10 нових серіалів для тих, хто вчить англійську

Олександра Агєєва
20 лютого, 2018 вiвторок
16:17

Вивчити англійську можна не лише за допомогою "Доктора Хауса" і "Друзів". Кілька нових серіалів іноземною, з якими вивчити англійську мову цікавіше і простіше

Один з найкращих шляхів покращити знання англійської - дивитися серіали без перекладу на рідну мову. Це допомагає поповнити словниковий запас і покращити знання граматики.

Також з'являється можливість чути оригінальні голоси акторів і дивитися нові серії одразу, не чекаючи на дубляж тижнями. Завдяки ж діалогам у серіалах можна навчитися розмовної мови та сленгу.

Еспресо.TV зібрали найцікавіші серіали англійською, з якими можна вивчити мову легко і цікаво, зекономивши гроші на репетиторах чи курсах. 


13 причин чому (13 Reasons Why)

Компанія: Netflix

Існує з: 2017

Клей - молодий хлопець, який виявляє на порозі свого будинку коробку. У ній він знаходить кілька аудіокасет, записаних Ханною Бейкер. У школі він був шалено закоханий в цю дівчину, але так і не зміг бути разом з нею, оскільки вона покінчила життя самогубством.

Ця жахлива подія шокувала вcе місто, але ніхто так і не зміг дізнатися, чому молода дівчина вирішила покинути цей світ. Саме на підкинутих записах Ханна розповідає тринадцять справжніх причин, які підштовхнули її вчинити самогубство. Однією із них стає саме Клей.


Нетиповий (Atypical)

Компанія: Netflix

Існує з: 2017

Історія у комедійному серіалі "Нетиповий" розгортається навколо 18-річного хлопця на ім'я Сем. Він страждає на аутизм. Незважаючи на це, він вміло пристосувався до життя в суспільстві: працює у вечірній час після навчання, спілкується з дивакуватим другом і регулярно відвідує психолога.

Єдине, чого у Сема немає - це нормальних відносин з дівчатами. За допомогою психолога Джулії герой розуміє, що настав час завести романтичні відносини із ким-небудь із однокласниць.

Герой живе з батьками та молодшою сестрою, які вже давно звикли до всіх особливостей хлопця. Заява Сема про те, що він збирається знайти собі дівчину, стає для них несподіванкою.

Сім'я повністю підтримує хлопця, хоча і перше кохання Сема виявиться нелегким випробуванням для усіх.


Розповідь служниці (The Handmaid's Tale)

Компанія: Hulu

Існує з: 2017

Драма із десяти серій, знята за бестселером Маргарет Етвуд. У серіалі показують антиутопічний світ, де жінки позбавлені багатьох прав, а навколо – тоталітаризм і патріархат.

Усе відбувається у Республіці Галаад, яка постійно веде війну із сусідніми країнами. У майбутньому тільки одна зі ста жінок зможе мати дитину.

Тому у республіці жінок із простого народу відправляють у спеціальні табори, де їх готують до єдиної функції – зачаття і народження дітей для офіцерів, чиї дружини не спроможні це зробити.

Наразі є лише один сезон, та вже у квітні автори обіцяють показати нові епізоди.


Кінь БоДжек (BoJack Horseman)

Компанія: Netflix

Існує з: 2014

В основі мультика - трагікомедійна історія про колишню зірку шоу-бізнесу, антропоморфного коня БоДжека. Він був героєм популярного голлівудського телешоу, роздавав автографи та багато заробляв.

Дія відбувається в світі, де живуть антропоморфні тварини і люди. БоДжек переживає кризу середнього віку та хоче повернути втрачену популярність. Тепер Кінь носить кольорові безглузді светри, цілодобово п’є алкоголь, а його жарти перестали бути дотепними і смішними.

Читайте також: 18+треш. 8 крутих мультсеріалів без цензури

Кінь пише біографічну книгу, але через лінь не може завершити її. Тому наймає письменницю, яка відтепер проводить з ним весь вільний час.

"Кінь БоДжек" вийшов в 2014 році, а на початку вересня 2017 з’явився четвертий сезон мультфільму.


Американські боги (American Gods)

Компанія: BBC One

Існує з: 2017

Загадковий містер Середа разом із колишнім ув'язненим на ім'я Тінь відправляються на пошуки так званих старих богів - американських персоніфікацій представників найрізноманітніших міфологій.

Їх привезли в США мігранти з усього світу, але без віри боги втратили свою силу і стали жити звичайним життям. Середа має намір зібрати їх і кинути виклик сучасним божествам - втіленням медіа, Інтернету і банківської системи.


