"Картковий будинок" без Спейсі і чорна комедія про маніяка. 12 весняних прем'єр серіалів

6 березня, 2018 вiвторок
12:03

Емма Стоун стає жертвою маніяка, роботи ковбоїв та індіанців стають загрозою для всієї планети, а Френк Андервуд із "Карткового будинка" взагалі кудись зникає

Еспресо.TV зібрали найочікуваніші серіали від Netflix, Hulu та інших компаній, які обов'язково потрібно подивитися цієї весни. 

"Смертельний потяг" (Heathers)

Який сезон: 1-ий

Чекати на нові серії з: 7 березня

Про що серіал: Серіал заснований на однойменній комедії 1989 року, в якій грали Вайнона Райдер, Крістіан Слейтер і Шеннен Доерті.

Зараз події розгортаються в сучасній старшій школі, де є свої лідери - група з трьох дівчат. Трійця "Хезерс" створила свою ієрархію, в якій ізгоїв живеться дуже несолодко. Їх знущання і насмішки перетворюють життя людей у пекло.

Вероніка Сойєр входить в коло наближених, тому така доля її минула. В обмін на це Вероніці доводиться прислужувати "Хезерс", тому в душі дівчина ненавидить нахалок і ділиться своїми думками з новачком Діном. Той пропонує їй позбутися від них, і в певний момент ситуація виходить з-під контролю.


"Безжалісне сонце" (Hard Sun)

Який сезон: 1

Чекати на нові серії з: 7 березня

Про що серіал: Британська поліцейська драма від BBC починається як звичайне розслідування вбивства. Вони зводять разом двох абсолютно різних за духом і поглядами детективів поліції - Чарлі Хікса і Елейн Ренк.

Хікс - продажний офіцер поліції, але справжній сім'янин. Ренко ж відрізняється від нього багато в чому: самотня, складна і непідкупна. Однак, незважаючи на всі розбіжності, вони намагаються підтримувати порядок в Лондоні в умовах наближення апокаліпсису.


"Джессіка Джонс" (Jessica Jones)

Який сезон: 2-ий

Чекати на нові серії з: 8 березня

Про що серіал: Головна героїня - молода дівчина на ім'я Джессіка Джонс, яка володіє суперсилою. Вона приймає рішення використовувати власні вміння на благо суспільства і починає боротьбу зі злочинністю.

На її шляху стає Зебедай Кілгрейв, який також володіє суперсилою і спритністю. Протистояння двох цих персонажів призводить до жахливої трагедії, яка назавжди залишається в пам'яті Джессіки.

Через це Джонс вирішує покінчити з супергеройським минулим і відкриває власне детективне агентство. Вона оточує себе повсякденними турботами, щоб позбутися важких спогадів минулого. Вдень дівчина береться за розслідування, а вечорами проводить час у місцевому барі, намагаючись залити горе алкоголем.

Та невдовзі у місті стається низка дивних подій. Джонс помічає знайомий почерк і розуміє: її найстрашніший ворог знову повернувся.


"Край "Дикий Захід" (Westworld)

Який сезон: 2-ий

Чекати на нові серії з: 22 квітня

Про що серіал: Ніщо не вб'є пристрасть американців до атракціонів. Фантастичного екшну "Світ Юрського періоду" з парком генно-модифікованих динозаврів їм не вистачило, тож тепер вони створили серіал "Край "Дикий Захід", де роботи ковбоїв та індіанців створюють ілюзію того легендарного часу для багатіїв.

Читайте також: Їм і так зійде. Чому українські підлітки обожнюють серіал "Школа"

Якщо робота застрелили, техніки зітруть його пам'ять - і знову в стрій. Але в одине момент андроїди починають виходити з-під контролю: вони навчиился зберігати пам'ять.

У другому сезоні роботи повстануть проти людей і почнуть знищувати їх світ. Ілюзія стане реальною смертельною небезпекою.


"Криптон" (Krypton)

Який сезон: 1

Чекати на нові серії з: 21 березня

Про що серіал: Головний герой народився і виріс на планеті під назвою Криптон. Високий статус і наближеність до посту імператора країни зробили його сім'ю затребуваною союзниками в політичній грі.

