Що подарувати на свята. Подарунки до 500 грн від українських виробників

Віра Стадник
17 грудня, 2017 неділя
16:00

Що подарувати близьким, якщо бюджет обмежений. Усе про ціни та асортимент подарунків від українських виробників

Якщо ви завжди знаєте, що і кому подарувати - це фантастика. Але не всім так пощастило. 

Тому Еспресо.TV вирішили дещо полегшити завдання і розповісти про крутих українських виробників, в яких можна знайти цікаві подарунки на свята. І не тільки.

Ми обмежились певним бюджетом у 500 грн, тому більшість подарунків доступні, але не менш цікаві, оригінальні та корисні. 

Унікальний рюкзак

Horondi - молодий український виробник рюкзаків, сумок, гаманців та бананок (сумка на пояс). Усі вироби виготовляються вручну та на замовлення.

Можна підібрати щось на свій смак, гаманець та розмір. Автор та засновник бренду - Олександр Горонді допоможе підібрати дизайн та визначитись із кольором.

Рюкзак - 650 грн

Бренд Horondi не використовує натуральну шкіру, лише якісний замінник та тканину гобелен. Тож такий подарунок підійде для тих, хто проти виробів зі шкіри.

Гаманець у подарунковій коробочці у офіційній спільноті Horondi на Facebook можна придбати за 180 грн. Рюкзак можна купити від 500 грн, різноманітні сумки обійдуться у приблизно 400 грн, бананки - від 300 грн. Але усе залежить від матеріалу, розміру та складності дизайну.

Гаманці - 180 грн 

Блокнот із дерева

Майстерня виробів з дерева "Зробив тато" робить майже усе: від іграшок на ялинку - до метеликів та блокнотів.

Ціни там дуже доступні, тому на 500 грн можна накупити велику коробку подарунків. Наприклад, компактний блокнот з дерев’яною обкладинкою коштує від 95 грн, 165 грн - трохи більший.

Блокнот - 130 грн

Також є різноманітні набори дерев’яних іграшок по 6,12 та 24 штуки, можна також придбати одну іграшку за 19 грн. Дерев’яні краватки метелики для чоловік коштують 250 грн.  

Метелик-краватка - від 250 грн

Фізично майстерня працює у Львові, але існує доставка по всій Україні. Також в різних містах є точки, де можна помацати продукцію “Зробив тато” та щось собі придбати.

Також часто представники бренду можуть продавати продукцію на різноманітних ярмарках. Замовити собі щось від майстерні можна на офіційному сайті або у спільноті у Facebook. 

Набір цікавих шкарпеток

Хто би там не говорив про те, що дарувати шкарпетки - це банально, але вони ніколи не бувають зайвими. Особливо, оригінальні та кольорові.

В Україні з’явилось дуже багато брендів, які виготовляють цікаві, теплі, із нестандартними дизайнами шкарпетки, тож обирати є з чого.

Ціни теж різні.

Набір шкарпеток Sammy Icon - 240 грн

Наприклад, у Sammy Icon є різні набори із 3,5 та 7 пар відповідно за 240, 400 та 550 грн. Ще за 40 грн вам упакують все у подарункову коробку.

Є набори з шапкою та шкарпетками за 530 грн. Можна, наприклад, зібрати свою колекцію із кількох пар.

На DodoSocks можна також придбати тематичні набори з розпарjваними шкарпетками за 150 грн, або набори теплих зимових шкарпеток за 140 грн.

Читайте також: Трюдо б позаздрив: 7 брендів крутих шкарпеток від українських виробників

Якщо ж вам хочеться обрати щось дуже тепле та різдвяне, є виробник натуральних шкарпеток з вовни Barashko. Там одна пара коштує від 149 грн. Також можна вибрати шкарпетки з твердою підошвою та капці.

У кожного бренду є доставка по всій Україні.

Чашка з Гусьом

Якщо ваші близькі шаленіють від Гуся, можна їх потішити різними корисними штуками з цим персонажем.

