KYIV MEDIA WEEK 2018: новий формат - більше можливостей

6 липня, 2018 п'ятниця
14:47

VIII міжнародний форум KYIV MEDIA WEEK оголошує програму і відкриває реєстрацію

Цього року медіафорум KYIV MEDIA WEEK проводитиметься у новому форматі, що дозволяє розширити тематику заходів та надати учасникам максимальний доступ до всіх активностей форуму. Щоб гості KMW змогли відвідати якомога більше заходів та самостійно сформувати для себе ідеальну програму семінарів, презентацій, дискусій, пітчингів, воркшопів та круглих столів, традиційні конференції Format Show, «Кінобізнес», Pay TV in Ukraine та ін. переформатовано у ряд профільних тематичних івентів. Реєстрацію на конференції замінено єдиним бейджем учасника на кожен з днів. Купуючи бейдж, учасники отримують необмежений доступ до всіх заходів дня та Міжнародного ринку контенту, що відбудеться в межах форуму 17-18 вересня.

Програма KMW 2018 максимально охоплює всі сфери сучасного медіабізнесу: кіно, формати телешоу, серіали та анімацію, digital-технології, дитячий контент, радіо, пресу, телеком, законодавство, унікальні можливості української медіаіндустрії та багато іншого – кожен з днів форуму наповнений івентами різних напрямків. Вам залишається лише обрати необхідну тематику та спланувати персональний графік, керуючись професійними потребами та особистими вподобаннями. Додатково до бізнес-івентів, що дають прикладну професійну інформацію, гостей чекатимуть inspiration talk від провідних спеціалістів у сфері медіа, спеціальні презентації та коктейлі від партнерів форуму. Звичайно, восьмий KMW не обійдеться без традиційної вечірки – ідеального місця для нових знайомств та закріплення професійних зв'язків.

На KYIV MEDIA WEEK 2018 очікується ще більше зарубіжних гостей та спікерів, офіційних делегацій Кореї, Китаю, Молдови, США та інших країн світу, а також спеціальних заходів від партнерів форуму – провідних українських та міжнародних компаній.

Так британська медіаконсалтингова компанія K7 Media, що четвертий рік поспіль виступає Інтелектуальним партнером KYIV MEDIA WEEK, готує для учасників форуму дві ексклюзивні секції. Одна з них – «Тренди FAANGS», під час якої аудиторію KMW познайомлять з останніми нововведеннями у сфері виробництва та дистрибуції контенту від Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google и Snapchat – інформація, без якої не обійтися у будь-якій із галузей сучасного медіабізнесу. Нагадаємо, K7 Media – міжнародна медіаконсалтингова компанія, що надає інформацію та аналітичні дані про тенденції світового контенту для найбільших світових медіабрендів.

Партнер KMW – міжнародна кіношкола Vancouver Film School – привезе на форум ексклюзивних гостей – Марію та Андре Жакметтон (Maria and Andre Jacquemetton), шоуранерів серіалу «Божевільні» (Mad Men). Досвідчені спікери розкажуть про створення серіалів, шоуранінг на американських каналах, а також розкриють секрети свого гучного проекту.

Ще один зірковий гість медіафоруму – Андерс Танген, виконавчий директор компанії Viafilm (Los Angeles / Oslo), який готує case study-презентацію «За рамками скандинавського нуару. Серіал One Night». Більше 20 років Андерс виробляє серіали, художні та документальні фільми, серед яких «Ліллехаммер» (Lilyhammer), «Даг» (Dag), «Мешканці півночі» (Vikingane) та інші. Особливість проекту One Night, виконавчим продюсером якого був Танген, – у створенні двох мовних версій серіалу (норвезькою та англійською) за допомогою заміни одного ключового актора. Спікер розповість про продюсерські рішення проекту та новий вектор розвитку скандинавського контенту, що приходить на заміну скандинавському нуару.

У партнерстві з міжнародним дистрибутором Small World IFT (США) та найбільшим міжнародним ринком аудіовізуального контенту MIPCOM (Франція) в рамках форуму буде проведено фінал міжнародного конкурсу ідей SMALL WORLD. BIG IDEAS. Переможець конкурсу отримає унікальні можливості для професійного розвитку на міжнародному рівні, а його формат – путівку у світ та шанс підкорити глядачів усіх континентів. Цого року SMALL WORLD. BIG IDEAS проводитиметься вчетверте, але вперше – на KYIV MEDIA WEEK.

