9 нових серіалів, які вам бажано подивитись

Віра Стадник
11 листопада, 2017 субота
09:00

Німеччина в очікуванні Гітлера, американські злидні та містика, яку оцінив сам Стівен Кінг. 9 нових серіалів осені з цікавими історіями

Еспресо.TV зібрали найцікавіші нові та продовження вже відомих серіалів осені 2017. 

1. Містер робот, 3 сезон (Пан робот, Mr. Robot) 

Дата релізу: 11 жовтня

Третій сезон відомого американського психологічного серіалу. “Містер робот” розповідає про молодого хлопця Елліота, який працює звичайним програмістом, а вночі - небезпечний хакер. У нього майже немає друзів і він страждає на розлад особистості.

Це вигадана історія, але автори серіалу хотіли зробити його якомога правдоподібним. Вони звернулись за допомогою до консультанта зі зломів систем. Він схвалив всі епізоди і зробив висновок, що в фільмі багато ідей і підказок для справжніх хакерів. 

Всі незвичайні локації, які можна побачити в серіалі - реальні. Автори принципово не використовували зеленого інтерактивного екрану.

Серіал в деяких моментах може нагадувати відомий фільм "Бійцівський клуб". І це не просто так, бо автори надихались саме цією картиною.


2. Безсоромні, 8 сезон (Shameless)

Дата релізу: 5 листопада

Восьмий сезон відомого американського серіалу. Френк Ґаллагер - багатодітний самотній батько, який любить випити. У нього шестеро дітей і поки тато розважається, його діти вчаться жити самостійно.

У авторів серіалу досить нетиповий підхід до роботи. Тому на знімальному майданчику немає сценарію, а всі актори мають знати свої репліки напам'ять. 

Режисери, які працюють над "Безсоромними", також працювали над "Грою престолів" та серіалом "Швидка допомога".

У серіалі багато нецензурної лексики, еротичних сцен та інших відвертих моментів з життя проблемної американської сім'ї. 


3. Вавилон-Берлін (Babylon-Berlin)

Дата релізу: 13 жовтня

Над серіалом працювало одразу три режисери та в основу було покладено три романи німецького письменника Фолькера Кутчера. 

Дії в серіалі відбуваються в Берліні за кілька років до приходу Адольфа Гітлера. Але навіть тоді в столиці Німеччини було неспокійно: екстремісти, націоналісти і злочинці дають про себе знати. З усім цим доводиться боротись головному герою - комісару поліції Гереону Рату.

Нацисти влаштовують все більш радикальні сутички на вулицях, а злиденне життя робочого класу протиставляється розкішним вечіркам в клубах.

Крім цього в фільмі берлінські троцькісти готуються до першотравневих виступів - друкують листівки, брошури і за допомогою військових провозять з СРСР до Німеччини золото. Але за їх діяльністю уважно стежить радянське посольство в Берліні, а пізніше троцкістів розстрілюють сталіністи.

Це найдорожчий серіал за всю історію німецького кінематографу і один із найкращих. Бюджет серіалу становить понад 40 мільйонів євро, а зйомки тривали 190 днів. 

Один із режисерів - Том Тиквер, відомий своєю роботою над фільмами "Парфюмер" та "Хмарний атлас". Вплив останнього дуже відчувається у новому серіалі: там теж багато сюжетних ліній, а долі різних людей переплітаються між собою.


4. Дивні дива, 2 сезон (Stranger things)

Дата релізу: 27 жовтня

Після виходу другого сезону про цей серіал говорили майже усі. Науково-популярний серіал вже називають одним із найкращих за останні роки. Після першого серіалу "Дивні дива" зібрали 20 статуеток. 

Режисери - брати-близнюки Даффер, фанатіють від кінематографу 70-80-х років, тому усі серії пронизані атмосферою того часу. 

Читайте також: Чому всі говорять про серіал "Дивні дива". Любов до 80-х, містика та Кінг

У серіалі дуже багато відсилань до відомих фільмів. Туманна атмосфера крихітного містечка дуже нагадує відомий "Сайлент Хілл". Головна мелодія серіалу натякає на “Секретні матеріали”, а загибель одного із найкумедніших і найпривабливіших персонажів - основну фішку мегапопулярної “Гри престолів”. 

Також у серіалі часто можна побачити головних героїв інших відомих фільмів. Здебільшого, вони непомітно щось роблять на задньому плані.  

Окрім критиків та кіноакадемій, серіал похвалив натхненник серіалу Стівен Кінг та відомий режисер Гільєрмо дель Торо. 


5. Мисливець за розумом (Mindhunter)

Дата релізу: 13 жовтня

Американський драматичний серіал розповідає про події 1977 року, коли в США тільки починають вивчати кримінальну психологію.