Однак, згодом батьки Сиг-Ела стали вигнанцями, і за ними почали полювання. Вони намагалися сховатися від влади, однак, зрадник зумів вистежити їх і вбити. Вціліти вдалося тільки їх синові. Юнак, вимушений приховувати свою особистість, займається розробкою різної техніки і потроху готується до зустрічі зі своїм ворогом.

Так він зустрічає дівчину, спілкуючись із якою він потроху забуває про жахи минулого і навіть сподівається, що в майбутньому зможе побудувати з нею щасливі стосунки.

Але незабаром йому стає відомо про те, що вона - дочка його ворога.


"Довіра" (Trust)

Який сезон: 1-ий

Чекати на нові серії з: 25 березня

Про що серіал: Десятисерійний серіал "Довіра" розповідає реальну історію Джона Пола Гетті III, спадкоємця нафтового бізнесу сім'ї Гетті. У 1973 році, молодого Гетті викрадають в Римі, і за нього викрадачі вимагають багатомільйонний викуп. Зрештою, яка багата родина не заплатила б за повернення улюбленого родича?

Та згодом вони розуміють, що ніхто не поспішає віддавати гроші за свободу заручника. Італійська поліція вважає, що це розіграш і відмовляється від розслідування. Нікому до нього немає діла, і лише мати Пола залишається вести переговори із викрадачами.


"Терор" (The Terror)

Який сезон: 1-ий

Чекати на нові серії з: 25 березня

Про що серіал: Дія розгортається в 1847 році під час експедиції для освоєння Арктики. Офіцер Королівського військово-морського флоту сер Джон Франклін командує кораблями "Терор" і "Еребус" та відправляє експедицію на дослідження Північно-Західного проходу.

Читайте також: 10 нових серіалів для тих, хто вчить англійську

Незабаром екіпаж піддається нападу невідомого чудовиська, і учасникам експедиції залишається тільки боротися за власне виживання. Сам роман спирається на реальну історію Джона Франкліна.


"Маніяк" (Maniac)

Який сезон: 1-ий

Чекати на нові серії з: 6 квітня

Про що серіал: Ні, це не страшилка. Це чорна комедія про пацієнта психлікарні. Дія, з одного боку, відбувається в лікарні, з іншого - в уявних світах головного героя Еспена.

Кожний день - свято для героя, тому що з будь-якої проблеми він може знайти вихід. Якщо вам здається, що його життя занадто хороше, то все не так просто: усі події відбуваються лише у його голові, у реальності ж все навпаки.

30-річного Еспена зіграє відомий комік Джон Хілл ("Мачо і ботан"), а його супутницю - оскароносна Емма Стоун ("Ла-Ла Ленд").

null


"Касл-Рок" (Castle Rock)

Який сезон: 1-ий

Чекати на нові серії з: 6 квітня

Про що серіал: В основі телесеріалу не один, а цілий цикл гучних романів Стівена Кінга, які розповідають про детективні та загадкові історії, що відбувалися в межах невеликого містечка Касл-Рок.

Основна ідея телесеріалу - боротьба світла і темряви, що розгорілася в невеликому селищі серед похмурих лісів. Детективні історії тісно переплітаються із містичними і незрозумілими подіями, що відбуваються в житті героїв.

Люди, які не знають справжніх причин загадкових явищ, змушені зіштовхнутися з ними віч-на-віч, побороти власні страхи і забобони і знайти справжніх винуватців злочинів.


"Геній: Пікассо" (Genius: Picasso)

Який сезон: 1-ий

Чекати на нові серії з: 24 квітня

Про що серіал: Перший сезон "Генія" був присвячений Альберту Ейнштейну, якого в зрілому віці зіграв Джеффрі Раш. Тепер же National Geographic взялися за Пабло Пікассо.

Читайте також: Останній крок. Все, що відомо про новий трилер з Жаном Рено, який знімають в Україні

У серіалі зроблений акцент насамперед на те, як пристрасна натура Пікассо і творчий пошук були нерозривно пов'язані з його особистим життям, у якому були і одруження, і незліченні любовні пригоди.