Наприклад, від бренду Gifty. У них на сайті є цілий розділ із продукцією з відомим інтернет-персонажем. Можна придбати блокнот, чашку, фартух та календар.

Є також подарункові набори, які цілком вписуються у наш бюджет.

Блокнот з Гусем - 220 грн

Дизайни усіх виробів розробила автор Гуся - Надія Кушнір, тому це законна кооперація бренду і художниці, можна не переживати щодо порушення авторських прав.

Чашка, фартух чи блокнот з Гусем коштують 220 грн. Набір із фартуха та блокнота гарно запакований та у подарунквій коробці коштує 560 грн, набір із двох чашок - 490 грн.

Всі вироби можна детально роздивитись у шоу-румі в Києві. Також в інтернет-магазині можна придбати подарунковий сертифікат.

Механічний конструктор

Молода українська компанія Ugears виготовляє механічні 3D-пазли з фанери. Той варіант, коли хочеш подарувати щось оригінальне, але не знаєш що.

В наборах є усе, щоб скласти конструктор докупи, не знадобляться ані клей, ані спеціальні інструменти.

Асортимент на сайті досить великий, є як маленькі іграшки за 95 грн і величезні за 1,2 тисячі гривень. Деякі фігурки можуть рухатись або відкриватись.

Механічна квітка-скринька - 440 грн

Є машини, різні шкатулки, іграшки для дітей та великий трамвай. Також є моделі розмальовок, які після складання потрібно розфарбувати.

Усі вироби можна купити онлайн або в магазині у Києві. Також можна придбати подарунковий сертифікат. Окрім того продукція UGear представлена у великих супермаркетах та магазинах іграшок.

Ланч-сумка

Pack&Go - перший в Україні бренд, який почав робити термосумки для їжі з собою. Такі сумки не пропускають рідину, утримують температуру та запах і їх можна прати у пральній машині.

Дуже корисна річ, якщо в офісі немає холодильника, а також для подорожей та пікніків. Усі сумки виготовлені з водовідштовхуючої тканини, з якої роблять рюкзаки.

Обрати можна сумки різних розмірів, кольорів, форм та дизайнів. Є варіанти для одного середнього ланч-боксу, так і великі сумки. Всередині, окрім великого відділу для їжі, є кишеньки для приборів чи інших потрібних дрібниць.

Ланч-сумка - 220 грн

Ціни різні. Найменші і найдешевші сумки коштують 195 грн. Є варіанти за 215, 290, 385 та 410 грн. Усі сумки доступні в різних кольорах.

Замовити ланч-сумку можна на офіційному сайті магазину або у головному офісі бренду в Києві. Також продукція Pack&Go доступна в магазинах роздрібної торгівлі.

Декоративний світильник-головоломка

Портативний світильник від бренду Сonceptio Light можна поставити біля ліжка, повісити у кімнаті або залишити на столі.

Лампа складається із багатьох деталей, які скріплюються докупи. Так можна змінювати форму світильника, його розмір та тип освітлення (холодне, тепле або кольорове світло). Усі деталі кріпляться на 4 замки.

Світильники Conceptio Light - це рімейк на відому систему освітлення, яку в 1972 році придумав Хольгер Стром. В Україні їх дизайн придумала та запатентувала дизайнер Олена Заяць.

Світильник-головоломка - 580 грн

Ціни на такий світильник на офіційному сайті бренду дещо виходить за наш встановлений бюджет - 580 грн. Це світильник діаметром 30 см, який складається з 30 елементів.

Є ще варіант за 1000 та 1250 грн, діаметром 44 та 59 см. Замовити можна на офіційному сайті або в магазині в Києві.

Авторський посуд

Посуд - завжди хороший варіант для подарунку. Він піднімає настрій і його можна пофотографувати в Instagram, що без сумніву дуже важливо.

Наприклад, в онлайн-магазині Prettyplate представлений посуд від 35 українських майстрів. Кожна чашка чи тарілка зроблені вручну.

