15 кращих комедій 2017 року, які можуть вас розсмішити. А може, й ні

Віра Стадник
20 грудня, 2017 середа
17:51

Фільми про шпигунів, трохи чорного гумору та ще один фільм про міньйонів. Якісні комедії 2017 року, які варто подивитись

Еспресо.TV зібрали найновіші комедії, які стали найкасовішими та найпопулярнішими у 2017 році. 

Гіпопотам

Режисер: Джон Дженкс

Бюджет: 9 млн євро

Ексцентрична британська комедія за мотивами роману відомо англійського актора і письменника Стівена Фрая. Книга стала бестселером у 1994 році. Однак сам письменник участі в проекті не брав.

В центрі сюжету немолодий поет, дебошир і алкоголік Тед Волліс, якого всі звуть Гіпопотам. Чоловіка звільняють з роботи в газеті і він починає розслідування в елітному домі. За чутками, в цій садибі відбуваються дивні речі.

Бебі Босс

Режисер: Том МакҐрат

Бюджет: $125 млн

Касові збори: $498,9 млн

Американський комедійний мультфільм знятий за мотивами книги ілюстратора дитячої літератури Марли Фрейзі. Однак за даними критиків та глядачів, сильно відрізняється від свого паперового прототипу.

Для режисера Тома МакҐрата - це вже п'ятий кінопроект. Він отримав популярність завдяки культовій комедійній трилогії "Мадагаскар" про групу неприлаштованих до живої природи звірів, які втекли з зоопарку на волю.

В центрі сюжету - незвичайний малюк, який ходить у костюмі з краваткою, збирає наради, проводить телефонні переговори, проте без суміші для новонароджених може впасти у стан немовля.

Рецензія від ЕспресоБебі Бос. Чому мульт про нахабного малюка сподобається усім

Нікчемний я - 3

Режисер: П'єр Коффін, Кайл Балда

Бюджет: $80 млн

Касові збори: $1,033 млрд

Колишній головний лиходій Ґру мирно живе зі своїми трьома прийомними доньками, чарівною Люсі та вірними посіпаками. Однак з’являється давно загублений брат-близнюк Ґру на ім’я Дрю. Між ними починається розгорається суперництво, а в їх боротьбу втручається відомий лиходій.

Музику до мультфільму писав відомий виконавець та музикант Фарел Вільямс.

Інфоголік

Режисер: Валентин Шпаков, Владислав Климчук

Бюджет: 4 млн грн

Збір: 5 млн грн

Перша спроба студії "Мамахохотала" посунути “Квартал 95” на ринку україномовного гумористичного кіно.

Фільм розказує про інвест-менеджера Максима, який не уявляє свого життя без новин та смартфону. Але одного дня усе, що він прочитав у новинах, втілюється в життя і Макс не знає як це виправити.

У фільмі з’являється Павло Зібров, який грає екстрасенса, а у вільний час підробляє таксистом. В “Інфоголіку” співак дуже тонко познущався із свого сценічного образу, навіть показує середній палець на камеру.

DZIDZIO Контрабас

Режисер: Олег Борщевський

Бюджет: не розголошується

Збір: 21,7 млн грн

"DZIDZIO Контрабас" за перший вікенд зібрав 7,7 млн грн та вперше в історії очолив рейтинг прокатного списку в Україні.

Фільм розповідає про хлопця, який страшенно хоче бути знаменитим співаком. Але у нього не все виходить. Він живе в селі, його мама – у Португалії на заробітках. Вона регулярно шле йому гроші на будівництво хати.

Головну роль у фільмі зіграв Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо, йому і належить ідея фільму. За словами виконавця, він давно хотів зняти повнометражний фільм. Бо до того Хома знімав лише кліпи, кожен з яких мав свій сюжет та певну історію.

Рецензія Еспресо: Чому фільм DZIDZIO.Контрабас збирає великі гроші в прокаті

Розваги дорослих дівчат

Режисер: Люсія Аніелло

Бюджет: $20 млн

Касові збори: $47,3 млн

Брутальна, чорна комедія зі Скарлет Йоганссон та Демі Мур. П'ять найкращих подружок з коледжу возз’єднуються через 10 років, щоб влаштувати вечірку у Маямі.

