13 найгучніших музичних подій літа-2017. Depeche Mode, The Prodigy, Guano Аpes

Дар'я Тарасова
20 травня, 2017 субота
16:00

Depeche Mode, Marilyn Manson, The Prodigy, Guano Аpes та безліч інших українських та зарубіжних артистів. Музичні події літа 2017, які не варто пропускати

Еспресо.TV відібрало найгучніші концерти та опен-ейри, які відбудуться в Україні цього літа. 

Концерти

Evanescence

null

Коли: 26 червня
Де: Stereo Plaza
Скільки: 1280 грн.

Популярний американський рок-гурт вперше відіграє концерт в Україні. Раніше Evanescence вже виходили на українську сцену – під час фестивалю The Best City.UA у 2012-му. Тепер же вони порадують своїх українських фанів повноцінним сольним концертом.

Неймовірний вокал Емі Лі, гітарні рифи та потужний драйв принесли Evanescence мільйони фанатів по всьому світу. На їхньому рахунку 3 альбоми, "Греммі", місце у топ-50 Best Selling Singles.


LP (Лаура Перголіцці)

null

Коли: 27 червня
Де: Stereo Plaza
Скільки: 300 – 4000 грн

Авторка світових хітів Ріанни, Крістіни Агілери, Шер та Backstreet Boys відіграє свій перший сольний концерт в Україні. Американська виконавиця та автор пісень італійського походження презентувала свій перший альбом у 2001 році.

Як авторка пісень вона стала відомою після виходу композиції "Cheers (Drink to That)", яку виконує Ріанна. Не менш гучним став саундтрек до фільму "Бурлеск" - Beautiful People, який виконала Крістіна Агілера.

На рахунку LP 4 студійні альбоми та 6 синглів. 


Depeche Mode

null

Коли: 19 липня
Де: Київ, НСК "Олімпійський"
Скільки: 890-4990 грн

Легендарні британці завітають до Києва вже втретє. Цього літа вони знову збирають "Олімпійський", де відіграють концерт на підтримку свого нового альбому Global Spirit.

За свою історію Depeche Mode продали понад 100 млн. записів і відіграли концерти для понад 30 млн. фанів по всьому світу. В їхньому арсеналі – 13 студійних альбомів, 44 сингли і велика кількість збірок. Їхня музика вплинула та надихнула багатьох музикантів, а критики вважають Depeche Mode вічними новаторами і трендсеттерами.

Вони грають альтернативний рок, електро-рок та синті-поп. На їхніх концертах завжди неймовірна атмосфера, тож не дивно, що до Києва 19 липня приїдуть фанати з різних міст України.


Foals

null

Коли: 27 липня
Де: Арт-завод "Платформа"
Скільки: 790-1500 грн

Хедлайнери найбільших європейських фестивалів - Glastonbury, Readind&Leeds, Latitude – нарешті відіграють концерт і в Україні. Популярний в усьому світі британський інді-рок-гурт Foals виступить в Києві 27 липня. 

Свою музичну кар'єру Foals розпочинали як house-party-бенд, а виступи анонсували у соцмережі Myspace. Зараз на їхньому рахунку 4 студійні альбоми, виступи на Coachella, Lollapalooza, Sziget, Opener та сотні концертів.

Попри те, що концерт в Україні музиканти відіграють вперше, це їхній не перший візит до Києва. Кліп на What Went Down зі свого останнього альбому вони зняли саме в українській столиці.


Marilyn Manson

null

Коли: 2 серпня
Де: Київ, "Палац Спорту"
Скільки: 750-1740 грн

Marilyn Manson без перебільшення один з найбільш епатажних, містичних та неординарних гуртів у світі. Однозначно визначити його стиль важко, адже у кожному альбомі він різний. Музиканти грають і індастріал, і глем-рок, і нью-метал, і панк-рок. 

Гурт неодноразово засуджували через їхній імідж та витівки, які шокують громадськість. Але саме таких – "неприлизаних" і ненормальних – їх обожнює публіка. На рахунку Marilyn Manson - 9 студійних альбомів та 2 EP. З них 4 альбоми стали мультиплатиновими, 5 – золотими. 

