ГОГОЛЬFEST, Фестиваль пива та найкращі пісні Цоя: Афіша подій на 12-18 вересня

Дар'я Тарасова
11 вересня, 2015 п'ятниця
12:52
Зміст

Журналісти Еспресо.TV дізналися, що цікавого відбудеться наступного тижня та найближчими вихідними

Найближчий вікенд та наступний тиждень підготував цікаві події, а організатори деяких заходів ще проводять фестивалі на вулиці, даючи насолодитися теплом бабиного літа.

Ніч американського документального кіно

Влітку стала популярною практика вуличних кінотеатрів. Тепер же кіномани повертаються до теплих та затишних залів. У Центрі науки та мистецтва DIYA 12 вересня, в суботу, з 21:00 до 6:00 триватиме ніч американського документального кіно.

У програмі кінопоказу:

"Ніч зникає" (режисер: Іан Чейні) – це дослідження небезпеки астероїдів-вбивць на Гаваях, спостереження за черепахами в період спарювання на узбережжі Флориди і порятунок травмованих птахів на вулицях Чикаго. Цей фільм розкриває міріади ускладнень, викликаних штучним світлом земної кулі.

"Ферма у вантажівці" (режисер: Іан Чейні) - разом з вантажівкою, кузов якої перетворився на крихітне місто, глядачі подорожують Нью-Йорком, для того щоб побачити дивовижні міські ферми і з'ясувати, чи може найбільше місто Америки навчитися годувати себе самостійно. Змішуючи серйозну розповідь з гумором, "Ферма у вантажівці" запрошує глядача замислитися над майбутнім фермерства в місті і про те, чи потребує сталий розвиток певної дози фантазії, для того щоб бути дійсно постійним.

"Уранова забігайлівка" (режисер: Сьюзен Беразі) - перспектива роботи на майбутній урановій шахті обнадіює зубожіле шахтарське селище в Колорадо, вперше за кілька десятиліть. Коли захисники довкілля втручаються, щоб зупинити роботу шахти, це обурює її захисників. Дискусія протиставляє роботу здоров'ю і навколишньому середовищу.

"Тарілки у повітрі" (режисер Джозеф Леві) - всесвітньо відомий шеф-кухар бореться за найбільший приз ресторанного конкурсу в Чикаго, одночасно борючись зі смертельно небезпечною хворобою. 150-річний ресторан Айови досі функціонує лише завдяки міцним зв'язкам з місцевою громадою. І новий мексиканський ресторан в Тусоні, який намагається прокладати шлях до клієнтів, у той час як його власник ставить на карту все для виживання і забезпечення його маленької дочки. Незабутні історії їхніх сімей, плодів праці, пристрастей і виживання поєднуються для розкриття ідеї про значення їжі і про її силу об'єднати нас.

"Давай, будуй" (режисер: Патрік Крідон) – фільм показує рік роботи експериментального шкільного класу з архітектурної програми Studio H. Фільм стежить за першовідкривачами цієї програми - Емілі Піллотон і Меттом Міллером - і за тим, як вони створюють інноваційну студію з нуля. Вони працюють, щоб дати підліткам з вмираючого селища міського типу шанс побудувати краще майбутнє для себе і своєї громади.

"Вулиця для всіх" (режисер: Шеріл Данн) – фільм шанує дух вуличної фотографії шляхом кінодослідження Нью-Йорка і фіксує його внутрішні потоки, виняткову стійкість і час раптової небезпеки, звичний для цих художників.

Вхід за реєстрацією на [email protected].

"Kiev Beer Fest 2015" на ВДНГ

null

Фестиваль, який стартував у четвер, ще активніше розгорнеться у вихідні. 12 та 13 вересня програма буде ще більш насиченою. Тут знову ж можна буде продегустувати понад 100 сортів пива, а разом з тим і послухати українських та зарубіжних артистів.

null

12 вересня все розпочнеться о 12:00. У програмі – розіграші пива, ярмарок українського та зарубіжного пива та закусок, конкурси, акції та виступи музикантів. Зокрема на сцену вийдуть АССА, 4ИСЛА, НУМЕР 482, "Тінь Сонця", ТАРТАК, BRUTTO.

13 вересня до всіх цікавинок приєднаються інші музиканти. На заключному концерті фесту виступлять INSHE NEBO, Леді Арлет, WITHOUT LIMITS, STEREOPLEN, TIK, "Воплі Відоплясова".