Під час розваг вони випадково вбивають чоловіка-стриптизера. Дівчата намагаються всілякими засобами приховати це, але проблем стає тільки більше.

Божевільні сусіди

Режисер: Філіпп де Шоврон

Бюджет: 17,1 млн євро

Касові збори: $8,2 млн

Фільм розповідає про французького буржуа Жан-Етьєн Фужероль, який в запалі передвиборчих дебатів випадково ляпнув, що його улюблена Франція відкрита для будь-яких іммігрантів і вони можуть знайти собі притулок і їжу навіть у його будинку.

Наступного дня біля воріт будинку з'являється циганський табір. Неочікувані гості плавають у басейні, влаштовують концерти у дворі, обживають хазяйський туалет, п'ють колекційні вина.

Ідея для фільму прийшла до сценаристам під час перегляду різних теледебатів. А під час зйомок режисера навіть консультував представник циганської общини.

Безсоромна мандрівка

Режисер: Джонатан Левайн

Бюджет: $42 млн

Касові збори: $60,8 млн

Гостросюжетна комедія із цинічними жартами, в яких нема місця політкоректності. В фільмі знялась відома комедійна акторка Ґолді Гоун і це її перша поява у кіно за 15 років.

За сюжетом мати і донька відправляються в екстремальну подорож, де їхні стосунки мають пройти реальні випробування, після чого стануть ще міцнішими.

Припутні

Режисер: Аркадій Непиталюк

 Бюджет: 8,6 млн грн

Касовий збір: 771 тис грн

Фільм "Припутні" — перший повнометражний фільм в історії українського кінематографа, де майже всі актори розмовляють суржиком.

Сюжет фільму розповідає про один день у селі Припутні. Мама з донькою їдуть до бабусі в глухе село. Три покоління жінок, які роблять усе, аби нашкодити один одному. Мати калічить доньку, донька калічить онуку і так далі.

Дебютна робота режисера показує долю стражденного українського народу трошки по-новому. Не у чистій драмі, а у драмі, загорнутій у комедію.

Рецензія Еспресо: Страх і ненависть в українському селі. Чому варто дивитись фільм "Припутні"

Я, Тоня

Режисер: Крейг Гіллеспі

Бюджет: $11 млн

Чорна комедія з елементами драми розповідає про популярну американську фігуристку Тоню Гардінг.  Дівчина стала чемпіонкою США та відома своїми найбруднішими методами для перемоги над суперницями.

Одного разу колишній чоловік Гардінг та її охоронець найняли людину, щоб вона зламала ногу суперниці Тоні.

Заради головної ролі в фільмі акторка Марго Робі сильно змінилась. Вона погладшала на 10 кілограм та дуже довго тренувалась із професійною фігуристкою. В Україні фільм має вийти в лютому 2018 року.

Удача Лохана

Режисер: Стівен Соденберг

Бюджет: $29 млн

Касові збори: $47,2 млн

Фільм розповідає про двох братів, які планують організувати пограбування в Північній Кароліні, де якраз походять перегони NASCAR. У фільмі знялись Ченнінг Тейтум, Адам Драйвер та Деніел Крейг, який для своєї ролі перефарбувався у блондина. 

Картина стала першою роботою відомого режисера Стівена Содерберга за чотири роки після стрічки "За канделябрами". Після прем’єри останнього постановник заявляв про кінець своєї кар'єри.

Фільм мав стати "негламурною" версією " 11 друзів Оушена" - таким проект бачив режисер. 

Красиво піти

Режисер: Зак Брафф

Бюджет: $25 млн

Касові збори: $84,9 млн

Комедія є рімейком однойменного фільму 1979 року. Картина розповідає про трьох літніх чоловіків - Уілл, Джо і Альберт, які дружать протягом всього свого життя.

Одного разу пенсійний фонд, з якого вони отримують виплати, заморожують. Тож друзі вирішують пограбувати банк, з вини якого вони позбулися своїх пенсій.