Уряд створює групу, яка буде спостерігати за ув’язненими серійними вбивцями, розмовляти з ними і фіксувати результати. Вони намагаються зрозуміти спосіб мислення небезпечних злочинців, аби у майбутньому запобігти масовим вбивтсвам.

Продюсерами серіалу стали відомий режисер Девід Фінчер та акторка Шерліз Терон. Фінчер був режисером у таких відомих фільмах як "Бійцівський клуб", "Зодіак" та "Загадкова історія Бенджаміна Баттона".

Кінокритики називають цей серіал "демоверсією творчості Девіда Фінчера". Через стиль, подачу матеріалу, атмосферу, гамму і улюблену кримінальну тему режисера.

Фішка "Мисливця за розумом" - це його діалоги. Адже протягом усього серіалу агенти ФБР спілкуються із серійними вбивцями та намагаються зрозуміти: вбивцями народжуються чи стають. 


6. Людина з майбутнього (Future man)

Дата релізу: 14 листопада

Фантастична американська комедія про Джоша - чоловіка, який живе з батьками і переживає постійні невдачі у стосунках. Серіал показує як комп'ютерна гра може стати реальною. 

Головний герой у виконанні Джоша Хатчерсона повинен допомогти солдатам з майбутнього врятувати людство. Зупинивши розробку ліків від герпесу.

Автори хотіли поєднати комедію та наукову фантастику, а це поки вдавалось не всім. Жарти у серіалі деколи виходять за рамки дозволеного. Герої можуть жартувати про вбивства немовлят та статеві органи. 


7. SMILF

Дата релізу: 5 листопада

Комедійний американський серіал розповідає про молоду самотню маму. Серіал знятий за мотивами короткометражки Френкі Шоу - виконавиці головної ролі.

Акторка сама написала сценарій, була режисером, продюсером та зіграла головну роль. За її словами SMILF - це автобіографічна робота.

Дівчині трохи більше 20, її покинув хлопець з маленькою дитиною на руках. Вона зі всіх сил старається влаштуватись на хорошу роботу та знайти достойного чоловіка.


8. Дівчина за викликом, 2 сезон (The Girlfriend Experience) 

Дата релізу: 5 листопада

Продовження драматичного серіалу про молоду дівчину, яка вчиться на юридичному факультеті. Але вирішує зайнятись проституцією, хоча знає усі наслідки своєї роботи.

У фільму головну роль зіграла Райлі Кіо - внучка легендарного Елвіса Преслі. Це її перша серйозна роль у кіно. 

Серіал зняли за повнометражним фільмом "Дівчина за викликом" режисера Стівена Соденберга. Який, до речі, став продюсером серіалу. 

У повнометражній версії фільму головну роль зіграла відома порноактрка Саша Грей, яку після прем'єри звинуватили в непрофесійності. У серіалі відома порноакторка не знімалась.


9. Хроніки Франкенштейна (The Frankenstein Chronicles)

Дата релізу: 1 листопада

Продовження британського серіалу про інспектора поліції Джона Марлотта. В місті з’явивляється дуже небезпечний серійний вбивця. Злочинець уявив себе доктором Франкенштейном та створює монстрів із людських тіл. Інспектору доводиться поодинці гуляти по місту та шукати небезпечного психа.

Серіал показує Лондон у ХІХ столітті. Режисер та сценарист проекту Бенджамін Росс провів велике дослідження того часу: від особливостей міського життя до звичаїв мешканців численних лондонських нетрів. Щоб відворити цей період максимально правдоподібно.

В "Хроніках Франкенштейна" дуже багато кривавих сцен та насилля. Автори вирішили не романтизувати образ Лондону тих часів, а показати жорстоку реальність.

У Великій Британії цей серіал показували лише в нічний час. Але для консервативного британського телебачення, випустити такий серіал в ефір взагалі щось революційне. 

У серіалі головну роль виконує Шон Бін, який грав Неда Старка в "Грі престолів" та солдата у "Володарі кілець". Він також став одним із продюсерів серіалу.  