Концерт пам'яті Віктора Цоя

null

У найближчий тиждень відбудеться кілька концертів, присвячених рок-легенді. Один з них відбудеться вже в цю суботу, 12 вересня. На сцені клубу Sentrum Сергій Ларсон – єдиний власник прав на кавер-версії "Кіно" – виконає найкращі хіти Цоя. 

Імениті стилісти і гримери з шоу "Один в один" Ірина та Олена Бєліни вже більше двох місяців працюють над образом, аби "воскресити" легенду російського року. На сцені обіцяють відтворити атмосферу 80-х. Окрім Ларсона хіти Цоя виконають Олександр Павлик, Світлана Тарабарова, Фома з гурту "Мандри". Ведучий вечора – МС Федоров. 

Гурт "Віктор" з піснями Цоя

null

Інший концерт пам'яті загиблого лідера гурту "Кіно" відбудеться 17 вересня о 20:00 в Caribbean Club. Триб'ют-гурт "ВІКТОР"" є кращим виконавцем пісень "Кіно". Музиканти з "Віктора" чесно й натхненно відображають повною мірою дух і творчість групи "Кіно". Соліст і засновник групи - Асхат Калбаєв – заспіває найкращі пісні Віктора Цоя.

Відкриття ГОГОЛЬFEST 2015

null

17 вересня відкривається один з найочікуваніших мистецьких фестивалів. Цього року міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST відбудеться вже увосьме. Триватиме він з 17 по 27 вересня 2015 року. Вперше проведуть його на території національного експоцентру України – ВДНГ.

Головний меседж цьогорічного фестивалю, за словами його ідеолога та засновника Влада Троїцького, - "Дегустуй завтра вже сьогодні".  

Фестивальні події впродовж 11 днів відбуватимуться на 14 локаціях експоцентру. Традиційно ГОГОЛЬFEST представить такі напрямки мистецтва як театр, кіно, академічна музика, візуальне мистецтво, перформанс, альтернативна музика, fashion art, дитяча програма, танець, література, еко-арт та освітня програма. 

Серед цьогорічних країн-учасниць, представники яких відвідають фестиваль, окрім України вже підтвердили свою участь: Іспанія, Ізраїль, Швейцарія, Нідерланди, Польща, Росія, Франція, Литва, Німеччина, Великобританія, Казахстан, Канада, Австрія, Швеція, Білорусь, Норвегія, Італія, США, Угорщина та Ірландія.

null

У перший день фестивалю, 17 вересня, о 19:30 на головній площі експоцентру відбудеться шоу-відкриття – відео-музична композиція, синтез електронної музики, відео-маппінгу та еквілібристичних елементів у жанрі нового цирку. Окрім цього на відвідувачів чекає ще багато цікавого.

У програмі фестивалю близько півтисячі подій, серед яких - нарис з нової програми фрік-кабаре Dakh Daughters "Як я була Алісою… Мистецтво любові", ".avi" - аудіо-візуальна імпровізація у три сети від музичної агенції "Ухо", київська прем'єра музично-театрального проекту "Мистецтво війни", творцями якого є режисер Влад Троїцький та піаніст Олексій Ботвінов, та багато інших сюрпризів.

Фестиваль "День козака" на Співочому полі

null

День козака – це козацькі веселощі та грандіозний рок-концерт, який відкриє Руслана. На фестивалі гості зможуть відчути себе справжнім воїном, адже у програмі - козацькі розваги, бойовий гопак і місто майстрів. На сцену вийдуть гурти OT VINTA, Табула Раса, виступлять Соня Сотник і Сергій Кузін, а також академічний фолк-оркестр NAONI

Відбудеться свято 12 вересня.