На сайті є авторські тарілки різних розмірів та кольорів, ложки, чашки та просто оригінальні вироби з кераміки. Також можна знайти текстильні вироби (фартуки або рушники) та керамічні аксесуари.

Набір чашка та блюдечко - 445 грн

Ціни на посуд, через унікальний дизайн та ручну роботу, вище середнього. Наприклад, вартість тарілок коливається від 195 до 795 грн. Чашки можна купити від 265 грн. Можна також обрати подарункові набори. Наприклад, чашка та блюдце у кавуновому дизайні обійдеться в 445 грн.

Вічний календар

Такий календар від молодого бренду “Magic OAK” може слугувати кілька років, адже він не прив’язаний до часу. Він виготовлений з фанери за допомогою лазера. Він рухомий, стильний та добре підійде в офіс, наприклад.

“Magic OAK” також може зробити гравіювання наприклад, у вигляді мотивуючої цитати або назви компанії.

Окрім того в асортименті бренду є різні дерев’яні годинники, графітна дошка для записів та дерев’яні абетки. Ціни там досить доступні.

Наприклад, “вічний календар” коштує 300 грн. Усі годинники та графітна дошка вартують однаково - 350 грн.

Замовити усе це можна на їх Facebook сторінці або на сайті.

Смаколики

Якщо той, кому ви хочете зробити подарунок, любить цікаві поєднання продуктів та смаків, то найкраще дарувати їжу.

Наприклад, гастромайстерня “Конфітюр” робить цікаві конфітюри та соуси. Там можна купити і традиційні “бабусині” варення з вишні, абрикосу чи малини. А можна і конфітюри з груші та гірчиці або, наприклад, варення з ялинкових шишок.

Варення з шишок - 89 грн

На сайті величезний вибір, є вже готові подарункові набори. Також можна зібрати святкові коробочки.

Ціни на конфітюр коливаються від 45 до 89 грн за баночку. Бабусине варення - 89 або 95 грн за банку. Подарункові набори також є різні. Наприклад, 6 міні-конфітюрів у святковій коробці вартують 319 грн.

Для тих, хто більше любить солоні та м’ясні делікатеси, є бренд “Шкварка”. У них можна придбати натуральні, домашні, так звані “пальцьопхані” ковбаси. Також є різноманітні домашні соуси, паштети та навіть домашні сири.

Ковбаса сиров'ялена з блакитним сиром - 50 грн

Ціни у “Шкварки” помірні: за одну паличку сиров’яленої ковбаси з гострим перцем - 50 грн,  за баночку домашнього паштету з індички - 50 грн, а гострий соус з червоного перцю “Йой, пече” коштує 60 грн за баночку. Є також і варення, пастила та різноманітні соління.

Натуральна косметика

З вибором косметики варто бути дуже обережними, особливо по догляду за шкірою обличчя. Адже по-перше, ви можете не знати, який тип шкіри у ваших близьких або, наприклад, що у них алергія на певний компонент.

Обирати такі подарунки слід лише тоді, коли ви дуже добре знаєте, що саме купити. Або купляти щось універсальне та оригінальне.

Наприклад, бренд “Цукерка” - це натуральна косметика від українського виробника. У них є майже усе: від різноманітних скрабів до лосьйонів для волосся. Усі вироби дужеяскраві та смачно пахнуть солодощами.

Ягідний скраб для тіла - 275 грн

Там можна придбати крем для догляду за татуйованою шкірою або крем для душу із запахом жуйки.

Також є різноманітні набори, які розподілені за частинами тіла: для обличчя, для тіла, для волосся. Найпопулярнішими у бренду є їх скраби для обличчя та тіла, вони виготовлені у формі маленьких цукерок.

Ціни на такі скраби на сайті розпочинаються від 175 грн за упаковку, 6 різнокольорових бомбочок для ванни - 400 грн. Усі набори від “Цукерки” на сайті можна придбати орієнтовно за майже 500 грн.