"Розповідь служниці" (The Handmaid's Tale)

Який сезон: 2-ий

Чекати на нові серії з: 26 квітня

Про що серіал: Драма із десяти серій, знята за бестселером Маргарет Етвуд. У серіалі показують антиутопічний світ, де жінки позбавлені багатьох прав, а навколо – тоталітаризм і патріархат.

Усе відбувається у Республіці Галаад, яка постійно веде війну із сусідніми країнами. У майбутньому тільки одна зі ста жінок зможе мати дитину, тому у республіці жінок із простого народу відправляють у спеціальні табори, де їх готують до єдиної функції – зачаття і народження дітей для офіцерів, чиї дружини не спроможні це зробити.

У другому сезоні вагітна служниця Оффред піднімає бунт. Вона бореться за майбутнє своєї дитини і проти системи.

До речі, за свою роль актриса Елізабет Мосс отримала "Золотий глобус".


"Картковий будинок" (House of Cards)

Який сезон: 6-ий

Чекати на нові серії з: 29 травня

Про що серіал: Дії "Карткового будинку" відбуваються у Вашингтоні, де демократ з п'ятого виборчого округу Південної Кароліни та "Голова фракції більшості в парламенті" Френк Андервуд (Кевін Спейсі), після відмови йому у призначенні на посаду державного секретаря, вирішує помститися тим, хто зрадив його.

Раптовий кар'єрний підйом Френка призводить до появи могутніх ворогів і посилює побоювання, що його таємниці можуть спливти на поверхню. Між Френком та Клер зростає напруга. Це призводить до того, що Клер повідомляє Френку, що збирається залишити його.

Поки президент Андервуд бореться за утримання свого статусу, Клер прагне стати чимось більшим, ніж Перша леді. Найбільша загроза для них обох – це взаємна конкуренція.

У наступному сезоні ставки зростають, як ніколи. Френк і Клер об'єднують зусилля, щоб зміцнити свою владу і втриматися в Білому домі за будь-яку ціну.

Після секс-скандалу, пов'язаного з Кевіном Спейсі, автори серіалу заявляли, що шостий сезон відомої телелесазі про політиків буде останнім і без цього актора.

Президентом США в п'ятому сезоні стала дружина героя Спейсі - конгресмена Френка Андервуда - Клер. У фіналі він дзвонить дружині, але та вже ігнорує його.

У нових серіях Клер ексцентрично спробує контролювати не тільки Білий дім, а й свого чоловіка Френк Андервуда.

