ТОП-8 зірок, які здійснюють мрії своїх шанувальників

Дар'я Тарасова
24 березня, 2015 вiвторок
05:31

Ці актори та артисти, здобувши популярність та визнання, не втратили повагу до оточуючих та залишились людьми

Кажуть, що популярність та багате життя псує людину. Чимало гарних акторів та музикантів підхоплювали "зіркову хворобу", а разом з тим втрачали повагу з боку шанувальників. Однак ці артисти добре усвідомлюють, що значною мірою стали успішними саме через людей, яким подобається їхня творчість і які підтримують те, що вони роблять.

Американський репер, продюсер та актор Маршалл Метерз, більш відомий як Емінем, наразі є найбільш продаваним реп-музикантом у світі. Його популярність настільки велика по всьому світу, що, здавалося б, приділяти увагу кожному є неможливим та непотрібним. Однак Емінема не зіпсувало успішне життя. Артист здійснив мрію хворого на рак фаната. 17-річний шанувальник Гейдж Гармо хворів на рідкісну форму раку кісток. Його бажанням було зустрітися з репером.

Друзі та батьки хлопця почали кампанію з поширенням хештегу #GetGageGarmoToMeetEminem, закликаючи знаменитість приділити свій час, щоб зробити щасливим вмираючого юнака. Менше, ніж через тиждень, Емінем навідався до хлопця, який проживав у Мічигані. Оскільки Емінем не хотів надавати розголосу цій події, адже не хотів перетворити все на спектакль чи PR-акцію, подробиці зустрічі не відомі. Повідомляється лише, що артист провів у будинку свого прихильника годину. Упродовж цього часу вони розмовляли на різні теми: від музики до футболу.

Знайомі Гейджа розповідали: "Він просто розквітнув. У нього на обличчі одразу з'явилася усмішка. Батьки та друзі давно не бачили його настільки щасливим". Однак наступного дня після зустрічі з кумиром та здійснення мрії хлопець помер.

Тейлор Свіфт, яка в 2013 році була удостоєна нагороди "Найкращий філантроп року", не змогла зустрітися з хворою дівчинкою, однак, здійснила її мрію, поговоривши у відеочаті.

Чотирирічна дівчинка страждає від пухлини головного мозку. Англійська виконавиця Тейлор Свіфт, яка є кумиром маленької хворої, не змогла проігнорувати мрію Джалени Салінас. У відеочаті FaceTime вони спілкувалися упродовж 20 хвилин. "Мені шкода, що твій вечір не задався, - сказала співачка, - але я рада, що можу з тобою поспілкуватися і що тобі подобається моя пісня "Shake It Off".

"Сьогодні ти просто прекрасна, красива, прямо як на фотографіях, які ти надсилала", - додала Тейлор. Потім співачка і дівчинка разом (за допомогою FaceTime) заспівали кілька хітів Свіфт і станцювали.

До речі, Свіфт полюбляє запрошувати своїх прихильників у гості. Напередодні виходу свого альбому "1989" Тейлор покликала вісімдесят дев'ять відданих фанатів до себе додому. Спеціально для них Свіфт спекла шоколадне печиво з гарбузовою начинкою. Познайомила гостей з батьками, показала їм свої музичні нагороди і дозволила пограти зі своєю улюбленою кішкою Мерідіт. У квітні минулого року Тейлор прийшла на дівич-вечір до своєї фанатки, яка запросила зірку. Наречена була ошелешена, коли Свіфт вручила їй пакети з подарунками і повідомила, що ніколи не була на дівич-вечорі і вирішила це виправити.

Подібний вчинок – здійснення мрії хворої дитини - зробив і канадський співак Джастін Бібер, який зазвичай шокує всіх своїми витівками. Однак виконавець навесні 2013 року здійснив мрію маленької хворої дівчинки: він знайшов час зустрітися з нею. Чотирирічна фанатка Хейлі Роузер страждає на рідкісну форму раку мозку. Мама і тато дівчинки розгорнули в соціальних мережах великомасштабну кампанію зцілення Хейлі. Батькам вдалося не тільки отримати моральну і матеріальну підтримку, а й здійснити заповітну мрію дочки. Маленька хотіла познайомитися зі своїм кумиром. Бібер погодився не роздумуючи. У супроводі медиків дівчинку на машині швидкої допомоги доставили на концерт співака, після якого відбулася довгоочікувана зустріч. "Мрії збуваються!" - написали потім в мережі її батьки.

Музиканти з Maroon 5 здійснили мрію хлопчика з синдромом Дауна. Учасники популярної групи піднесли справжній подарунок своєму маленькому фанату, 10-річному Крістоферу Ворнеру. Хлопчик - справжній меломан, однак дуже полюбляє творчість американського гурту з Лос-Анджелесу. Як стверджує мама Крістофера, син співає композиції колективу знову і знову. Маленький фанат навіть намалював портрет Maroon 5 для шкільного проекту, а також виконав одну з пісень музикантів в караоке.