Інший український бренд косметики White Mandarin відомий своїми шампунями. Вони натуральні, не містять силіконів та парабенів, виготовляються на основі меду та цілющих трав.

Шампуні від 146 грн

Однак окрім продуктів для волосся є ще і засоби для догляду за шкірою обличчя та тілом. На сайті бренду доступні 4 серії продуктів: косметика для дітей (різноманітні креми та шампуні), натуральні шампуні, продукти для догляду за обличчям та косметика для жінок після 40 років.

Придбати набір з шампуню та бальзаму можна приблизно за 360 грн. Все залежить від лінійки. Є також подарункові набори для тіла і волосся за 425 грн та набір для дітей за 342 грн.

Модна шапка або шарф

Це саме те, що знадобиться кожному взимку. Особливо, якщо шапка - не просто теплий шматок тканини, а оригінальний та цікавий аксесуар.

Ми розповімо вам про два українських виробники, які виготовляють оригінальні головні убори на зиму.

Бренд PureWool виготовляє теплі та яскраві речі ручної в'язки. У них на сайті можна обрати теплі шапки або шарф-снуд.  

Асортимент шапок у бренду дуже великий. Є з помпонами і без них, з скандинавськими візерунками, шапки-вушанки та шапки з оленями. Також є вибори повністю із шерсті, а є наполовину з акрилом. 

Ціни на зимові шапки розпочинаються від 299 грн за смугасту шапку з помпоном. Шапки зі скандинавськими візерунками та оленями - 550 грн. А от шапка з вушками та помпоном обійдеться у 650 грн. 

Шапка з помпоном - 359 грн

У бренду також є теплі кардигати та рукавички. Є колекція для дітей. Усі вироби PureWool можна замовити на офіційній сторінці в Facebook або на офіційному сайті

Інший бренд - With LU, виготовляє одяг для дітей та їх батьків. У них також великий вибір шапок різних кольорів.

В онлайн-магазині є великий асортимент легких трикотажни шапочок як для дітей, так і для дорослих. Є однакові шапки різних розмірів наприклад, для батьків та їх дитини для своєрідного "Family look". Ціни на такі шапки для дітей та дорослих - 150 грн.

Тепла шапка - 450 грн

Є варіант на зиму із шерсті. Як звичайні однотонні теплі шапки для дорослих, і оригінальні та яскраві для дітей, підлітків та їх батьків. Ціни на такі шапки від 250 грн.