До Києва Marilyn Manson завітають вдруге. Перший візит американців відбувся у 2012 році. Цього разу музиканти представлять українцям свій новий альбом Say10, реліз якого відбувся 14 лютого цього року. 

Соліста гурту - Мериліна Менсона – називають королем гротеску. Він може подобатися, лякати або обурювати. Але точно не залишить байдужим. 


alt-J

null

Коли: 28 серпня 
Де: Арт-завод "Платформа"
Скільки: 790-1800 грн

Закриє музичне літо сольний концерт британців alt-J. Гурт існує вже 10 років, їхні композиції очолюють британські чарти, а самі музиканти часто стають хедлайнерами Sziget і Glastonbury.

alt-J грають alternative, інді-рок та інді-поп. Наразі на їхньому рахунку дві платівки: An Awesome Wave (2012) та This Is All Yours (2014). Дебютний альбом отримав премію Mercury Prize, ставши найкращим альбомом Сполученого Королівства та Ірландії.


Фестивалі

 

Atlas Weekend 2017

null

Коли: 28 червня - 2 липня
Де: ВДНГ
Скільки: 300-5000 грн

Чи не найкрутішою музичною подією цього літа обіцяє стати Atlas Weekend. У його лайн-апі заявлені справжні зірки рок-, поп-, електро-музики світової величини.

Протягом 5 днів на 8 сценах ВДНГ виступлять 200 артистів. Вже відомо, що на Atlas Weekend будуть The Prodigy, John Newman, Three Days Grace, John Newman, The Hardkiss, Nothing But Thieves, "Бумбокс", Pianoбой, O.Torvald, СКАЙ, Vivienne Mort, Dakh Daughters, Kozak System, Жадан і Собаки, Брати Гадюкіни, Тартак, Melovin, Сергей Бабкин, The Elephants та багато інших.

На території паралельно відбуватимуться перформанси, майстер-класи, цікаві дискусії. Облаштується наметове містечко. 


Ostrov Festival 2017

null

Коли: 30 червня - 2 липня
Де: Київ, Труханів острів
Скільки: 540-1190 грн

Майже одночасно з Atlas Weekend проходитиме вже 5-ий Ostrov Festival. Але на відміну від фестивалю на ВДНГ, Ostrov зосередиться на електронній музиці. 

Серед заявлених хедлайнерів - символ берлінського техно Ben Klock, частий гість клубів по всій Західній Європі Rødhåd, KiNK та HVOB. 


Файне Місто

null

Коли: 20 - 23 липня
Де: Тернопіль, Тернопільський Іподром
Скільки: 200-780 грн

Ще один опен-ейр, який обіцяє запалити літо, "Файне Місто". Цього року фестиваль відбудеться вже п'ятий рік поспіль. "Файне Місто" є одним з небагатьох українських фестів, на якому перетинаються практично всі сучасні напрямки музики. 

На головній сцені фестивалю співатимуть Guano Аpes, Poets Of The Fall, Брати Гадюкіни, "Антитіла", "Друга Ріка", Bloom Twins, On-The-Go, "Один в каное" та інші. 

Вже традиційно на фестивалі розташується наметове містечко з фудкортами, душовими кабінами, пунктами підзарядки телефонів та камерами схову. 


Carpathian Alliance Metal Festival 

null

Коли: 28 - 30 липня
Де: Львів, спорт-база "Тисовец" 
Скільки: 120-1200 грн.

Carpathian Alliance Metal Festival, який минулого року проходив у Києві, повертається в Карпати. "Важка" музика знову лунатиме серед українських гір, де також розташується і наметове містечко. 

Протягом 3 днів на фестивалі виступатимуть White Walls (Румунія), Horna (Фінляндія), Animus Mortis (Чілі), 1914 (Україна), Slaughtercult (Німеччина), Shadow Flag (Велика Британія), Cruachan (Ірландія), MartYriuM (Мальта), Disarm (Україна), Aura Noir (Норвегія). На головній сцені також виступатимуть Shining (Швеція), Hate (Польща) та Finsterforst (Німеччина). Лайн-ап наразі доповнюється. 