В фільмі головні ролі виконують три досвідчених актори із “Оскарами” - Морган Фріман, Алан Аркін та Майкл Кейн. В Україні фільм за перший вікенд став третім у списку найпопулярніших прем'єр.

Кінгсман: Золоте кільце

Режисер: Метью Вон

Бюджет: $104 млн

Касові збори: $395,4 млн

Англо-американський бойовик, продовження фільму 2015 року “Кінгсман: Секретна служба”. За сюжетом, весь світ в небезпеці і дві шпигунські організації об’єднуються та починають боротись проти спільного ворога, щоб спасти людство.

Цей фільм - своєрідна пародія на шпигунів та теорії змов. Всі американські агенти у фільмі отримали імена з назв алкогольних напоїв. У фільмі також з’являється Елтон Джон, який грає сам себе.

Стрічка мала вийти у прокат в липні 2017 року. Але в той же період вийшов “Той, що біжить по лезу. 2049”. Тому прем’єру перенесли на вересень, щоб уникнути конкуренії.

Він і вона

Режисер: Ніколя Бедос

Бюджет: 5 млн євро

Французька мелодрама із тонким, інтелектуальним гумором. Фільм розповідає історію стосунків пари, котра прожила разом 45 років. Він - молодий письменник, а вона - магістр з класичної літератури.

Режисер виношував ідею фільму з 15 років. Картина стала його дебютною роботою як режисера і композитора. Крім того, він написав до фільму сценарій в співавторстві з моделлю Дорією Тільє. Удвох вони також виконали головні ролі у фільмі.

Актори грали своїх героїв як в юному, так і в зрілому віці. Тож коли відбувались зйомки їх у зрілому віці, лише на грим витрачали по кілька годин.

1+1 = Весілля

Режисер: Олів’є Накаш, Ерік Толедано

Бюджет: 14.85 млн. євро

Досвідчений організатор урочистих святкувань, який влаштовує весілля у замку XVIII століття. Герой усе спланував ідеально: він підібрав найкращих кухарів, офіціантів, музикантів, знайшов фотографа, і навіть прикрасив локацію квітами. Але як завжди у фільмах, щось пішло не так. 

Фільм показаний у цікавому форматі - усі події там розповідаються від імені флористів, офіціантів, кухарів та  інших співробітників. Фільм став дев'ятою спільною роботою режисерів Олів'є Накаш та Еріка Толедано.

