Обламають зуби. Чому Зеленському, Кузьміну та Портнову не зламати Революцію Гідності та армію?

Марина Данилюк-Ярмолаєва
20 листопада, 2020 п'ятниця
13:31

Вони казали, що для того, щоб припинити війну, треба просто “перестати стріляти”. Аби позбавити владу “зелених” від нестачі кисню у лікарнях — треба просто “перестати хворіти”. А нині напередодні болючих революційних річниць влада коміків влаштовує танці з регіоналами на кістках тих, хто беріг і береже державу від нинішніх ідіотів на Банковій

Отже, напередодні Дня гідності та свободи Апеляційний суд Києва скасовує заочний арешт Януковича у справі про розгін Майдану 18-20 лютого 2014 року. ДБР, яке остаточно втратило розуміння про свої функції, кличе на допити за Майдан Парубія, Турчинова, Кличка, Яценюка... І то нічого, що відкрили цю справу за поданням любителя “Мурки” із ОПЗЖ Рената Кузьміна. Того самого, який був катом лідерів опозиції за часів Януковича і відправив на тюремні нари Юрія Луценка та Юлію Тимошенко. Цей Поліграф Шаріков — такий самий у шкірянці і з сигаретою в зубах — п’ять років переховувався у Криму і в Росії. І те, що ця людина отримала право бути народним депутатом і робити такі подання — це уже сором для нас. Не відтиснули цих свиней від державного корита на безпечну відстань.

Як родзинка — обшуки в Музеї Революції Гідності. Бо ж справді, нащо його перевіряти канали ОПЗЖ, контрабанду Медведчука російських нафтопродуктів через окупований Крим, корупцію близького оточення Зеленського — Колю Тищенко і Андрія Єрмака, якщо можна відправити спецназ до музею? Цікаво, що вони там могли знайти крім ненависті усього українського до режиму “Слуг народу”? Може, подарунок Андрієві Портнову зробити? Бо той про обшуки у тому самому музеї мріяв із весни і нині аж плескає у долоні?

Я розумію, що владі “Слуг народу” треба на когось зіпхнути свої персональні провали. Шукати причини в тому, що Зеленський як на знаменитому записі голови ОАСК Павла Вовка: “Та он вообще никакой. Чистый лох, бл***” — в ОПУ не хочуть. От і доводиться користуватися послугами то Рената Кузьміна, то Андрія Портнова, то кликати “реформувати правоохоронну систему” Олега Татарова, людину, яка курувала справи проти активістів Євромайдану. І як лев до останнього захищала “хлопчиків із “Беркуту”. Ви до речі, в курсі, що Татаров тепер не просто шепче на вухо ЗЕ-президенту про поганих майданівців і партію війни, а ще і курує фракцію “Слуги народу” у Верховній Раді? Тобто — уперше в історії фракцією займається людина, яка не брала участі у виборах і не є депутатом цієї політичної сили? Ба більше - можна чітко констатувати, що люди режиму Януковича взяли під контроль усіх цих піцайоло, фотографів і інстадів під особистий контроль.

Чи вийде у ЗЕ і його попутників реваншизму зламати усе? Слава тобі, Господи, що нині не 2008 чи 2012 рік, коли Україна вздовж і впоперек була просякнута російськими впливами. Коли кожен топ-політик називав пріоритетом дружбу і економічні зв’язки із Російською Федерацією. А в вечірніх новинах розповідали про дружин якихось російських міністрів і послів? Ви знаєте їх імена зараз? Я - ні.

Мета проросійських сил за мовчазної згоди влади “какаяразніца” — принизити боротьбу українців за власну свободу. Це ж не уперше влада спеціально влаштовує акції публічного приниження українців до важливих дат. Нині зняли арешт із Януковича і пішли з обшуком в музей, а на початку 2020-го, в річницю загибелі Небесної сотні, був цирк із Новими Санжарами. Коли Україну змусили обговорювати не героїв, які полягли за свободу і гідність для усіх, а пригоди екс-міністерки МОЗ Зоряни Скалецької та місцевих жінок із камінням у руках.

Наші верховні голобородьки не уміють керувати державою. Вони вміють лише здати все в руки тим, хто найкраще вміє лестити его вчорашнього артиста. Під шумок продаючи все – продовжуючи справи влад минулих. Чим і користуються регіонали, медведчуківці та просто злодії всіх калібрів, які використовують імпотентність “зеленої” влади для того, щоб повернутися і відбити всі свої втрати від 2014-го року. Та допомогти своїм російським патронам повернути до сфери свого впливу непокірну Україну. 