Бандерштат

null

Коли: 4 -6 серпня
Де: Луцьк, с. Рованці
Скільки: 400 грн

Фестиваль, який позиціонує себе як найбільш патріотичний опен-ейр, відбудеться на початку серпня. Тут розташують важку, тиху та головну сцени, спеціальні локації для майстрів, музикантів та літераторів. Працюватиме також наметове містечко. 

Серед артистів, які вже затвердили свою участь, - "Воплі Відоплясова", Vivienne Mort, "Бумбокс" та австрійський колектив All Faces Down. Повний список хедлайнерів обіцяють оприлюднити незабаром.


ZAXIDFEST

Коли: 18 - 20 серпня
Де: Львівська область, с. Родатичі, комплекс "Чарівна Долина"
Скільки: 250 - 4000 грн

Ще один опен-ейр проходитиме на Львівщині. Його хедлайнерами стануть Editors, Breaking Benjamin, We Butter The Bread With Butter, Chelsea Grin, Pain, Noize MC, O.Torvald, Тартак тощо. На головній сцені також виступлять 
In Extremo та Dark Tranquillity.

На території, оточеній лісом, ставками та полем, розташуються три сцени, фестивальне наметове містечко та паркінг. Також тут діятимуть фудкорти, душі, камера схову, пункти підзарядки мобільних телефонів.


Схід-рок

null

Коли: 25-26 серпня
Де: Тростянець, фортеця "Круглий Двір"
Скільки: 300-350 грн

А на Сході України розгорнеться інший опен-ейр з наметовим містечком та драйвовою музикою. Серед артистів, які виступатимуть на фестивалі "Схід-рок" - Сергій Бабкін, Антитіла, Pianoбой, Le Basour (Italy), Space Of Variations, Bahroma, Mountain Breeze, KADNAY, Halcyon Hope (Denmark), Roll Models та інші музиканти.