Вчителі Крістофера не раз чули від нього виконання улюблених пісень. Зрештою, викладачі змонтували відео, яке розповідає про захоплення Крітофера творчістю Maroon 5, і виклали його на YouTube, а також відправили на телеканал Fox 5.

За кілька днів, поки ролик був в мережі, його подивилася велика кількість людей, побачили відео і члени Maroon 5. Лідер групи настільки був зворушений увагою і любов'ю хлопчика, що одразу ж зв'язався з батьками Крістофера і запросив всю сім'ю на концерт.

Зустріч міг би затьмарити один момент, коли Крістофер злякався і вирішив лягти на підлогу. Але музиканти не розгубилися. Вони вмить всі разом зі своїм фронтменом Адамом Левіним теж опинилися на підлозі, щоб підтримати хлопчика.

Актор Чарлі Шин здійснив мрію фаната,  який вмирав від раку. Він виділив один вільний день у своєму щільному робочому графіку, щоб втілити в життя мрію шанувальника на ім'я Маріон Мінчук. Відомий актор придбав за свої гроші три авіаквитки в першому класі, щоб Маріон, його доглядальниця і дівчина прилетіли в Лос-Анджелес, де живе Чарлі. 

Молодий чоловік, якому, імовірно, залишилося жити один місяць, написав агенту Чарлі і запитав, чи можливо яким-небудь чином зустрітися з кумиром, на що відразу ж отримав позитивну відповідь. Як повідомляє прес-служба Чарлі, він запросив Маріона на знімальний майданчик телесеріалу "Управління гнівом", а також до себе додому, де приготував обід для всіх своїх гостей і подивився з ними фільм "Гравітація" з Сандрою Баллок і Джорджем Клуні в головних ролях.

Акторка Міла Куніс вразила сержанта Скотта Мура, ветерана війни в Афганістані, погодившись супроводжувати його на бал морських піхотинців. Скотт надіслав зірці запрошення через YouTube, перебуваючи в Афганістані в липні 2011 року, однак, не дуже сподівався, що популярна актриса побачить його звернення. Так і виявилося, що про мрію ветерана Міла дізналася від телеведучої, коли прийшла на інтерв'ю. 

Вона пообіцяла зробити це і виконала мрію сержанта. Спільний вихід у світ відбувся 18 листопада 2011 року в місті Грінвілл в штаті Північна Кароліна.

Віддячити від щирого серця своїм шанувальникам вміє Білл Мюррей. Американський актор відомий своїми приємними для фанатів витівками. В Інтернеті є цілий сайт, присвячений історіям дивовижних зустрічей з актором.

Зокрема, у травні 2014 року Мюррей з'явився на фотосесії на честь заручин молодої пари в центрі міста Чарлстон. Спочатку Білл намагався змусити молодят розсміятися, задерши майку і б'ючи себе по животу. Коли фотограф зрозумів, що відбувається за його спиною, запросив Мюррея знятися з нареченими для весільного альбому.

Якось Білл Мюррей провів цілу ніч, співаючи з шанувальниками різні хіти і випиваючи за їхнє здоров'я. Взагалі, Мюррей любить спонтанно заявитися на якусь вечірку, пройти за барну стійку і весь вечір допомагати бармену змішувати коктейлі для гостей. А якось Мюррей навідався на вечірку в один з американських коледжів. Коли в розпал веселощів у хлопців закінчилися стаканчики, Мюррей власноруч помив посуд.

Вміє дякувати своїм фанатам і Джаред Лето. Талановитий актор і музикант, лідер гурту 30 Seconds to Mars вирішив віддячити тим, хто оформив в інтернет-магазині попереднє замовлення нового альбому його групи. Він особисто обдзвонив деяких шанувальників і сказав їм "дякую".

До речі, спілкування не було просто формальним. Зокрема, з молодою мамою Джулією Лето поговорив про її діточок, а в кінці бесіди ще раз подякував. "Здорово, що ти поставила на нас, хоча навіть не чула нового альбому. Ми дуже цінуємо це!", - зазначив Джаред.