Вартість: 80 грн

Теги:
Читайте також:
Київ
+12°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.34
    Купівля 39.34
    Продаж 39.84
  • EUR
    Купівля 42.19
    Продаж 42.91
  • Актуальне
  • Важливе
2024, неділя
5 травня
01:34
Оновлено
шахед
РФ обстріляла Україну "шахедами" 5 травня: у Харкові сталась пожежа
2024, субота
4 травня
23:40
Олександр Сирський
"Сирський заявив, що призовник має підтверджувати інвалідність у бою": росіяни запустили новий фейк
22:53
Реал, Андрій Лунін, Ла Ліга, Ліга чемпіонів
"Реал" Луніна достроково став чемпіоном Іспанії
21:59
Архангельське
Росія окупувала Архангельське на Донеччині, - DeepState
21:48
Артем Довбик, Ла Ліга, Жирона
"Жирона" здійснила шедевральний камбек проти "Барселони" і вперше в історії вийшла в ЛЧ
21:33
Оновлено
атака РФ по Харкову, 04.05.24
Росіяни ракетою вдарили по промзоні Харкова: є 6 поранених
21:30
Су-25
Українські воїни збили російський Су-25 над Донеччиною
21:30
україна німеччина
З 1,1 млн українців в Німеччині працює лише кожен 5-й: Bild розібрався чому
21:12
Володимир Зеленський на Чернігівщині (6 квітня 2024 року)
"Путін не хоче миру, він божевільний": Зеленський пояснив, як змусити РФ залишити Україну у спокої
20:56
Андрій Лунін, Реал, Ла Ліга, Ліга чемпіонів
"Вражаючий сезон": тренер "Реала" Анчелотті публічно розхвалив гру Луніна
20:41
Садік Хан
У Лондоні пройшли вибори мера: Садік Хан пішов на третій термін
20:34
Ексклюзив
москва, кремль
Росія реалізовує "Кремлівську весну": політолог Магда про план РФ щодо дестабілізації України
20:03
OPINION
Галина Пагутяк
Біг пес через овес…
20:03
ЖФК «Ворскла" - ЖФК "Кривбас" - 6:0 (4 травня 2024 року)
Жіноча "Ворскла" вдруге поспіль достроково виграла чемпіонат України
20:02
Оновлено
"Олександрія" - "Рух" 2:2 (4 травня 2024 року)
"Рух" зіграв в бойову нічию з "Олександрією", "Оболонь" здолала ЛНЗ: результати і розклад матчів 27-го туру УПЛ
19:59
80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ
За добу Сили оборони відбили найбільше атак на Авдіївському напрямку
19:42
Сектор Гази
Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT
19:13
У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європі
18:54
Оновлено
Мустафа Джемілєв
В аеропорту Кишинева затримали помічника Мустафи Джемілєва, занесеного Росією до "списку терористів"
18:52
Міністерство оборони України
Міноборони запустило онлайн-калькулятор грошового забезпечення бійців ЗСУ. Функції сервісу
18:42
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 4 травня: скільки коштує долар, євро та злотий
18:38
ДТП
BMW з громадянами України й Білорусі влетів в дерево у Варшаві: усі загинули
18:29
старовинний гарман, Херсонщина
Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт, який знайшов в одному з селищ області
18:12
на фото: Майк Джонсон
"Конгрес має вищі пріоритети перед виборами", - консерватори в сенаті закликали Грін відмовитись від спроби усунути Джонсона
18:02
OPINION
Борислав Береза
Арешт російських активів: гроші в обмін на відмову від окупованих територій
17:57
Оновлено
Обстріл, Харків
Росіяни вдень обстріляли три села Харківщини: загинув чоловік, госпіталізовано жінку
17:45
Оновлено
Окупанти атакували ракетами Одеський район: поранено трьох цивільних
17:41
Оновлено
порошенко зеленський
У Росії оголосили в розшук Зеленського, Порошенка та командувача Сухопутними військами Павлюка
17:16
обстріл, ППО
На Дніпропетровщині ППО збила ворожу ракету
17:06
Оновлено
ФСБ
Спецслужби РФ готують провокації у Москві чи Санкт-Петербурзі, щоб потім затримати "мусульман з вибухівкою": попередження від "Атеш"
16:56
Білгород, наслідки сходження боєприпасу
У Білгороді боєприпас з літака "аварійно зійшов" на приватний сектор: є руйнування та поранені
16:43
Мексика туризм
У Мексиці знайшли тіла трьох туристів з Австралії та США
16:30
Ексклюзив
За два роки війни Міноборони стало дуже токсичним місцем, відновити довіру до якого важко, - Ярова
16:10
хакери
Польща заявила, що також стала ціллю російських хакерів, які атакували Німеччину та Чехію
16:06
експозиції про загарбників у музеях на окупованих територіях
РФ виділила 8 млн рублів на експозиції про загарбників у музеях на окупованих територіях
16:01
OPINION
Андрій Магера
Українська Феміда мусить покарати білоруського кагебешника
16:00
Ексклюзив
Метью Брайза
"Егоїстичний, зарозумілий і стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по російських НПЗ
15:48
міністр оборони Італії Гвідо Крозетто
Міністр оборони Італії засудив слова Макрона про допомогу Україні військами
15:31
Ексклюзив
Емманюель Макрон та Ріші Сунак
Між Францією та Великою Британією може проглядатись конкуренція щодо допомоги Україні, - експерт-міжнародник Желіховський
15:21
Ексклюзив
Сі Цзіньпін в США
Зовсім скоро ми побачимо остаточне самовизначення Китаю, - політичний експерт Морозов
Більше новин