Теги:
Читайте також:
Київ
+10°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.4
    Купівля 39.4
    Продаж 39.85
  • EUR
    Купівля 42.1
    Продаж 42.86
  • Актуальне
  • Важливе
2024, четвер
25 квітня
04:40
соцмережа Х (Твіттер)
Соцмережа X запускає спеціальний TV додаток для відео
04:12
Танкер для доставки СПГ
Німеччина пропонує ввести ембарго на імпорт СПГ з РФ до Євросоюзу
03:44
Росія ветувала резолюцію Радбезу ООН про недопущення гонки озброєнь у космосі
03:16
Russia Today
У RT витратили рекордні 27,5 млрд рублів на пропаганду і суттєво збільшують штат
02:48
TikTok
 Байден підписав закон, який може змусити материнську компанію продати TikTok у США
02:20
КПП "Рафах"
Ізраїль готовий почати штурм Рафаха. США стурбовані гуманітарними наслідками, — Reuters
01:52
куріння
У Турині ввели обмеження на куріння у людних місцях на вулиці
01:24
Придністров'я
Молдова зупинила експорт у РФ товарів на ВПК із заводів Придністров'я, - ЗМІ
01:04
Оновлено
ID-картка, паспорт
У МЗС прокоментували постанову уряду про те, що чоловіки призовного віку зможуть отримати паспорти лише в межах України
00:56
Еммануель Макрон
 Макрон не підтримує переобрання фон дер Ляєн на посаду голови Єврокомісії, - Bloomberg
00:28
польща україна , біженці
Польща готова сприяти поверненню в Україну військовозобов’язаних, - міністр Косіняк-Камиш
00:26
криптовалюта
Засновника криптовалютної біржі Binance Чжао можуть ув'язнити на три роки
2024, середа
24 квітня
23:48
Олег Верняєв
Олег Верняєв здобув срібло в багатоборстві чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики
23:29
Оновлено
HIMARS з ATACMS
У Білому домі впевнені, що Україна виконуватиме зобов’язання щодо ATACMS
23:14
Євгенія Гуцул
У Молдові через російські гроші судитимуть очільницю Гагаузії
23:11
комендантська година, Великдень
Комендантську годину в Києві на Великдень не скасовуватимуть
22:44
Дмитро Пєсков
"У Херсоні ЗСУ поводяться, як загарбники, а не як захисники": російські фейки та маніпуляцій за 24 квітня
22:33
Ексклюзив
Паспортний сервіс
"Точно не змусить чоловіків повертатися": політолог Розумний про заборону видачі документів українцям за кордоном
22:28
зруйнована телевежа Харків
У Харкові відновили телемовлення після удару РФ по телевежі 22 квітня
22:26
Оновлено
Тимур Іванов, Володимир Путін та Сергій Шойгу (зліва - направо)
РосЗМІ повідомили, що Шойгу відсторонив з посади свого заступника, заарештованого начебто через хабарництво
21:57
У Миколаєві вибухнув невідомий пристрій: постраждали 5 рятувальників
21:40
книжка вогонь знищення
Окупанти почали нові зачистки бібліотек у Криму, - Спротив
21:33
Оновлено
США таємно передали Україні ракети ATACMS і ЗСУ застосували їх щонайменше двічі
21:24
Ексклюзив
росія - китай
Дипломат Хара пояснив, чому Китаю вигідна слабка Росія як партнерка
21:13
VivaTech 2024: 14 стартапів представлять Україну на технологічній конференції у Франції
20:22
Аналітика
Сергій Згурець, український журналіст, військовий експерт
США можуть відправляти допомогу Україні на $1 млрд щомісяця. Колонка Сергія Згурця
20:08
ЗСУ
Упродовж доби на фронті відбулось 84 боєзіткнення, Сили оборони відбили 65 атак і збили ракету Х-59
20:04
OPINION
Володимир Ар'єв
Консульства і ухилянти: чи має влада право на помилку?
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 791-го дня війни: запасний Patriot для України від армії США, Сили ППО збили новітню російську ракету Х-69
19:48
Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс
Коаліція дронів для України зібрала майже €500 млн, - міноборони Латвії
19:45
світло
Міненерго пояснило українцям, як споживати електрику, щоб енергосистема залишалася стабільною
19:33
Ексклюзив
Микола Княжицький
Ми маємо бути демократичними не на словах, а на ділі, - нардеп Княжицький про "Єдині новини"
19:07
Ексклюзив
Львівські десантники під Бахмутом зупинили ворожий наступ і знищити бронетехніку РФ
ФАБи, FPV, нічні штурми: військовий ЗСУ Фірсов розповів про тактику ворога та особливості застосування ним дронів
19:04
Володимир Зеленський
Росія має план зі зриву Саміту миру, - Зеленський
19:04
Пентагон
США оголосили пакет військової допомоги Україні на $1 млрд: що в ньому
19:04
Катажина Котинська
Премія Drahomán Prize для перекладачів з української мови на мови світу: лауреатка переклала книгу Забужко
19:00
Огляд
крилата ракета Х-101
Подвійна загроза: що таке модернізовані ракети Х-101 і чим вони небезпечні
18:44
Верховна Рада
Заволодіння держземлею на 291 млн грн: до Ради внесли проєкт постанови про звільнення Сольського
18:38
Анонс
Виставка Ольги Погрібної-Кох
У Львові відкривається виставковий проєкт Ольги Погрібної-Кох “Пісня Пісень”
18:20
Євроcoюз ЄС
В ЄС відреагували на рішення України про припинення видачі документів українцям за кордоном
Більше новин