Теги:
Читайте також:
Київ
+2°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 38.66
    Купівля 38.66
    Продаж 39.17
  • EUR
    Купівля 42.06
    Продаж 42.88
  • Актуальне
  • Важливе
2024, вiвторок
19 березня
08:00
OPINION
Олексій Голобуцький
"Дронова економічна війна"
07:53
Оновлено
На фото втрати окупантів
Армія РФ за добу війни в Україні втратила 10 танків, 30 артсистем і 840 окупантів
07:48
Мер Нью-Йорка Ерік Адамс
Мера Нью-Йорка звинуватили у сексуальному домаганні, вчиненому в 1993 році
07:14
Збірна України
Євро-2024: лідер збірної України тренується окремо від команди перед вирішальною грою відбору
07:09
Ентоні Блінкен
Блінкен попередив про загрози, які штучний інтелект несе демократичним виборам у світі
06:46
Ілон Маск
Маск переконаний, що вживання ним кетаміну вигідне для інвесторів Tesla
06:27
Дональд Трамп
Трамп заявив, що євреї, які голосують за демократів, "ненавидять власну релігію та Ізраїль". У Білому домі відреагували
06:24
Бельгія
Мінні тральщики і 300 бронеавтомобілів: Бельгія готує пакет допомоги для України на €412 млн
05:59
Леонід Пасічник
Справу щодо очільника "ЛНР" Пасічника передано до суду: йому загрожує 10 років тюрми
05:46
Володимир Путін
У ISW пояснили, як Путін використає "рекордні" показники на "виборах" у війні проти України
05:34
розвідувальні безпілотники MQ-9A Reaper
Американський дрон Reaper здійснив аварійну посадку у Польщі
05:08
Петр Павел та Володимир Зеленський
Невдовзі Європа зможе виробляти необхідну кількість боєприпасів, зокрема й для України, - президент Чехії
04:40
Еммануель Макрон
Франція підтримала Польщу щодо обмеження експорту сільгосппродукції з України, - Politico
04:12
Дональд Трамп
Нездійсненна сума: Трамп шукає кошти для сплати $464 млн застави у справі про шахрайство
03:44
російська пропаганда
У Латвії заблокували низку сайтів з російською пропагандою
03:16
Росія може використати супутникові дані приватних компаній для ударів по Україні, - The Atlantic
02:48
Сі Цзіньпін і Еммануель Макрон
У травні лідер Китаю Сі Цзіньпін може відвідати Францію, - Politico
02:20
Літак Raynair
Гібридна війна РФ: на Балтиці понад 870 літаків мали проблеми з навігацією
01:52
Центробанк Росії
Євросоюз розробив механізм передачі Україні прибутків з заморожених активів РФ, - Bloomberg
01:24
поліція польщі
Міжнародний Комітет захисту журналістів заступився за українських розслідувачів, затриманих у Польщі під час роботи
00:56
SkyUp
Авіакомпанія SkyUp отримала сертифікат операційної безпеки IOSA
00:28
Мая Санду
Санду попросила парламент Молдови призначити референдум про вступ у ЄС
00:03
безпілотник
Асиметричні рішення для переваги над противником: Сирський назвав пріоритет у технологічному розвитку ЗСУ
2024, понедiлок
18 березня
23:40
Реджеп Ердоган та Путін
Ердоган привітав Путіна з "переобранням" і заявив про готовність до посередництва в переговорах із Україною
23:28
Зоран Міланович
У Хорватії суд заборонив антиукраїнському президенту Мілановичу йти на вибори до звільнення поточної посади
23:00
Олексій Навальний
"Відповідальні за вбивство Навального": Боррель оголосив про санкції проти 30 фізичних і юридичних осіб
22:33
метро "Лісова"
Метро Києва за керівництва Брагінського замовило ремонт на 1,58 млрд грн у родички його бізнес-партнера, - Bihus info
22:29
НАТО
Розміром з невелике місто: у Румунії почали будувати найбільшу в Європі базу НАТО
22:02
FPV-дрон
Розбирали знайдений FPV-дрон: на Херсонщині троє цивільних загинули від вибуху боєприпасу
21:58
Ексклюзив
Придністров'я
"Навіть тамтешні військові РФ": генерал Маломуж пояснив, чому контингент у Придністров'ї не прагне воювати проти України
21:35
Оновлено
путін
За версією російської ЦВК, Путін переобрався президентом РФ із понад 87% підтримки. Реакції світу
21:34
Ексклюзив
Українські фермери до кордону з Польщею привезли знищену російськими обстрілами й мінами сільгосптехніку
​Засіяти 12 млн гектарів: у Всеукраїнській аграрній раді назвали проблему українських виробників
21:09
Ще три сім’ї разом з дітьми виїхали з ТОТ: Україна надає всіляку допомогу
Обшуки, погрози, залякування: з ТОТ Запорізької та Донецької областей виїхали ще три родини з дітьми
21:00
Аналітика
Сергій Згурець, український журналіст, військовий експерт
Росіяни перекидають резерви на Авдіївський напрямок, щоб підтримати темпи наступу. Колонка Сергія Згурця
20:24
Ексклюзив
депортація дітей з окупованих теріторій в Росію
Викрадених дітей Росією більше, ніж відома кількість, - юристка Рашевська
20:18
Оновлено
Президент України Володимир Зеленський
Цьогоріч вийдемо на максимум оборонного виробництва за час незалежності, - Зеленський після Ставки
20:05
OPINION
Митрополит Епіфаній
Нинішній Великий піст — насамперед про стійкість
19:56
Кол-центр, що виманював кошти у громадян ЄС: СБУ з латвійськими правоохоронцями ліквідували міжнародну схему
19:51
Оновлено
Сенатор США Ліндсі Грем прибув до Києва: каже, що спікер Джонсон шукає спосіб просунути допомогу Україні
19:47
Ексклюзив
Сумщина
"Немає проїзних мостів": журналістка Яцина про евакуацію з прикордоння на Сумщині
Більше новин