Великий куш (Snatch)

Компанія: Crackle

Існує з: 2017

У центрі подій кримінального серіалу "Великий куш" - компанія молодих друзів на чолі з амбітним хлопцем Альбертом. Головний герой пішов по стопах свого батька і поринув у справи кримінального світу.

Зараз йому доводиться займатися дрібним бізнесом і нелегально продавати алкоголь власного виробництва.

Однак Альберт робить велику ставку на свого кращого друга і талановитого боксера. Його перемоги на рингу дозволять головному герою серйозно піднятися і отримати великий куш.

Ось тільки у випадку поразки Альберт втратить все, включаючи власний квітковий магазин. Він заборгував велику суму грошей небезпечним людям і тепер йому потрібно розрахуватися з боргами.


Хороший доктор (The Good Doctor)

Компанія: ABC

Існує з: 2017

В основі драматичного сюжету - історія дивного молодого доктора на ім'я Шон Мерфі. Він неймовірно талановитий. Частково це пов'язано із тим, що хлопець з дитинства страждає на аутизм, на тлі якого розвинувся синдромом саванта.

Люди із цим синдромом володіють унікальними здібностями в різних областях науки і здатні досягнути неймовірних результатів.

У героя феноменальна пам'ять, він володіє дивовижною здатністю відчувати всілякі проблеми і збої, що відбуваються у людському організмі.

Вибравши кар'єру хірурга, хлопець швидко стає професіоналом у своїй справі. Однак у повсякденному житті йому доводиться нелегко, адже його особистісний розвиток залишається на рівні десятирічного хлопчика.


Лемоні Снікет: 33 нещастя (A Series of Unfortunate Events)

Компанія: Netflix

Існує з: 2017

Злодій на ім'я Олаф вирішив заволодіти спадщиною Бодлерів, яку залишили батьки своїм трьом дітям - Клаусу, Вайолет і Сонечку.

Він видає себе за графа, багатого і респектабельного, який нібито вирішив оформити опіку над нещасними сиротами.

Раптова пожежа залишила хлопців без даху над головою, і тепер у них немає іншого виходу: вони змушені відправитися жити в будинок підступного Олафа. Він перетворив їх на справжніх рабів, які виконують найбруднішу роботу.

Щоб заволодіти чужим багатством, графу Олафу доводиться спочатку позбутися від непотрібних йому дітей. У нього є одна магічна сила: він здатний перетворитися в будь-яку іншу людину.

Та кожного разу, коли він вирішує провернути черговий злочин, щоб відправити дітей на той світ, щось втручається в його плани.


Алієніст (The Alienist)

Компанія: TNT

Існує з: 2018

Нью-Йорк. Кінець 19-го століття. Ведеться розслідування убивств юнаків, які продавали своє тіло, щоб заробити на життя.

Таємничі справи наважилася розслідувати команда професіоналів: лікар психології Ласло Крайцлер, репортер колонки кримінальної хроніки "Таймс" Джон Мур, перша в історії жінка-поліцейський Сара Говард і їхній шеф - комісар поліції Теодор Рузвельт.

Читайте також: 14 потужних серіалів 2017-го, від яких не відірвати очей


Блиск (GLOW)

Компанія: Netflix

Існує з: 2017

Події в серіалі "Блиск" розгортаються в 80-х, а у центрі уваги - Рут Уайлдер. Дівчина хоче стати акторкою, але на кастингах їй не вдається добре себе проявити. В кишені майже не залишилося грошей, і тому її мрія опиняється під загрозою. 

Останній шанс Рут - кастинг на телевізійне шоу. Продюсер Сем Сільвіа готується випустити проект про жінок-реслерів, йому потрібні яскраві типажі, нові обличчя і справжні емоції. Учасницям потрібно не просто грати, а жити своїми образами. 

Щоб заманити глядача, автори вигадують напружений сюжет, повний пристрастей і емоцій. Рут почувається так, немов знайшла себе. Примірявши трико, вона відпрацьовує черговий хитромудрий прийом. Це приносить Рут відчуття ейфорії. 