Теги:
Читайте також:
Київ
+6°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.41
    Купівля 39.41
    Продаж 39.92
  • EUR
    Купівля 42.16
    Продаж 42.89
  • Актуальне
  • Важливе
2024, п'ятниця
19 квітня
01:00
фото Юлія Кочетова
Українська фотожурналістка Юлія Кочетова – серед переможців глобального етапу премії World Press Photo-2024
00:56
Анатолій Трубін, Бенфіка
Трубін не врятував "Бенфіку" від вильоту з Ліги Європи: по пенальті виграв "Марсель"
00:38
Баєр, Байєр, Ліга Європи
"Баєр" пройшов "Вест Гем" в ЛЄ і встановив історичний рекорд у європейському футболі
00:28
ЦРУ
Є ризик програшу України до кінця року, якщо не буде схвалено допомогу США, – директор ЦРУ Бернс
00:13
Оновлено
Харківщина газопровід пожежа
На Харківщині пошкоджено газопровід: виникла пожежа, постраждалих немає
00:01
Ентоні Блінкен та Дмитро Кулеба
"У нас немає плану Б": Кулеба прокоментував очікування від голосування в конгресі США
2024, четвер
18 квітня
23:56
Венеційська бієнале: українці поширили по всьому місту мапи бомбосховищ
23:44
Генасамблея ООН
США обмежили пересування очільника МЗС Ірану, який прибув на заходи ООН
23:13
В Україну після року роботи в Антарктиці повернулася 28-ма експедиція
23:03
Окупанти на ЗАЕС
У МАГАТЕ повідомили про вибухи на території ЗАЕС. Окупанти заявили, нібито "нейтралізували" дрон
23:01
Дмитро Кулеба
"Навіть більше є батарей, ніж 100": Кулеба про ППО, які можуть бути надані Україні
22:50
Meta представила прототип нової моделі ШІ LLaMA 3
22:27
конгрес США
Демократи у конгресі пообіцяли підтримати законопроєкт про допомогу Україні
22:18
Валдіс Домбровскіс
У G7 розглядають використання $300 млрд заморожених активів РФ як заставу для кредитів України, - віцепрезидент Єврокомісії Домбровскіс
22:14
Аналітика
Сергій Згурець, український журналіст, військовий експерт
Залежність України від допомоги США. Технологічні рішення та ситуація на полі бою. Колонка Сергія Згурця
21:51
Оновлено
Віцеканцлер Німеччини Габек
Віцеканцлер Німеччини Габек у Києві зустрівся з Зеленським
21:46
Ексклюзив
Військові
За умови нормальної ротації 70-80% військових повернулися б на фронт після відпочинку, - нардеп Костенко
21:40
"Схеми": Портнов, який перебуває в Іспанії, переоформив на дітей маєток під Києвом
21:36
Зеленський напередодні свята Песах зустрівся з єврейською громадою в укритті школи
21:30
Чехія допомога Україні
Україна та Чехія розпочали підготовку двосторонньої безпекової угоди
21:04
Google
Google звільнила 28 працівників, які протестували проти контракту компанії з Ізраїлем
20:57
Дмитро Сус
Касаційна палата Верховного Суду підтвердила вирок експосадовцю Генпрокуратури Сусу
20:27
Швейцарія
Уряд Швейцарії затвердив виділення Україні понад 5 млрд євро на відновлення
20:05
OPINION
Ігор Гулик
На повільному вогні. Як Україну підштовхують до "миру"
20:03
ЗСУ генштаб війна з Росією
Впродовж доби на фронті зафіксовано 71 бойове зіткнення, найбільше в районі Бахмута, - Генштаб
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 785-го дня війни: Україна має супердрони, що можуть вражати цілі в Сибіру, Німеччина передасть нам ще одну систему ППО
19:56
OPINION
Віталій Портников
Новий закон про допомогу Україні від США: деталі
19:52
Будинок футболу УАФ
Аудит в УАФ виявив відтік активів у 1,3 млрд грн за президентства Павелка
19:51
ЗРК Patriot
Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц
19:44
Ексклюзив
Ми побачили тривожні тенденції: Фонд "Демократичні ініціативи" про джерела, з яких українці отримують інформацію
19:42
Україна Британія
Британія надала Україні обладнання для покращення роботи ТЦК
19:29
Ексклюзив
військовий квиток, мобілізація
Захист прав людини в ЄС: кореспондентка Висоцька розповіла, що військовозобов'язаних силоміць повертати в Україну не будуть
19:20
аргентина нато
Аргентина попросила надати їй статус глобального партнера НАТО
19:13
безпілотник
Україна розробила дрони, які долають 3 тис. км і здатні долітати до Сибіру, - The Economist
19:10
Інтерв’ю
Володимир Нікулін
Поліцейський Володимир Нікулін з фільму "20 днів у Маріуполі": такої війни не було на нашому континенті
18:44
нафтовий танкер
"Cтворить екологічний хаос": очільник МЗС Швеції про переспрямування нафтових танкерів РФ через Балтійське море
18:34
TikTok
TikTok заблокував 24 профілі, які поширювали пропаганду РФ: серед них - сторінки Шарія, Дубінського та Панченко
18:31
Інфографіка
Ціни на пальне, АЗС
Ціни на пальне сьогодні: скільки коштують бензин, газ і дизель
18:25
Україна_Польща
У Польщі затримали агента спецслужб РФ, який готував замах на Зеленського
18:04
OPINION
Віктор Каспрук
Нова гра Ірану: чи буде відповідь Ізраїлю?
Більше новин