Родзинкою традиційної лінійки івентів про серіальне виробництво, що організована KMW у партнерстві з телеканалом «Україна», цього року стане виступ Карні Зів, керівниці напрямку виробництва драми та комедії в компанії Keshet Broadcasting (Ізраїль). Одна з найуспішніших та затребуваних жінок телевізійної індустрії, що працювала над проектами Homeland, The Brave, Fauda, Dig та ін., приїде із доповіддю «Серіальне виробництво: від локального до глобального. Історія Keshet». Компанія Keshet – один з лідерів виробництва серіальних форматів у Європі, а нещодавно Keshet International стала сопродюсером нового серіалу HBO про конфлікт у Газі (Карні Зів призначена виконавчим продюсером проекту).

За підтримки Держкіно України в рамках KMW традиційно відбудеться лінійка заходів, присвячених кінобізнесу. Наприклад, очікується виступ Лоуренса Девіда Фолдеса (Lawrence David Foldes) – члена Академії кінематографічних мистецтв та наук США і члена виконавчого комітету премії «Студентський Оскар» (Student Academy Award). Спікер розкаже, як саме жюри Академії оцінює «оскарівські» фільми та за якими критеріями обирає фільм в категорії «Найкращий фільм на іноземній мові», а також виступить із доповіддю про роботу виконавчого комітету «Студентського Оскару», що презентуватиме можливості премії для молодих кінематографістів.

Тема документального кіно, що була широко представлена на минулорічному KYIV MEDIA WEEK, цього року отримає розвиток завдяки круглому столу «Більше документалістики на ТБ! Так, це працює», партнером якого стала міжнародна платформа Baltic to Black Sea Documentary Network (B2B Doc). Документалісти з різних країн обговорюватимуть із представниками європейських та українських телеканалів питання популяризації документального кіно у масового глядача, а також розглядатимуть усі можливості та перспективи виробництва документального контенту. Як і минулого року, в рамках партнерства з платформою на KMW відбудуться пітчинги документальних проектів.

У партнерстві з давніми друзями медіафоруму – ініціативою «Чисте небо» – KMW проведе конференцію для правовласників «Боротьба з піратством в Україні: Що зроблено - Що робити. 2018». Як і минулого року, до заходу залучатимуть правовласників аудіо-візуального контенту, а також юристів українських та міжнародних компаній з метою конструктивного діалогу для спільного прийняття рішень про майбутні дії з захисту авторських та суміжних прав.

KYIV MEDIA WEEK 2018 відбудеться 17-21 вересня 2018 року в Hyatt Regency Kyiv (Київ, Україна).

Ознайомитися з програмою форуму можна на офіційному сайті KMW, а слідкувати за свіжими новинами – на сторінці форуму в Facebook. До 31 липня діє спеціальна ціна на реєстрацію.

Партнери проекту:

EUTELSAT – Офіційний партнер KMW

K7 Media – Інтелектуальний партнер

MIPCOM – Міжнародний партнер

C21 Media – Міжнародний медіапартнер

Vancouver Film School – Міжнародний партнер

Baltic to Black Sea Documentary Network (B2B Doc) – Міжнародний партнер

Телеканал «Україна» – Партнер лінійки івентів, присвячених серіальному виробництву

Cannes Corporate Media & TV Awards – Міжнародний партнер

NATPE – Міжнародний партнер

Filmteractive – Міжнародний партнер

Finlandia – Партнер вечірки KMW

Медіаняня – Інформаційний партнер

Телеканал «Прямий» – Телевізійний медіапартнер

Телеканал NEWS ONE – Телевізійний медіапартнер

Так Треба Продакшн – Технічний партнер

Телеканал Еспресо  – Інформаційний телепартнер

Фокус – Діловий медіапартнер

UA|TV – Міжнародній телевізійній партнер

PATRIOT RENTAL – Технічний партнер

VGL – Інформаційний партнер

Організатор: 