Теги:
Читайте також:
Київ
+8°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.44
    Купівля 39.44
    Продаж 39.9
  • EUR
    Купівля 42.12
    Продаж 42.84
  • Актуальне
  • Важливе
2024, середа
24 квітня
08:46
вибори
У Північній Македонії відбуваються президентські вибори
08:39
Оновлено
РФ вночі вдарила ракетами по житловому комплексу в Харкові: кількість постраждалих зросла до 6
08:35
Ексклюзив
війназ Росією
Заступник голови Бердянської райради розповів, як передають залишені домівки мешканців Бердянська новим "власникам"
08:30
Єнс Столтенберг
Столтенберг заявив, що НАТО наразі не планує розгортання ядерної зброї в інших країнах
08:24
Вибух на підстанції
ISW оцінив вплив атак БПЛА та повені на нафтопереробну промисловість РФ
08:00
OPINION
Юрій Богданов
Чому союзники нас не захищають? А якщо Путін почне бомбити Гельсінкі...
07:59
ОДКБ
В ОДКБ заявили, що продовжують виконувати зобов'язання щодо Вірменії попри рішення Єревана
07:46
Оновлено
безпілотник, дрон
Росіяни скаржаться на атаки БПЛА в 5 областях: є влучання по нафтобазі
07:44
Оновлено
На фото втрати окупантів
ЗСУ за добу знищили російський танк, 43 артсистеми і 880 окупантів, - Генштаб
07:39
карабінери, кокаїн
Одне з найбільших вилучень в історії Швеції: у порту біля Стокгольма конфіскували близько 1,4 тонни кокаїну
07:31
Оновлено
Патрульний корабель ЧР РФ "Василь Биков"
Росія вивела на чергування в Азовське море один корабель
07:21
Вибух
Зранку 24 квітня в Одесі пролунали вибухи
07:16
укриття
У Латвії закликали громадян очистити підвали для створення бомбосховищ
07:09
Радбез ООН
Більшість - чоловіки: ООН зафіксувала 85 випадків сексуального насилля в Україні через війну минулого року
06:59
Ілюстративне фото
В окупованому Маріуполі вночі пролунало щонайменше 12 вибухів, - Андрющенко
06:51
Бандера та Шухевич
У Росії відкрили кримінальну справу проти священника через ікони з Бандерою й Шухевичем
06:34
Сергій Шойгу
Шойгу заявив про посилення наступу РФ на сході України: в ISW оцінили заяви російського міністра
06:01
Хезболла вдарила ракетами по півночі Ізраїлю
05:42
Китай
Китай швидко стає агресивнішим у своїй риториці та діях по всій Азії, - індійсько-тихоокеанське командування США
04:53
Оновлено
Сенат США
Сенат США ухвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню на $95 млрд
04:46
Пентагон
США й партнери створили потужну логістичну мережу, щоб доправити пакет допомоги в Україну якнайшвидше, - Пентагон
03:57
окупанти танк
ISW: РФ, імовірно, активізує наступ в найближчі тижні, напередодні очікуваного прибуття допомоги від США
03:34
Наслідки атаки на Запоріжжя 7 січня
"Наводив російські ракети на Запоріжжя": ексдепутата-комуніста Запорізької міськради засудили до 15 років тюрми
02:58
Typhoon
Велика Британія відправить до Польщі винищувачі Typhoon
01:52
Міноборони створює єдину систему надання медичної допомоги пораненим за стандартами НАТО
00:58
Сергій Кислиця
ООН має докази систематичного використання сексуального насильства Росією як знаряддя війни і тортур
00:54
Айтана Бонматі
Оголошено імена володарів спортивного "Оскара"
00:40
Валерій Залужний
В ОП повідомили, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії
00:28
Білий дім
У Білому домі розповіли, як розподілятиметься допомога Україні після надання $61 млрд
2024, вiвторок
23 квітня
23:54
Михайло Мудрик (у синій формі) та Бен Вайт, Арсенал - Челсі
"Арсенал" принизив "Челсі" в "українському дербі" та став одноосібним лідером АПЛ
23:26
Оновлено
Україна США
Україна у новому пакеті допомоги від США на $1 млрд може отримати далекобійні ракети ATACMS, - CNN
22:50
навчання ЗСУ
Для активних дій цього недостатньо, - політолог Магда про допомогу Україні від партнерів
22:44
Тимур Іванов, Володимир Путін та Сергій Шойгу (зліва - направо)
У Росії за підозрою у хабарництві затримали заступника міністра оборони, який курував "відновлення" Маріуполя
22:20
Володимир Зеленський
Зеленський обговорив із Сирським посилення ЗСУ на ключових ділянках фронту
22:00
Ексклюзив
Глава Офісу президента України Андрій Єрмак
Поки міністри виконують вказівки Єрмака, їхні перестановки не будуть ефективними: Луценко про підозру Сольському
21:43
Микола Княжицький
Припинення вчинення консульських дій щодо українських чоловіків, які перебувають за кордоном - пряме порушення Конституції, - Княжицький
21:28
Ексклюзив
злочини росії
"Щоб жінки й в Європі, і в Балтійських країнах усвідомили, що з ними також може статися": у Польщі опублікували звіт про звірства росіян проти українок
21:13
Оновлено
Військовий квиток
Крім дітей до 12 років: українцям за кордоном припинили видачу документів. У МЗС дали роз'яснення
20:34
Київські митники вилучили з посилки три археологічні артефакти з 6 тисячоліття до н.е.
Артефакти з 6 тисячоліття до н.е.: київські митники вилучили цінну знахідку
20:06
OPINION
Ігор Гулик
Андрій Єрмак. З топу Time – у прем’єри?
Більше новин