Цього року 21 листопада наближається до нас в сумних реаліях, обтяжених неготовністю медицини стримувати коронавірус та шаленому бажанню аферистів дуже швидко відправити нашу армію із передової в казарми і повісити на нас фінансування ОРДЛО. Владі і її синьо-білим соратникам дуже вигідно, аби ми не згадували ані про початок Революції гідності, ані про її бета-версію 2004-го року – Помаранчевий майдан. 

Це той день, який так люто й щиро ненавидить вся совкова та проросійська мертвечина в усіх її версіях. Адже саме ці дні відвернули Україну від того, щоб стати нинішньою Білоруссю, яку нині щедро топить в крові Лукашенко. Тому вся ця мерзота, яку звичайні люди ціною життя Небесної Сотні викинули з країни на п’ять років, зараз — використовують по-максимуму імпотентність ЗЕ. І рвуться до влади, як голодні плямисті гієни, аби максимально отримати те, що вони програли тоді. 

Вони змогли вибити собі добро від двох влад і силових органів на деструктивну діяльність своїх інформаційних помийниць. Вони користуються вовками, тупицькими, бакановими і венедіктовими, дубінськими і шаріями — аби пролізти у кожну шпаринку і використати кожну помилку і недорікуватість для одного – вбити пам’ять про Революцію гідності, перетворити її на “незаконний державний переворот”.  Зламають це — підуть у наступ на українську армію. Не втримаємо нас самих у тилу і нашу армію — Лукаш, Портнов, Бондаренко і Кузьмін можуть святкувати шалену перемогу.

Всі ці люди справді змогли за півтора року перехопити управління всіма державними структурами, даючи Вові із Кварталу можливість і надалі записувати відосики, на які реагують вже зовсім відірвані від життя любителі голобородько-стайл. А паралельночерез голову ОПУ Андрія Єрмака вони поступово заполоняють собою розірвану на шматки зеленим хаосом силову машину. Змушуючи її перетворюватися на каральний апарат часів Януковича. 

Тільки от вся ця зграя не розуміє одного. 7 років тому на тому самому Майдані, який вони так тупорило і судомно намагаються заперечити, країна зробила той вибір, який вже неможливо відіграти назад. Навіть використовуючи таку політичну похибку як Зеленський. І його невміння управляти ані державою, ані своїм фейсбуком уночі, коли хочеться написати листа Саріку. 

Всі оці демонстративні спроби “делаем, потому что можем себе позволить” в стилі відкриття справи про державний переворот чи демонстративний обшук  в Музеї Революціі Гідності напередодні дня цієї Гідності, призведуть до зворотнього очікуваному результату. 

Замість того, щоби остаточно принизити й змусити замовчати клятих “майдаунов” — це призведе до того що майданівці забудуть про все те що їх розділило за ці 7 років. Усі ці поділи, хто за Порошенка, хто за Гройсмана, хто за Яценюка, хто за “Свободу”, “Голос”, “Самопоміч” і “Народний фронт”. 

А надто ж всі ці майданівці зможуть нарешті зробити те, що свого часу не дозволила російська військова агресія, яка нон-стопом почалася після перемоги Майдану. І відволікала на себе кращі сили цього Майдану. 

Тобто, нарешті, з третьої спроби, вичистити всю цю погань з країни. А паралельно – й тих, хто завдяки своїй тупості та жадібності стає їхнім партнером.