MEDIA RESOURCES MANAGEMENT

вул. Закревського 22, м. Київ, 02222, Україна

[email protected] | +380 44 459 46 10

mrm.ua | kyivmediaweek.com | Facebook

Теги:
Читайте також:
Київ
+9°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.46
    Купівля 39.46
    Продаж 39.96
  • EUR
    Купівля 42.11
    Продаж 42.91
  • Актуальне
  • Важливе
2024, п'ятниця
19 квітня
11:20
Ексклюзив
Бахмут
На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО, - майор НГУ Кожубенко
11:14
У Міноборони закликали українців іти в сапери: обіцяють страхування й додаткові виплати
11:14
Огляд
світ, міжнародний огляд
Путін розпочне війну проти НАТО, якщо Україна програє, тим часом Росія нарощує виробництво зброї. Акценти світових ЗМІ 19 квітня
11:13
Дмитро Кулеба з Антоніо Таяні
Кулеба обговорив можливість посилення ППО України з італійським колегою Таяні
11:10
На фото: "Відьмак", виробництво четвертого сезону з Ліамом Гемсвортом
Netflix почав зйомки 4-го сезону "Відьмака" з Гемсвортом та оголосив про завершення серіалу
11:03
Оновлено
Дніпро, ракетний удар, воєнні злочини Росії
РФ атакувала Україну: у Дніпрі й області є загиблі та поранені, в тому числі діти
10:56
Педро Санчес
Іспанія протягом кількох тижнів може визнати Палестинську державу, - ЗМІ
10:54
ППО
Україна потребує глибоко ешелонованої системи ППО, - Повітряні сили
10:36
онлайн-шахрайство
В Україні цьогоріч відкрито рекордну за 12 років кількість справ через шахрайство, - Опендатабот
10:33
Організація Об'єднаних Націй, ООН
США ветували резолюцію про надання Палестині членства в ООН
10:26
Оновлено
ЗСУ збили у РФ літак Ту-22м3, що запускав по Україні ракети Х-22/Х-32
10:10
Ексклюзив
на фото ситуація на фронті
Спротив українців на окупованих територіях допомагає ЗСУ, окупанти бояться, - заступник голови Бердянської райради Дудукалов
10:07
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 19 квітня: скільки коштують долар, євро та злотий
10:05
Чорне море, Крим
РФ скасувала парад в Криму на 9 травня
10:02
OPINION
Валерій Чалий
Війна припиниться, коли у світі зрозуміють її причини та наслідки
10:00
Партнерський матеріал
В Україні нагородили переможців премії "Ранкові зорі" для вчителів
09:50
Майк Пенс
Ексвіцепрезидент США Пенс припустив, що Путін почне війну з НАТО, якщо Україна програє
09:42
обстріл, ППО
Українська ППО знищила 15 ракет і всі 14 "шахедів", які РФ запустила в ніч на 19 квітня
09:20
Ексклюзив
російські війська окупанти
На окупованій Херсонщині росіяни проводять кампанію із заохочення людей вступати до армії РФ, - Соболевський
08:55
Наслідки атаки по Дніпру 19 квітня 2024 рік
ППО має перебувати не на складах, а в містах, які зазнають ударів, - Зеленський відреагував на масовану атаку РФ
08:50
F-16
Польща піднімала у небо винищувачі через атаку РФ по Україні
08:31
Оновлено
Україна_Польща
У Польщі затримали агента спецслужб РФ, який готував замах на Зеленського
08:03
OPINION
Олексій Голобуцький
Усе вирішуватиметься в Європі й вирішуватиме Європа
07:44
Оновлено
втрати ворога
Армія РФ за добу війни в Україні втратила 870 військових, 9 танків та 21 артсистему
07:33
Маріуполь
В окупованому Маріуполі пролунали вибухи, уражено пункт РФ, - Андрющенко
07:19
Дональд Трамп
У суді щодо приховування Трампом виплат порнозірці обрали 12 присяжних
07:13
Радослав Сікорський
"Угорщина блокує компенсації за надану Україні зброю": очільник МЗС Польщі заявив про ускладнення подальшої допомоги
07:11
Наталія Гуменюк
Генштаб ЗСУ звільнив Наталію Гуменюк з посади речника Сил оборони півдня
07:00
Бєлгород вибух
У Росії заявили про збиття 25 повітряних цілей над Білгородщиною: нібито є пошкодження
07:00
Обидві партії у Конгресі США підтримують законопроєкт з допомогою Україні, - Шмигаль після зустрічей з сенаторами та конгресменом
06:45
речник Держдепу США Метью Міллер
"Глибоко розчаровані": США закликали Грузію не приймати "інспірований Кремлем" закон про "іноагентів"
06:36
Дональд Трамп
Трамп заявив, що виживання України є важливим для Сполучених Штатів
06:32
росія мобілізація
РФ посилила мобілізацію перед можливим наступом влітку: ISW назвав проблеми, що можуть чекати на РФ
06:26
Дональд Туск
"Ситуація критична": Туск заявив, що найближчі тижні можуть вирішити долю війни в Україні
06:17
Ізраїль, ЦАХАЛ
Ізраїль завдав ракетного удару по Ірану, - ABC News
06:10
Додо, Фіорентина, Ліга конференцій
Ліга конференцій: визначились півфіналісти турніру, результати матчів чвертьфіналу
05:05
Мохамед Салах (в центрі), Ліверпуль - Аталанта
Ліга Європи: визначились півфіналісти турніру, результати матчів чвертьфіналу
04:27
Дмитро Пєсков
"Київ продовжує анонсувати теракти по території РФ": російські фейки і маніпуляції за 18 квітня
02:20
Марта Костюк
Костюк перемогла імениту суперницю і вийшла у чвертьфінал турніру WTA у Німеччині
01:45
окупант
У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам
Більше новин