Теги:
Читайте також:
Київ
+11°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.43
    Купівля 39.43
    Продаж 39.93
  • EUR
    Купівля 42.25
    Продаж 42.97
  • Актуальне
  • Важливе
2024, субота
27 квітня
01:04
Росія атакувала Україну ракетами в ніч на 27 квітня. У Харкові були вибухи
00:56
Нафтогаз
У Нафтогазі розповіли скільки побутових споживачів справно платять за газ
00:38
Обстріл, Харків
Харківська ОВА спростувала фейк про евакуацію влади та військових з облцентру
00:28
Бельгія
Посилення ППО України: Бельгія виділить 200 млн євро та ракети
00:10
Канада надасть близько $12 млн на виробництво БПЛА й закупівлю снарядів для України
2024, п'ятниця
26 квітня
23:49
У лікарні помер поліцейський, поранений 4 квітня у Харкові
23:04
Іспанія
БМП, боєприпаси та ракети для Patriot: Іспанія передасть Україні новий пакет допомоги
22:43
Військовий літак Іл-20М КООТ-А
Німеччина підіймала свої винищувачі для перехоплення російського літака
22:19
Король Чарльз III
У Букінгемському палаці оголосили про повернення короля Чарльза до публічних заходів
21:57
грузія
У Грузії член керівної партії "Грузинська мрія" виступив проти закону про "іноагентів"
21:55
Ексклюзив
Охоплені практично всі порушення прав людини, які на сьогодні існують в Україні: адвокатка Пушина про звіт Держдепу США
21:51
Оновлено
Вступ України до ЄС і НАТО, санкції проти РФ, та спільне виробництво БПЛА: очільниця МЗС Латвії Браже провела перемовини з Кулебою
21:29
F-16
Бельгія передасть Україні винищувачі F-16 уже цьогоріч
21:26
Аналітика
Сергій Згурець, український журналіст, військовий експерт
Обхід ворогом Часового Яру, оборона Очеретиного та американська допомога. Воєнні підсумки тижня
21:23
У Броварах голова РВА наїхав на пішоходів
У Броварах голова РВА наїхав на пішоходів: 4 людини постраждало. У ОВА заявили про звільнення
21:09
Мелітополь
У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, які залишились без батьківського піклування, - Лубінець
20:35
міністр оборони США Ллойд Остін
США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на $6 млрд
20:23
Анонс
Лауреат премії Букера Деймон Ґелґут та лауреат Frontline Club Prize Анджан Сундарам
В Києві поговорять про Україну, Південну Африку, Індію та краще розуміння один одного
20:23
Огляд
"Каскадер"
Покласти "Крашанку" під "Вуаль": що подивитися на вихідних
20:14
Володимир Зеленський на Чернігівщині (6 квітня 2024 року)
З початку року РФ вдарила по Україні 9 тисячами керованих авіабомб: Зеленський наголосив учасникам "Рамштайну" на необхідності Patriot
20:04
Оновлено
міська дитяча клінічна лікарня №1
У Києві через ворожу провокацію евакуювали дві лікарні
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 793-го дня війни: ГУР знищило російський гелікоптер в Москві і здійснило масштабну кібератаку на сервіси партії "Единая Россия"
20:00
OPINION
Василь Зима
Смерть, як і любов — дуже великі сили
19:50
Херсонська область
На Херсонщині обмежили відвідування низки територій. Перелік
19:44
3 окрема штурмова бригада, ЗСУ
За добу Сили оборони відбили 23 ворожих атаки на Авдіївському напрямку
19:36
Джозеф Байден
Байден назвав термін відправки зброї в Україну
19:30
Ексклюзив
Москва, теракт у ТРЦ "Крокус"
Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог Шульга
19:16
Взяти Часів Яр в оперативне оточення: в ОСУВ "Хортиця" розкрили плани російської армії
19:10
У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на дорозі
У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на проїжджій частині
18:59
Ексклюзив
Карта бойових дій: Авдіївка
Найскладніша ситуація на фронті у напрямку Авдіївка - Покровськ, - депутат міськради Дружківки
18:49
Росія поновила постачання нафти до Індії, – Reuters
18:48
Українська команда перемогла на міжнародному хакатоні зі штучного інтелекту
Українські підлітки перемогли на міжнародному хакатоні з ШІ: який проєкт представили
18:43
Бустерна доза
У Британії вперше у світі почали тестування на людях вакцини від раку шкіри
18:30
Ексклюзив
Суровкін і Шойгу на нараді з Путіним
Арешт заступника Шойгу навряд чи свідчить про розкол російських "еліт", - соціолог Шульга
18:11
протести у Грузії, закон про "іноагентів"
У Грузії опозиція анонсувала масштабний мітинг проти закону про "іноагентів"
18:09
OPINION
Сашко Лірник
"А все решта — вороги та сміття?"...
18:08
Книжка Романи Романишин та Андрія Лесіва "Куди і звідки"
Переклади двох українських книжок потрапили до списку найкращих дитячих видань у Японії
17:56
Ексклюзив
Валерій Залужний
"Це робить його суперваговитою фігурою": політолог Цибулько про Залужного на посаді посла у Великій Британії
17:51
Єдина Росія
Українська розвідка здійснила кібератаку на сервіси партії "Единая Россия"
17:51
Оновлено
Ракетоносій "калібрів"
РФ уперше за довгий час вивела в Чорне море 2 підводні ракетоносії
Більше новин