Теги:
Читайте також:
Київ
+14°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.43
    Купівля 39.43
    Продаж 39.92
  • EUR
    Купівля 42.25
    Продаж 42.96
  • Актуальне
  • Важливе
2024, п'ятниця
26 квітня
16:03
OPINION
Марина Данилюк-Ярмолаєва
Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України
16:01
Оновлено
Державний секретар США Ентоні Блінкеном з Сі Цзіньпін
США готові вживати додаткових заходів проти Китаю через допомогу РФ, - Блінкен
16:00
На фото: Анна Алхім
Блогерка Алхім заявила, що Путін "нагинає весь світ", а війну можна зупинити за хвилину
16:00
Президент Литви Гітанас Науседа
"Елемент стримування": Науседа заявив, що підтримує розміщення ядерної зброї в Польщі
15:57
Ллойд Остін
Ми готуємося до будь-якої подальшої агресії РФ, включно з агресією щодо наших партнерів, - Остін під час відкриття "Рамштайну"
15:50
Оновлено
Вступ України до ЄС і НАТО, санкції проти РФ, військова допомога: очільниця МЗС Латвії Браже провела перемовини з Кулебою в Києві
15:34
Польща
Польща готується до офіційного визнання ще однієї регіональної мови
15:28
Дмитро Кулеба
Кулеба про зупинку видачі паспортів чоловікам за кордоном: "Ідеться про справедливість"
15:05
будівництво метро
Замість будівництва метро поклали гроші на депозит: підрядник повернув у бюджет Києва 139 млн грн
15:03
У Британії п'ятьох чоловіків звинуватили в діяльності на користь Росії
14:57
бомбардувальники
Окупанти КАБами обстріляли промисловий об'єкт у Сумах, внаслідок артобстрілу Білопілля є жертви
14:49
Еспресо логотип
Еспресо - у "Білому списку" найякісніших українських онлайн-ресурсів
14:40
знищили російський гелікоптер Ка-32
ГУР на аеродромі в Москві знищило російський гелікоптер Ка-32
14:29
військові навчання Arrow 24
У Фінляндії розпочалися військові навчання Arrow 24 за участі країн НАТО
14:09
Новини компаній
"Моя безбар'єрність": у Києві презентували програми підтримки інклюзії
14:08
OPINION
Юрій Гудименко
"Держава не дала" – це не про позицію і не про аргумент, це про відмазку
14:01
Інфографіка
Ціни на пальне, АЗС
Ціни на пальне сьогодні: скільки коштують бензин, газ і дизель
13:58
Оновлено
Микола Сольский
За міністра агрополітики Сольського внесли заставу
13:50
Крісто Енн Вага
Естонський депутат їде до Києва велосипедом
13:48
Київтеплоенерго
У Київтеплоенерго проводять обшуки. Компанія заявила, що роботу об’єкта заблоковано
13:40
у трьох областях викрили торговців трофейним озброєнням
Хотіли продати криміналітету гранатомети та вибухівку: у трьох областях викрили торговців трофейним озброєнням
13:20
Паспортний сервіс пояснив, хто може отримати документи за кордоном
13:17
На фото: У Китаї під час виступу померла співачка
У Китаї під час виступу померла співачка, перечепившися через сукню та вдарившись головою
12:53
Наталка Діденко спрогнозувала теплу та сонячну погоду найближчими вихідними
12:51
Михайло Мудрик, збірна України, Євро-2024
У Німеччині заявили, що збірну України посилено охоронятимуть на Євро-2024
12:49
Ексклюзив
Володимир Івасюк
Автора "Червоної рути" Івасюка знищив КДБ, його повісили вже мертвого, - ексзаступник генпрокурора України Голомша
12:38
Микола Мулюкін
Під час окупації керував пограбуванням Чорнобильської АЕС: слідчі оголосили підозру заступнику гендиректора Росатому Мулюкіну
12:36
"США антагонізують Путіна, щоб змусити його поширити війну на інші регіони": добірка фейків у світі за 26 квітня
12:35
на фото наслідки обстрілу Нікополя
Окупанти обстріляли Нікополь: серед поранених – дитина
12:31
Україна повернула тіла 140 полеглих оборонців
12:30
На фото: Михайло Резнікович
Театр Лесі Українки прибрав з репертуару вистави режисера Резніковича, який виїхав до Росії
12:23
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 26 квітня: скільки просять за долар та євро в обмінниках
12:22
Михайло Подоляк
"Дистанційних документів не буде": в ОП заявили, що чоловіки 18-60 років зможуть оформити папери лише в Україні
12:12
Розстріл поліцейських на Вінниччині: ДБР викрило двох військових, які переховували підозрюваних
12:02
OPINION
Сергій Фурса
Чи може держава мститися своїм громадянам? Виявляється, може
11:58
Розвідка Британії назвала основний напрямок операцій РФ і оцінила здатність окупантів захоплювати нові міста
11:50
електроенергія
В Україні надалі фіксують дефіцит електроенергії: ситуація в енергосистемі станом на 26 квітня
11:33
Інтерв’ю
Володимир В'ятрович
Чорнобиль — історія про те, як приховування правди коштує життя людей: розмова з істориком Володимиром В'ятровичем
11:31
Оновлено
Росіяни обстріляли Дергачі на Харківщині: постраждали 4 людини, троє з них діти
11:29
На фото: Елізабет Мосс
Зірка "Оповіді служниці" Елізабет Мосс зламала хребет на зйомках нового серіалу
Більше новин