія пожежа безпілотник війна з Росією
Атака дронів на РФ: У трьох областях РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру
06:41
У Нідерландах спецслужба рекомендувала урядовим організаціям не користуватися Facebook
06:30
Зоран Міланович
У Хорватії суд заборонив президенту Мілановичу ставати прем’єр-міністром, якщо він переможе на виборах
06:19
На фото: система ППО
Здатність України збивати ворожі літаки в РФ не в змозі компенсувати критичний дефіцит української ППО, - ISW
05:34
Raiffeisen Bank
ЄЦБ вимагає у Raiffeisen Bank та UniCredit згорнути бізнес у Росії
05:06
Оновлено
Близький Схід Іран Ірак Сирія США
В Іраку прогримів потужний вибух на військовій базі: США та Ізраїль відкидають причетність
04:50
США ДНР кримінал окуповані території війна з Росією
У Донецьку військові РФ вбили американця, який воював за "ДНР" і займався пропагандою
04:22
Єнс Столтенберг
Україна має право збивати ворожі військові літаки у небі над РФ, – Столтенберг
03:54
Армія, Велика Британія
Міноборони Британії використало менше половини коштів фонду підтримки України, - Guardian
03:26
Німеччина туризм
На півдні Німеччини в Альпах відновили роботу гірськолижні курорти
02:20
КНДР повела випробування двох ракет, одна з них здатна нести ядерний заряд
01:52
Іран
Радар ППО: ABC News повідомили про ціль Ізраїлю під час удару по Ірану
00:56
Румунія, прапор Румунії
Росія обурилась забороною показу в кінотеатрах Румунії пропагандистських фільмів з РФ. Бухарест відповів
00:41
OPINION
Наталка Діденко
Скільки разів в Україну приходить весна?
00:35
Оновлено
Семен Єрьомін
Сили оборони ліквідували російського воєнкора-пропагандиста Єрьоміна
00:28
Лавров
Лавров назвав Швейцарію "відверто ворожою" до РФ державою
00:01
Марта Костюк, теніс
Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла у півфінал турніру WTA у Німеччині
2024, п'ятниця
19 квітня
23:43
Путін і Лавров
"РФ завжди надає перевагу переговорам, а не бійкам та війнам": фейки і маніпуляції за 19 квітня
23:42
Вірменія
Вірменія та Азербайджан почали демілітацію кордону: Єреван віддав кілька сіл. Там почались протести
23:08
Оновлено
обстріл, ППО
Росія атакує Сумщину ввечері 19 квітня
23:07
сша допомога Україні
У Білому домі заявили, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення конгресу
22:41
Начо, Реал, Ла Ліга
Капітан "Реала" прийняв доленосне рішення стосовно свого майбутнього
22:40
Поліція США - ілюстрація
У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де проходив розгляд справи Трампа
22:31
Оновлено
РФ атакувала Україну: у Дніпрі й області є загиблі та поранені, в тому числі діти
22:06
Оновлено
РФ атакувала ракетами порт "Південний" на Одещині: знищено продукцію для країн Азії та Африки
21:56
Ексклюзив
Віктор Шлінчак
"Ми вже почали чути про перемогу України", - голова правління Інституту світової політики Шлінчак про переломний етап війни
21:50
Аналітика
Сергій Згурець, Василь Зима, телеведучі
Намагання ворога просунутися на Донеччині та в Запорізькій області. Воєнні підсумки тижня
21:49
Сенат США
Частина сенаторів закликає республіканців у Палаті представників відхилити стратегію Джонсона щодо України
21:26
Протест в Тбілісі
У Тбілісі поновились акції протестів проти закону про "іноагентів"
21:25
Еммануель Макрон
Ресурси Європи обмежені: Макрон заявив про неможливість побудувати в Україні систему ППО, як в Ізраїлі
21:03
Заблоковано дві сотні YouTube-каналів ворога: у ЦПД розповіли про боротьбу з пропагандою РФ у мережі
Більше новин