Теги:
Читайте також:
Київ
+9°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.55
    Купівля 39.55
    Продаж 40.08
  • EUR
    Купівля 42.24
    Продаж 43.03
  • Актуальне
  • Важливе
2024, п'ятниця
19 квітня
20:04
OPINION
Тетяна Вергелес
Карл Маркс підтримав би російський Telegram
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 786-го дня війни: Повітряні Сили вперше збили носій крилатих ракет Ту-22М3, німецький виробник дронів відкрив завод Україні
19:57
Іран
Країни G7 застерегли Іран від відправки балістичних ракет Росії
19:44
Чорнобильська зона
"Україна йде до нового Чорнобиля": росіяни запустили нову ІПСО
19:42
на фото: ЗСУ
Росіяни за добу 7 разів безуспішно атакували Сили оборони поблизу Кринок на Херсонщині, - Генштаб
19:37
Нідерланди
Нідерланди оголосили про виділення €200 млн на ППО і снаряди для України
19:15
Джамал Мусіала, Баварія, Бундесліга
"Ман Сіті" вирішив підірвати трансферний ринок і купити одного з найдорожчих футболістів світу
19:10
США Україна
Палата представників США підтримала винесення на розгляд законопроєкту про допомогу Україні
19:05
Оновлено
РФ атакувала ракетами порт "Південний" на Одещині: є постраждалий, пошкоджено інфраструктуру
18:56
Ексклюзив
F-16
Експерт з авіації Романенко розповів, які параметри мають бути у F-16 для ефективної боротьби з ворогом
18:49
Ентоні Блінкен
Блінкен назвав Китай найбільшим постачальником компонентів для ОПК Росії
18:47
Огляд
"Земля короля"
Увійти в "Наш живий світ": що подивитися на вихідних
18:47
Оновлено
На фото: система ППО
Країни НАТО та Великої сімки пообіцяли посилити українську ППО
18:41
Ексклюзив
Костянтин Жеваго
Хтось отримав хабаря, і ракету "Нептун" перестали ставити на КрАЗ: Жеваго про закупівлі Міноборони
18:37
Україна - НАТО
"Путіна треба спустити на землю, а наше небо зробити безпечним": Зеленський звернувся до учасників термінового засідання Ради Україна - НАТО
18:24
Мі-8 ВКС РФ
У Росії затримали школярів, яких підозрюють у підпалі гелікоптера Мі-8
18:11
Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн
У відповідь на підтримку України, - фон дер Ляєн заявила, що РФ провокує міграційну кризу у Фінляндії
18:10
Ален Делон
Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги перед Україною"
18:10
Оновлено
Прапор Словаччини
Словаки зібрали на снаряди для України майже €2 млн після відмови уряду підтримати ініціативу Чехії
18:02
OPINION
Віктор Круглов
Підручники — у сміття?
17:55
На фото: Мальме - місто-господар Євробачення-2024
Готуються до застосування дронів: на період Євробачення Швеція закриє повітряний простір над Мальме
17:42
На фото: чин похорону Павла Петриченка у Михайлівському соборі
Світло пам’яті: Михайлівський собор об’єднав серця у прощанні з Павлом Петриченком. Фоторепортаж
17:40
на фото: Майк Джонсон
"Розраховуємо, що конгрес ухвалить правильне рішення": країни Балтії звернулися до Джонсона напередодні голосування щодо України
17:40
Оновлено
ЗСУ збили у РФ літак Ту-22М3, що запускав по Україні ракети Х-22/Х-32
17:38
скандальний мурал з дівчиною, на яку "падають ракети НАТО"
Росіяни в Маріуполі прибирають пропагандистський мурал із дівчиною, на яку падають "ракети НАТО"
17:35
Марія Захарова
Росія взялася "захищати" права українців під час мобілізації. ЦПД пояснив мотиви
17:13
принц Гаррі
Принц Гаррі офіційно змінив місце проживання з Великої Британії на США
17:00
Вдів російських військових возять на ТОТ агітувати місцевих воювати проти України, - Спротив
16:59
Андрій Лунін та Бернарду Сілва (ліворуч)
Суперкомп'ютер Opta спрогнозував переможця Ліги чемпіонів
16:58
Ексклюзив
"Це зовсім нова унікальна розробка": у Defense Express припустили, чим могли збити російський Ту-22М3
16:43
Сатурн
Учені з NASA виявили передумови для формування життя на одному зі супутників Сатурна
16:41
АрселорМіттал Кривий ріг
Найбільше металургійне підприємство України збільшує виробництво: вийде на 50% довоєнної потужності
16:38
На фото: "Різдвяна свинка"
Дитячу книжку-бестселер Джоан Роулінг "Різдвяна свинка" планують екранізувати
16:29
чорне море, ракетоносій рф
У ВМС пояснили, чому росіяни майже не використовують "Калібри"
16:29
Cybertruck
Tesla відкликала 3,8 тис. авто Cybertruck через несправність
16:28
Миколаївщина обстріл
РФ вдарила артилерією по Миколаївщині: загинула літня жінка, поранено дитину
16:28
Оновлено
РФ атакувала Україну: у Дніпрі й області є загиблі та поранені, в тому числі діти
16:14
Газовики прифронтових областей отримали від чеських колег 20 тонн обладнання
16:10
Ексклюзив
ЗРК Stormer
"В нас є сили й засоби для ураження літаків РФ": у Повітряних силах ЗСУ прокоментували збиття Ту-22М3
16:06
На фото: Jerry Heil та Alyona Alyona
Jerry Heil та Alyona Alyona показали чорно-білі образи для Євробачення-2024
Більше новин