Теги:
Читайте також:
Київ
+10°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 38.99
    Купівля 38.99
    Продаж 39.5
  • EUR
    Купівля 42.18
    Продаж 42.91
  • Актуальне
  • Важливе
2024, п'ятниця
29 березня
11:24
На Дніпропетровщині РФ атакувала дроном автівку: загинув чоловік
11:20
На фото: Алессандро Мікеле
Колишній креативний директор Gucci Алессандро Мікеле очолив Valentino
11:20
діти, війна
З окупованих територій Херсонщини вдалося повернути родини з трьома дітьми
11:13
Зроблено в Україні
"Зроблено в Україні": у Сумах відкрили перший офіс підтримки мікро- та малого бізнесу
11:09
Бундестаг
У бундестазі вважають, що розгортання сухопутних військ країни НАТО в Україні не означає автоматичного вступу в конфлікт інших членів Альянсу, - ЗМІ
10:58
Ексклюзив
Сергій Згурець, український журналіст, військовий експерт
Боєприпаси в Україну почнуть надходити з квітня, і це суттєво змінить динаміку на полі бою, - Згурець
10:57
годинник, зміна часу
Україна 31 березня переходить на літній час: у Мінекономіки нагадали причини
10:55
ракета Х-101
У Молдові не підтвердили інформацію про проліт російської ракети над своєю територією
10:54
На фото: пропалестинська акція у Cтокгольмі з вимогою виключити Ізраїль з Євробачення-2024
Ізраїль закликав своїх громадян не ходити з національною символікою під час Євробачення у Мальме
10:49
Володимир Соловйов
У Вірменії заблокували трансляцію програм російського пропагандиста Соловйова
10:27
Валерій Залужний та Олександр Сирський
Сирський прокоментував звільнення Залужного
10:25
Анонс
Фільм Одеса: змінюючи код
Віднайти код Одеси у її героях: в п'ятничному ефірі Еспресо новий документальний фільм
10:22
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 29 березня: скільки коштує долар, євро та злотий
10:20
Фортифікації, зуби дракона
Військові та цивільні інженери об’єдналися для зведення фортифікацій на Запорізькому напрямку
10:16
Авдіївка
Сирський розповів, скільки українських військових потрапили у полон до РФ під час виходу з Авдіївки
10:14
Наводила авіабомби на Сумщину: СБУ затримала пособницю окупантів
10:07
Олександр Сирський, Рустем Умєров
У ЗСУ переглянули потребу в мобілізації 500 тис. людей, - Сирський
10:00
OPINION
Сергій Фурса
Чому поляки не вважають себе "боягузами"?
09:58
На фото: Антон Птушкін
"Смертю людини вже нікого на Заході не здивувати": Птушкін презентував документалку про тварин і війну
09:57
Patriot
Улітку Нідерланди розгорнуть системи Patriot у Литві
09:43
Олександр Сирський
Атаки дронами по кораблях РФ виявилися такими ефективними, що може йтися про зміну стратегії війни на морі, - Сирський
09:42
Оновлено
Атака на Україну 29 березня 2024
РФ атакувала Україну "шахедами" та ракетами: поранено 6 людей, пошкоджено ТЕС і ГЕС
09:41
Ексклюзив
окупанти в Криму
Ворог перекинув резерви з Куп'янського напрямку, щоб просунутися на Лиман, - командир взводу 95-ї ОДШБр Краснов
09:34
Огляд
світ, міжнародний огляд
Чи зможе Зеленський переграти Трампа, а Росія заблокувала спостережну місію ООН щодо санкцій проти Північної Кореї. Акценти світових ЗМІ 29 березня
09:13
На фото: Ксенія Мішина
Ведуча телешоу "Я люблю Україну" Мішина записала на Балі російськомовний подкаст зі своїм фітнес-тренером
09:09
Україна і США домовились про відтермінування виплат за державним боргом
08:55
Ексклюзив
Російські окупанти без опізнавальних знаків у Криму у 2014 році. Фото надано автором
Росіяни запустять залізницю від Маріуполя до Іловайська у квітні-травні та мріють про ще одну вздовж азовського узбережжя, - Андрющенко
08:38
Сумщина, шахеди, ППО, обстріл
Масована атака РФ: українська ППО знищила 84 повітряні цілі ворога
08:38
окупанти
Росія забирає нерухомість жителів ТОТ Луганщини та Донеччини, які поїхали з окупації, - ОВА
08:30
на фото: українська жінка
Близько 50% українських біженців, які опинилися у Польщі після повномасштабного вторгнення, висловлюють бажання повернутися в Україну, - дослідження
08:03
OPINION
Юрій Бутусов
Війна дронами. Прямі збитки Росії від атак на НПЗ сягнули півтора мільярда доларів
08:01
Бріджит Брінк
"Наша допомога потрібна зараз": посолка США Брінк відреагувала на російську атаку по Україні
07:49
Оновлено
втрати росіян
ЗСУ ліквідували 820 окупантів, 27 бронемашин та 56 БПЛА
07:24
санкції проти Росії
Японія продовжила торговельні санкції проти РФ ще на рік
07:22
Ємен, хусити
Сили США знищили 4 безпілотники хуситів, які намагалися атакувати судна у Червоному морі
07:15
Інфографіка
Регулювання Telegram та інших соцмереж: що пропонують народні депутати?
07:08
ООН
В ООН пояснили, хто стежитиме за санкціями проти КНДР після вето РФ на роботу спостерігачів
06:51
ЗАЕС Запорізька атомна електростанція
Експерти МАГАТЕ на ЗАЕС щодня чули вибухи впродовж тижня, а візит на сховище пального відклали через авіаналіт
06:49
На фото: військові
ISW розповів, на скільки просунулася РФ в Україні з початку 2024 року
06:48
олімпіада 2024
Польща відправить війська на Олімпійські ігри в Париж для допомоги в забезпеченні безпеки
Більше новин